CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Et helt års glede i bilder!

Bruk bildene fra året som har gått i en fotokalender til 2024

Til produktoversikt

Våre fotokalendere

Sett sammen en helt unik kalender med dine egne bilder - enten til deg selv eller som en personlig gave

Kjøp mer og spar mer!

Fyll handlekurven og få mer for pengene
ved kjøp for min. 999 kr med verdikode: 10PROSENT
ved kjøp for min. 1.999 kr med verdikode: 15PROSENT
ved kjøp for min. 2.999 kr med verdikode: 20PROSENT

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom syv forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk standard Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten digitaltrykk standard med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk blank Strålende farger, flott glans

Digitaltrykk blank med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk matt Fine farger og elegant preg

Med Digitaltrykk premium matt får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Digitaltrykk standard (100% resirkulert papir) Resirkulert og hvit

Det hvite 100% resirkulerte papiret har en tykkelse på 250g/m² med en silkematt overflate. Det fremhever motivene dine med naturlige farger og balanserte kontraster.

Fotopapir halvmatt Naturlige farger, halvmatt finish

Dette fotopapiret fra FUJIFILM får frem det vakre i bildene dine med sin halvmatte overflate i naturlige farger. Papirtypen får frem alle detaljer i bildet, og sikrer høy dybdeskarphet.

Fås til Veggkalender A3, Veggkalender A4 og Veggkalender kvadratisk.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir blank Levende farger, høy glans

Fotopapir på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Fotopapir premium matt Myke farger, profesjonell look

Et førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM med utmerket detaljdefinisjon og dybdeskarphet, samt en refleksjonsfri overflate i høy kvalitet.

Tilgjengelig til Veggkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funksjoner og designmuligheter
  • Mulighet for å legge til trelist og gaveinnpakning
  • Velg mellom alle våre design og tilpass evt. farger
Vi anbefaler

CEWE app

  • Lett adgang til mobilbilder
  • Bestill raskt og enkelt, når og hvor du vil
  • Velg mellom våre mest populære formater

Design fotokalender online

  • Finn din favoritt blant alle våre kalendere
  • Mulighet for at legge til trelist og gaveinnpakning
  • Jobb på fotokalenderen din fra forskjellige enheter

Fotokalender – dine bilder - hele året

12 bilder er alt du trenger for den perfekte gave – raskt og enkelt. Gi ett års glede i bilder.

Sett hele ditt ventende år inn i en fotokalender, og gi det ditt eget personlige preg. Da du selv velger motiver og startmåned, har du muligheten til å lage kalender når som helst på året – det blir dermed en god gaveidé, og hele året blir nå kalendersesong. Opplev hvor lett det er å lage din egen kalender med bilder – se mer her!

Ønsker du å ha overblikk over hele året, vil den flotte årskalender fra Elkjøp Fotoservice være et opplagt valg. Du kan også velge å benytte den praktiske tremåneders kalenderen, hvor du viser et helt kvartal av gangen. Naturligvis kan du også velge den tradisjonelle kalenderen, hvor hver måned har sitt eget blad. Velg mellom de ulike, tilgjengelige formatene: enten alminnelig i A4 både som høyformat og i panorama, den noe større fotokalender i A3 eller den største i A2-format.

Ønsker du at din kalender skal skille seg ut litt ekstra, så prøv eventuelt den flotte kvadratiske fotokalenderen på fotopapir.

Ved Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom flere papirtyper på våre fine kalendere. Finn akkurat den papirtypen som du synes er best, og skap et mesterverk som vil vekke glede hele året rundt. Uansett om du velger standardversjonen på digitalt trykk, eller ett mer eksklusivt uttrykk hvor dine bilder blir trykket på høyglans papir eller kraftig fotopapir, så vil du alltid være sikker på å få et unikt produkt av høy kvalitet. Det sprer glede hver dag, hele året rundt.

Gjør din neste fotokalender ekstra personlig ved hjelp av noen av de mange maler, eller tilpass hver enkelt måned fritt etter ditt eget hjerte.

En personlig bursdagskalender gjør det til en sann fornøyelse å huske din søsters eller beste venns bursdag. Med bilder i kalenderen vil ingen bursdager gå i glemmeboken. Har familiemedlemmene bursdag i hver deres måned, kan det være opplagt å bruke et bilde av dem til den pågjeldende måned. Da får man noe å glede seg til, og spesielt hvis det er bilde av deg som henger fremme.

Veggkalenderen i A2-format er et ekstra stort format, hvor dine bilder blir fremkalt på eksklusivt fotopapir. Lag ditt eget kunstverk til deg selv, eller gi kalenderen som gave til besteforeldrene og fyll den med bilder av barnebarna. Alle får bruk for en kalender, og den er derfor en god gave!

Husk alle dine avtaler med en planleggingskalender! Husk naboens grillfest, svigermors fødselsdag, barnedåpen til kusinen eller det viktige møte med banken. Med denne praktiske og personlige kalenderen gjør du det enklere for deg selv og dine familiemedlemmer å huske hva morgendagen bringer av avtaler.

Hva med en personlig bordkalender, hjemme på skrivebordet eller på jobben? Da kan du alltid ha en kalender stående fremme, og det blir enkelt å bruke den! Det blir en sann fornøyelse å planlegge fremover i tid.

Gjør eventuelt ventetiden til jul litt søtere med en personlig sjokoladekalender fra Elkjøp Fotoservice.

Uansett om din fotokalender skal være av typen veggkalender, planleggingskalender eller bordkalender, så har Elkjøp Fotoservice det perfekte til ditt behov. Velg mellom mange forskjellige formater, papirtyper og utseender – det vil garantert være noe som passer din smak.