Meld deg på nyhetsbrev - få 20% på din første fotoordre

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
23 96 25 96
Key_Visual_slide1 Key_Visual_slide1

Hvordan ønsker du å bestille?

De nye funksjonene til CEWE Fotoverden

Med disse nye funksjonene er det nå enda enklere å designe din CEWE FOTOBOK

Den nye editoren i CEWE Fotoverden

Det har aldri vært så enkelt og greit å designe bildeproduktene sine, som i den nye editoren. Vi har vurdert funksjonene og brukervennligheten på nytt, og optimalisert dem noen steder, slik at du raskt får tilgang til funksjonene du vil bruke. I tillegg kan du nå velge hjelpefunksjonen på hvert designtrinn, og få svar på vanlige spørsmål ved hjelp av bare ett klikk.

Velg mellom enda flere stilarter for din CEWE FOTOBOK

I fotoprogrammet finner du flere enn 30 forhåndsinstallerte stiler – og du kan laste ned enda flere! Vi har utvidet biblioteket med stilarter, slik at du kan velge mellom enda flere design til din fotobok – hvis du ikke ønsker å lage ditt eget fra bunnen av. Våre stilarter er forhåndsdesignede sider som inkluderer bakgrunn, clip arts, masker og rammer. Du kan enkelt sortere dem etter tema og anledninger.

Stilige temaer for enhver anledning

Ønsker du å designe din CEWE FOTOBOK for en spesiell anledning? Nå er det enda enklere! Enten det er bryllup, reise eller babybok – i fotoprogrammet finner du bokmaler som passer for en rekke anledninger. Det er bare å laste ned malen, sette inn bilder og tekst, og tilpasse den selv om nødvendig.

Få hjelp av assistenten

Vi har ofte store mengder bilder å velge mellom, og det kan ta litt tid å finne de rette motivene. Vår forbedrede fotobok-assistent hjelper deg med å velge de beste bildene dine, og distribuerer dem automatisk til sidene i fotoboken din. På denne måten kan du begynne jobben med å designe fotoboken enda raskere.

Bedre bildeutsnitt takket være ansiktsgjenkjenning

Aldri mer beskårne hoder på bildene i fotoboken din! Det nye ansiktsgjenkjenningssystemet bestemmer det beste bildeutsnittet for portretter. Den intelligente funksjonen gjenkjenner automatisk om det er et menneske. På denne måten kan du være sikker på at alle kan ses tydelig på bildeminnene dine.

Effektlakk på din CEWE FOTOBOK

I 2018 mottok vi en TIPA-pris for dette! CEWE FOTOBOK med effektlakk i gull, sølv, rosegull eller blank effektlakk på omslaget er nå tilgjengelig for XXL Panorama-format. Du kan velge mellom en rekke design eller la kreativiteten løpe fritt.

Fremhev utvalgte elementer med effektlakk

I fotoprogrammet vårt finner du nå over 50 nye bakgrunner med effektlakkbehandling, og over 100 nye designelementer er tilgjengelige for CEWE FOTOBOK. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra våre kunder, og har derfor lagt til en rekke abstrakte og geometriske former.

Nye og trendy kalenderformater

Nå får du den kvadratiske veggkalenderen også i XXL-format (45 x 45 cm). Utover dette finnes det også nå tre elegante papirtyper til den kvadratiske veggkalenderen i XL-format (30 x 30 cm).

Effektlakk er nå tilgjengelig for kvadratiske kort

Nå kan du få effektlakkbehandling på kort i størrelse 14 x 14 cm. Disse får du i sett på 10 inkl. konvolutter. Lag kvadratiske kort med effektlakk i høy kvalitet, og velg mellom 90 design!

Nyheter cewe veggbilder

Nyheter til veggen

Vårt fotolerret har alltid vært av høy kvalitet og kommet med en solid treramme, men nå er denne populære klassikeren også tilgjengelig i formatet 30 x 45 cm.

Ett fotoprogram for alle dine kreative idéer

Bli overbevist av vårt enkle fotoprogram

 • Lastes ned gratis til Mac, Windows og Linux
 • Rask og enkel installasjon
 • Det største utvalget av designmuligheter
 • Enkelt og intuitivt
 • Tilgang til bilder fra CEWE MyPHOTOS, Facebook eller Instagram
 • Design bildeprodukter uten internettilgang og bestill de enkelt online
 • Lagre bildeprodukter permanent på PC-en

CEWE Fotoprogram – våre priser

Design dine personlige bildeprodukter med testvinneren

Bli kjent med de nye funksjonene

CEWE-utvalget i en app

Fra postkort til CEWE FOTOBOK: Design og bestill fotoprodukter med de beste bildene på mobilen!
Cewe apps

 • Intuitiv betjening gjør at du kan du utforme favorittproduktene dine på smarttelefonen/nettbrettet
 • Den enkleste måten å bruke smarttelefonbildene dine og bildene fra skyen på
 • Utform og bestill fotoprodukter når som helst og hvor som helst
 • Stort produktutvalg
 • For iOS og Android
Fortsett til app