Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Hvordan ønsker du å bestille?

De nye funksjonene til CEWE Fotoverden

Med disse nye funksjonene er det nå enda enklere å designe din CEWE FOTOBOK

Den nye editoren i CEWE Fotoverden

Det har aldri vært så enkelt og greit å designe bildeproduktene sine, som i den nye editoren. Vi har vurdert funksjonene og brukervennligheten på nytt, og optimalisert dem noen steder, slik at du raskt får tilgang til funksjonene du vil bruke. I tillegg kan du nå velge hjelpefunksjonen på hvert designtrinn, og få svar på vanlige spørsmål ved hjelp av bare ett klikk.

Velg mellom enda flere stilarter for din CEWE FOTOBOK

I fotoprogrammet finner du flere enn 30 forhåndsinstallerte stiler – og du kan laste ned enda flere! Vi har utvidet biblioteket med stilarter, slik at du kan velge mellom enda flere design til din fotobok – hvis du ikke ønsker å lage ditt eget fra bunnen av. Våre stilarter er forhåndsdesignede sider som inkluderer bakgrunn, clip arts, masker og rammer. Du kan enkelt sortere dem etter tema og anledninger.

Stilige temaer for enhver anledning

Ønsker du å designe din CEWE FOTOBOK for en spesiell anledning? Nå er det enda enklere! Enten det er bryllup, reise eller babybok – i fotoprogrammet finner du bokmaler som passer for en rekke anledninger. Det er bare å laste ned malen, sette inn bilder og tekst, og tilpasse den selv om nødvendig.

Få hjelp av assistenten

Vi har ofte store mengder bilder å velge mellom, og det kan ta litt tid å finne de rette motivene. Vår forbedrede fotobok-assistent hjelper deg med å velge de beste bildene dine, og distribuerer dem automatisk til sidene i fotoboken din. På denne måten kan du begynne jobben med å designe fotoboken enda raskere.

Bedre bildeutsnitt takket være ansiktsgjenkjenning

Aldri mer beskårne hoder på bildene i fotoboken din! Det nye ansiktsgjenkjenningssystemet bestemmer det beste bildeutsnittet for portretter. Den intelligente funksjonen gjenkjenner automatisk om det er et menneske. På denne måten kan du være sikker på at alle kan ses tydelig på bildeminnene dine.

Effektlakk på din CEWE FOTOBOK

I 2018 mottok vi en TIPA-pris for dette! CEWE FOTOBOK med effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk på omslaget er nå tilgjengelig for XXL Panorama-format. Du kan velge mellom en rekke design eller la kreativiteten løpe fritt.

Fremhev utvalgte elementer med effektlakk

I fotoprogrammet vårt finner du nå over 50 nye bakgrunner med effektlakkbehandling, og over 100 nye designelementer er tilgjengelige for CEWE FOTOBOK. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra våre kunder, og har derfor lagt til en rekke abstrakte og geometriske former.

Nye og trendy kalenderformater

Nå får du den kvadratiske veggkalenderen også i XXL-format (45 x 45 cm). Utover dette finnes det også nå tre elegante papirtyper til den kvadratiske veggkalenderen i XL-format (30 x 30 cm).