CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Fotokalender

Fotokalender med bildene dine - laget med kjærlighet

Til produktoversikt
Fotokalender slider Fotokalender slider

Veggkalender A4

Vår mest populære fotokalender!

Til produktoversikt

Elegant gaveinnpakning

Lekker innpakning til veggkalenderen din - fås i 4 formater

Bestill her

Våre fotokalendere

Sett sammen en helt unik kalender med dine egne bilder - enten til deg selv eller som en personlig gave

Våre mest populære veggkalendere

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE app

  • Design når som helst og hvor som helst
  • Rask nedlasting av appen
  • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheter
  • Enkel installasjon på din PC eller Mac
  • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Design online

  • Rask og enkel bestilling
  • Ingen installasjon nødvendig
  • Virker på alle enheter

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom seks forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk standard Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten digitaltrykk standard med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk blank Strålende farger, flott glans

Digitaltrykk blank med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk matt Fine farger og elegant preg

Med Digitaltrykk premium matt får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Fotopapir halvmatt Naturlige farger, halvmatt finish

Dette fotopapiret fra FUJIFILM får frem det vakre i bildene dine med sin halvmatte overflate i naturlige farger. Papirtypen får frem alle detaljer i bildet, og sikrer høy dybdeskarphet.

Fås til Veggkalender A3, Veggkalender A4 og Veggkalender kvadratisk.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir blank Levende farger, høy glans

Fotopapir på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Fotopapir premium matt Myke farger, profesjonell look

Et førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM med utmerket detaljdefinisjon og dybdeskarphet, samt en refleksjonsfri overflate i høy kvalitet.

Tilgjengelig til Veggkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Fotokalender – dine bilder - hele året

Sett hele ditt ventende år inn i en fotokalender, og gi det ditt eget personlige preg. Da du selv velger motiver og startmåned, har du muligheten til å lage kalender når som helst på året – det blir dermed en god gaveidé, og hele året blir nå kalendersesong. Opplev hvor lett det er å lage din egen kalender med bilder – se mer her!

Ønsker du å ha overblikk over hele året, vil den flotte årskalender fra Elkjøp Fotoservice være et opplagt valg. Du kan også velge å benytte den praktiske tremåneders kalenderen, hvor du viser et helt kvartal av gangen. Naturligvis kan du også velge den tradisjonelle kalenderen, hvor hver måned har sitt eget blad. Velg mellom de ulike, tilgjengelige formatene: enten alminnelig i A4 både som høyformat og i panorama, den noe større fotokalender i A3 eller den største i A2-format.

Ønsker du at din kalender skal skille seg ut litt ekstra, så prøv eventuelt den flotte kvadratiske fotokalenderen på fotopapir.

Ved Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom flere papirtyper på våre fine kalendere. Finn akkurat den papirtypen som du synes er best, og skap et mesterverk som vil vekke glede hele året rundt. Uansett om du velger standardversjonen på digitalt trykk, eller ett mer eksklusivt uttrykk hvor dine bilder blir trykket på høyglans papir eller kraftig fotopapir, så vil du alltid være sikker på å få et unikt produkt av høy kvalitet. Det sprer glede hver dag, hele året rundt.

Gjør din neste fotokalender ekstra personlig ved hjelp av noen av de mange maler, eller tilpass hver enkelt måned fritt etter ditt eget hjerte.

En personlig bursdagskalender gjør det til en sann fornøyelse å huske din søsters eller beste venns bursdag. Med bilder i kalenderen vil ingen bursdager gå i glemmeboken. Har familiemedlemmene bursdag i hver deres måned, kan det være opplagt å bruke et bilde av dem til den pågjeldende måned. Da får man noe å glede seg til, og spesielt hvis det er bilde av deg som henger fremme.

Veggkalenderen i A2-format er et ekstra stort format, hvor dine bilder blir fremkalt på eksklusivt fotopapir. Lag ditt eget kunstverk til deg selv, eller gi kalenderen som gave til besteforeldrene og fyll den med bilder av barnebarna. Alle får bruk for en kalender, og den er derfor en god gave!

Husk alle dine avtaler med en planleggingskalender! Husk naboens grillfest, svigermors fødselsdag, barnedåpen til kusinen eller det viktige møte med banken. Med denne praktiske og personlige kalenderen gjør du det enklere for deg selv og dine familiemedlemmer å huske hva morgendagen bringer av avtaler.

Hva med en personlig bordkalender, hjemme på skrivebordet eller på jobben? Da kan du alltid ha en kalender stående fremme, og det blir enkelt å bruke den! Det blir en sann fornøyelse å planlegge fremover i tid.

Gjør eventuelt ventetiden til jul litt søtere med en personlig sjokoladekalender fra Elkjøp Fotoservice.

Uansett om din fotokalender skal være av typen veggkalender, planleggingskalender eller bordkalender, så har Elkjøp Fotoservice det perfekte til ditt behov. Velg mellom mange forskjellige formater, papirtyper og utseender – det vil garantert være noe som passer din smak.