KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK

CEWE FOTOBOK – dine bilder i et unikt fotoalbum

CEWE FOTOBOK har 9 ulike formater du kan velge mellom:

Stor

ca. 21 x 28 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 169,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 219,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 399,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 499,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 699,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 98 sider.
fra 149,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 129,00 kr*

Liten

ca. 14 x 13 cm. Minst 26 sider til høyst 50 sider.
fra 79,00 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 79,00 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
219,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
169,00 kr*

  Få 10% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1299,-

Bruk verdikoden:

NUCFB10

Få 20% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1699,-

Bruk verdikoden:

NUCFB20

Få 30% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1999,-

Bruk verdikoden:

NUCFB30

CEWE FOTOBOK – dine bilder i en ekte fotobok

Forleng feriefølelsen med en CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice. Sett alle dine beste digitale bilder fra ferien inn en fotobok, eller bruk den til å bevare de beste øyeblikkene fra et jubileum, bryllup, konfirmasjon, jul, ditt barns bursdag eller lignende – mulighetene er mange, så din kreativitet er det eneste som setter grenser.

Uansett hvilket tema det blir, så vil dine bilder komme til sin fulle rett i en CEWE FOTOBOK – enten til deg selv eller som en personlig gave. Den vil garantert spre glede i mange år fremover.

Gjør din neste CEWE FOTOBOK til din helt egen. Med de mange ulike formatene - Mini, Liten, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL og XXL - blir det slik du selv ønsker. Flere av disse finnes i både høy- og panoramaformat, så de passer perfekt til nettopp dine behov.

Velg mellom flere forskjellige papirtyper – digitalt trykk, høyglans eller flott fotopapir, med enten matt eller blank overflate.

Med de mange innbindingstyper – softcover, hardcover, lerret og kunstlær – hvor du kan tilføye et eller flere flotte bilder til coveret, vil du med sikkerhet ende med et resultat som vil lyse opp på enhver bokhylle.

Du kan selv sammensette din fotoboks indre. Flere av de flotte CEWE FOTOBØKER kan romme opp til 154 sider, så det er rike muligheter for å la kreativiteten få fritt spill. Du kan også velge å bruke designassistenten i vår gratis software, og la denne komme med forslag til utformingen av din CEWE FOTOBOK.

Du kan også velge å la designteamet fra Elkjøp Fotoservice utarbeide din CEWE FOTOBOK helt etter ditt ønske. Du velger bare favorittutseende, det ønskede format og laster deretter opp bildene dine. Du kan selvfølgelig fortsatt tilføye tekst i boken, og ikke minst et tittelnavn.

Etter tre dager mottar du et utkast til din helt nye og personlige CEWE FOTOBOK. Utformingsteamet utarbeider din fotobok i det ønskede format, uansett om det er miniformat, liten el. XXL-format. Du bestemmer også selv hvor mange sider du vil bruke til bildene og teksten din. Du betaler naturligvis ingenting for servicen før vi har levert et resultat du er fornøyd med.

Det er mange måter å lage en CEWE FOTOBOK på, og den skal jo også passe dine behov. Uansett om den er til deg selv, eller om du skal bruke boken som gave til det store jubileum, konfirmasjonen, den helt spesielle julegave eller barnets første bursdag, så vil en personlig CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice vekke glede i mange år fremover.
Se hvor lett det er å lage ditt helt eget fotoalbum her!

Du kan også velge å bruke fotoboken som et fotoalbum, og slippe for at bildene faller ut eller blir skadet. Ditt personlige fotoalbum vil bevare minnene i god stand, mange år fremover. Med en CEWE FOTOBOK som fotoalbum, vil det også være lett å holde styr på tidspunkter og begivenheter på grunn av teksten som kan suppleres til bildene.

Du kan selvfølgelig også tilføye bakgrunner, grafikk og clip-arts, og skape et unikt resultat: Et fotoalbum som vil bli tatt frem ved enhver mulighet.

Hvorfor bruke tid og energi på å sette dine bilder inn i et fotoalbum, når du kan lage et helt eget album, personlig fra innerst til ytterst? Benytt dine bilder på omslaget, gi fotoalbumet en fengende tittel og fyll alle sidene med bilder du velger selv. Tilføy i tillegg datoer, tekster, bakgrunner og morsom grafikk.

Lag din CEWE FOTOBOK som et supplement til, eller erstatning for, dine private fotoalbum. De mange mulighetene gjør at den er perfekt til bilder fra livets begivenheter!

Hvorfor ikke lage en fotobok i mini med bilder fra barnets bursdag? Den kan enkelt tas med i barnehagen, og ditt barn vil elske å vise sitt eget album frem. Det kan være med bilder fra bursdagen, feriebildene fra hytta, eller utenlandsreisen. Mulighetene er utallige!

Bildene fra deres store dag, bryllupet, vil bli presenteret på en stilfull måte. Du vil nyte å se igjen bildene dine fra dagen, og vise dem til alle du kjenner!

Minnene fra konfirmasjonen skal også passes godt på! Du får aldri muligheten til å ta nye bilder. Dette er en perfekt julegave til ditt barn! Et fotoalbum som vil bli satt pris på i mange år fremover!

CEWE FOTOBOK på ekte fotopapir med dets sterke og flotte farger, gir deg muligheten for å la motivet spre seg over to sider. Slik kommer det virkelig til sin rett, og bedre blir det ikke! Elkjøp Fotoservices flotte CEWE FOTOBØKER på fotopapir, egner seg perfekt til de fine bildene fra eksempelvis bryllup, dåp, konfirmasjon, fødselsdag, jul, påske og sommerferie, bare for å nevne noen få. Det er naturligvis du som bestemmer!

Vi er sikre på at du vil bli glad for din CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.