CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Mobildeksler

Perfekt beskyttelse med personlig preg for alle smarttelefoner

Til produktoversikt

Mobildeksler som passer til din modell

Velg et deksel som passer til din smarttelefon!

Stilistiske mobildeksler med reim med et bilde av dem du er glad i

Gjør mobilen din unik

Velg din produsenttype!

Mobildeksler for perfekt stil!

Finn ut mer om våre høykvalitets materialer og moderne trykkemetoder!

Design et personlig og unikt deksel med fotoprint til smarttelefonen fra Elkjøp Fotoservice

Glem de kjedelige og upersonlige mobildekslene som ligner alle andres. Gjør heller smarttelefonen din like personlig utenpå, som den er inni, med et mobildeksel pyntet med ditt eget bilde. Hos Elkjøp Fotoservice kan du skape et funksjonelt og praktisk redskap som tar vare på smarttelefonen din og som samtidig er flott og personlig. Dekorer dekselet med dine egne bilder, så kan du ha med deg familien din, kjæresten eller kjæledyret i lommen, hele dagen. Det er et personligt og unikt tilbehør, som du kan ha med deg hver eneste dag.

Elkjøp Fotoservice tilbyr en lang rekke ulike bildedeksler til mer enn 200 forskjellige smarttelefon-modeller. Du kan altså finne akkurat det dekselet som passer din telefon og dine behov og du kan til og med gjøre det personlig med dine egne bilder. Uansett om du har en iPhone, Samsung, HTC eller noe helt annet, har vi garantert et deksel som passer din telefon. Du kan velge mellom en lang rekke ulike typer deksler i forskjellige materialer og stilarter, som kombinert med bidet ditt, gir deg et vakkert og anvendelig tilbehør til hverdagen din.

Beskytt telefonen din med et deksel. Du kan velge mellom ulike modeller til over 200 forskjellige smarttelefoner

Våre mobildeksler er laget i materialer av høy kvalitet, som er slitesterkt og holder det påtrykte bildet flott og uten risser i lang tid fremover. Dermed får du et deksel som ikke bare beskytter telefonen din, men som pynter og gleder på samme tid. Ved å designe et deksel til smarttelefonen med dine yndlingsbilder eller motiver kan du ha med deg minner om dine favorittstunder, mennersker eller reiser, hele dagen. Samtidig beskytter dekselet telefonen mot risser eller støt.

Med Elkjøp Fotoservice kan du lage spesialdesignede fotodeksler til over 200 ulike typer smarttelefoner. Vi tilbyr blant annet:

  • Hardcover
  • Silikondeksel
  • Luksusdeksel til smarttelefonen
  • Toughcover
  • Mobiletui
  • Sideflipetui
  • Downflipetui

Kreer et flott mobildeksel fylt med kjærlighet og minner til deg selv eller noen du er glad i

Et mobildeksel fra Elkjøp Fotoservice er også en fantastisk gaveidé til en du er glad i. Du kan skape en helt personlig og unik gave ved å lage et deksel som er spesielt designet til for eksempel kjæresten din, barnet ditt eller besteforeldrene. Bruk et bilde fra en ferie, av kjæledyret eller et fellesbilde som vil skape glede og vekke minner. Det er en personlig gave som viser omtanke og oppmerksomhet, i og med at du har spesialdesignet det med mottageren i tankene.

Det er dessuten en opplagt gaveidé til pakke- eller adventskalenderen, da det på én og samme tid både er en morsom og flott gave som kan brukes hele året rundt og som beskytter telefonen. Så slipper du å bekymre deg for at barnet ditt (eller kjæresten) ødelegger smarttelefonen sin.

Ikke la dine ansatte dra på kundebesøk med et stygt mobildeksel eller en opprisset telefon

Unngå pinlige eller uprofesjonelle mobildeksler på medarbeidernes firmatelefoner. Med Elkjøp Fotoservice kan dere designe mobildeksler med virksomhetens logo, bilde eller navn på. På den måten sikrer dere et rent og profesjonelt uttrykk når medarbeiderne deres er på møter eller kundebesøk. Det er samtidig en god og diskré måte å promotere virksomheten deres på når de ansatte eller selgere likevel er ute blant profesjonelle kunder eller samarbeidspartnere. Med Elkjøp Fotoservice kan dere velge mellom flere ulike typer deksler som passer til ders arbeid og virksomhet. Velg for eksempel Toughcover eller Sideflipetui som kan tåle ekstreme støt og slag, dersom dere arbeider svært fysisk eller med risiko for å miste telefonen. Eller velg for eksempel et Luksusdeksel dersom dere gjerne vil gi arbeidsplassens uttrykk litt ekstra kvalitet eller eleganse. Uansett hva slags virksomhet det er snakk om vil vi ha et deksel som passer til deres uttrykk og deres telefoner.

Bestill raskt og enkelt et mobildeksel fra smarttelefonen din

Med Elkjøp Fotoservice er det raskt og enkelt å bestille ditt helt eget mobildeksel til smarttelefonen din. Det tar kun få minutter og du kan til og med gjøre det direkte fra telefonen eller fra et tablet, via app’en vår, hjemmesiden eller vårt gratis bestillingsprogram. Det er bare å velge det dekselet du vil designe, velge telefontype og velge det bildet du vil ha printet på dekselet.

Det er raskt og sikkert og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet. Men skulle det likevel oppstå problemer underveis kan du kontakte kundeservicen vår, som sitter klare med svar på spørsmålene dine og en hjelpende hånd. Du kan ringe til oss eller sende oss en mail her.