KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK > Effektlakk
CEWE FOTOBOK med sølvtrykk

Gi din CEWE FOTOBOK Hardcover et elegant utseende

Innbinding med flotte effekter: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med elegant effektlakk, gull-, sølv-, eller roségulltrykk. I tillegg kan du benytte deg av et stort antall eksisterende design eller gi kreativiteten fritt spill.

Last ned fotoprogrammet vårt, og start med å utforme.

Gull

Gull

 • Enestående, majestetisk gulltrykk
 • En merkbar opplevelse i en klasse for seg selv
 • Et stort antall designmaler

Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med gylne elementer som begeistrer visuelt. Dette egner seg spesielt til anledninger som bryllup, reiser eller en årbok.

Forgyll dine beste historier i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Roségull

Roségull - NYHET!

 • Elegant trendfarge
 • Flott, rødskimrende overflate
 • Perfekt for anledninger: bryllup, baby, jubileum

Med en flott roségull-effektlakk på CEWE FOTOBOK hardcoveret setter du elegante høydepunkter for dine dyrebareste minner.

Trendfargen med rødskimrende overflate sørger for merkbart fremhevede detaljer - og gir dermed en dyb og klassisk virkning. Tilgjengelig i: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Sølv

Sølv

 • Strålende highlight i sølv
 • Stort utvalg av Cliparts, rammer og skrifttyper
 • Flott utsmykning til enhver anledning

Sett strålende highlights på din CEWE FOTOBOK til et spesielt minnestykke som begeistrer visuelt.

Tilgjengelig i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Effektlakk

Effektlakk

 • Eksklusiv effektlakk
 • Merkbar opphevet overflate til tekstene dine, rammer og andre designelementer
 • Stilfull fremheving av fotobokens innbinding

Effektfull innbinding: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med effektlakken som både kan føles og ses.

Vårt tips Særlig på mørke bakgrunner kommer denne foredlingen til sin rett.

Tilgjengelig i formatene: Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor Panorama, XL, XXL og XXL panorama.

Design ditt CEWE FOTOBOK Hardcover her
Stor Panorama
Fås i vår populære format: Stor Panorama
XL
Tilgjengelig for vår populære format: XL
Stor
Tilgjengelig for vår populære format: Stor

La din CEWE FOTOBOK fra Elkjøp fotoservice bli et skinnende blikkfang

Ved å sette inn detaljer i gull og sølv vil din CEWE FOTOBOK bli en skinnende unik skatt, som nærmest vil bli uimotståelig å ikke bla i. Med Elkjøp Fotoservice kan du skape en fotobok med et eksklusivt og stilig uttrykk, ved hjelp av effektlakk og strukturtrykk i metalliske farger. Strukturtrykket kommer i enten gull eller sølv og effektlakken vil fremheve fargene i bildene dine og få dem til å stråle.

Strukturtykket og effektlakken kan trykkes på forsiden av fotoboken CEWE FOTOBOK Hardcover i tre forskjellige formater: Stor, Stor Panorama og XL. Trykket vil legge seg over forsiden av boken og dermed gi en struktur som står litt ut. Det vil med andre ord gi en helt ny dimensjon til fotoboken din.


Hvert av trykkene gir noe helt spesielt til fotoboken. Du kan velge mellom følgende trykk til din CEWE FOTOBOK:


 1. Gulltrykk
 2. Sølvtrykk
 3. Klart trykk med effektlakk

Gulltrykket vil gi en varmere følelse til boken, samtidig som det vil gi et eksklusivt uttrykk. Sølvtrykket derimot er noe kaldere, men til gjengjeld svært elegant og moderne og er velegnet til bryllupsbilder. Om du ønsker å fremheve fargene i fotoboken kan du benytte deg av effektlakken, som på en diskré måte gir et svakt skjær og en liten 3D-effekt til den ellers slette overflaten.Bli inspirert av våre flotte maler eller skap noe helt eget

Gjør fotoboken din fra Elkjøp Fotoservice enda finere med lakk-, gull- eller sølvdetaljer. Vi har en rekke designstilarter du kan ta i bruk samt ulike maler, rammer eller cliparts, alle prydet av flotte detaljer som vil gi det lille ekstra til fotobokens forside, så den virkelig stråler. Teksten kan selvsagt også trykkes i gull, sølv eller effektlakk. På den måten får du virkelig fremhevet tittelen. Din CEWE FOTOBOK vil uten tvil både stråle og bli helt unik med flotte detaljer i gull, sølv eller effektlakk.Gi bort en strålende gave, som vil glede i lang tid

En CEWE FOTOBOK er en perfekt gave, enten til deg selv eller til venner og familie. Gjør gaven enda mer unik med skinnende detaljer i gull og sølv. Bildene fra bryllupet eller bursdagsfesten vil virkelig komme til rette med flotte, metalliske detaljer. Dato og navn kan for eksempel skinne på fotobokens forside med gull- eller sølvtrykk. Lager du en årbok eller et fotoalbum, fylt med hyggelige familiebilder, vil effektlakk sammen med clipart være en perfekt måte å skape diskrete og morsomme detaljer til forsiden. Uttrykket vil bli sjarmerende og unikt, uten at de overskygger bildene dine.Med Elkjøp Fotoservice vil du bli fornøyd med resultatet, helt sikkert!

Når du bestiller CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice vil vi alltid tilby 100 % fornøydgaranti. Det vil si at om du ikke er fornøyd med resultatet kan vi enten trykke en ny bok til deg eller refundere beløpet. Les mer om fornøydgarantien her.


Gjennom vårt gratis bestillingsprogram kan du helt enkelt bestille din egen CEWE FOTOBOK, både med strukturtrykk og effektlakk. Du kan med andre ord bestille direkte fra datamaskinen din, i ro og mak, og fremdeles oppnå et eksklusivt og strålende resultat.


Om du skulle støte på noen problemer underveis er du selvfølgelig velkommen til å kontakte kundeservicen vår, som mer enn gjerne svarer på spørsmålene dine. Ta kontakt med os via telefon 23 96 25 96 eller mail her.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.