KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt fotoservice-nyhetsbrev!
CEWE FOTOBOK

CEWE FOTOBOK – dine bilder i et unikt fotoalbum

Sommeren byr på mange gode opplevelser sammen med familie og venner, og det tas mange fine bilder. Disse opplevelsene fortjener å bli foreviget i en CEWE FOTOBOK, så man alltid kan gjenoppleve de fine øyeblikkene. Vi kaller det å forlenge feriefølelsen.
fra 79,00 kr* Formater
Testvinner TIPA
Testvinner DIGITAL FOTO

CEWE FOTOBOK har ni ulike formater du kan velge mellom:

CEWE FOTOBOK oversikt

fra 699,00 kr*

fra 699,00 kr*

fra 399,00 kr*

fra 219,00 kr*

fra 169,00 kr*

fra 149,00 kr*

fra 129,00 kr*

fra 79,00 kr*

fra 79,00 kr*

XXL Panorama

CEWE FOTOBOK XXL Panorama

Innbinding: Hardcover

 • Ekstra stor plass til bildene dine!
 • To forskjellige innbindinger
 • Str. ca. 38 x 29 cm
fra 699,00 kr*

CEWE FOTOBOK XXL

Innbinding: Hardcover

 • Den beste presentasjonen av dine mest fantastiske bilder
 • Opp til 178 sider
 • ca. 28 x 36 cm
fra 499,00 kr*

CEWE FOTOBOK XL

Innbinding: Hardcover

 • Storslått format!
 • Opp til 178 sider
 • Str. ca. 30 x 30 cm
fra 399,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor Panorama

Innbinding: Softcover

 • Klassikeren i panoramaformat (A4)
 • Opp til 178 sider
 • Str. ca. 28 x 21 cm
fra 219,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor

Innbinding: Hefte

 • Vår populære klassiker! (A4)
 • Velg mellom 4 forskjellige innbindinger
 • Str. ca. 21 x 28 cm
fra 169,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Innbinding: Hefte

 • Spesielt godt egnet til mobilbilder
 • Fra 26 til 98 sider
 • Str. ca. 21 x 21 cm
fra 149,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kompakt Panorama

Innbinding: Hefte

 • Spesielt godt egnet til landskapsbilder
 • Str. ca. 19 x 15 cm
fra 129,00 kr*

CEWE FOTOBOK Liten

Innbinding: Hefte

 • Perfekt når du skal lage fotobok for første gang
 • Fra 26 til 50 sider
 • Str. ca. 14 x 13 cm
fra 79,00 kr*

CEWE FOTOBOK Mini

Innbinding: Softcover

 • Vårt minste og veldig praktiske format
 • Opp til 74 innersider
 • Str. ca. 15 x 11 cm
fra 79,00 kr*
Innbindingstyper

Innbindingstyper

Papirtyper

Papirtyper

Kundefortelling

Seals
Kundeservice
Våre erfarne eksperter kjenner til alt om våre produkter og softwaren.
De behersker alle triks og tips som kan hjelpe deg når du har vanskeligheter, og de har tid til å snakke med deg. Mer info
100% Fornøydgaranti
Det viktigste for oss er at du er fornøyd med din CEWE FOTOBOK.
Vi garanterer høyeste kvalitet og service – til enhver tid. Mer info
Europas mest populære fotobok
- Omkring 47 millioner CEWE FOTOBOK eksemplar siden 2015.
- Mere end 21 millioner downloads af vores software. Mer info

Ta en titt på fotobøker som andre kunder har laget og bli inspirert!

Eksempler

Se de forskjellige kundeeksemplene

CEWE FOTOBOK Bestillingsmuligheter

Fotoprogram

Vi vil ha fornøyde kunder!

Vi vet hvor viktige gode minner er. Derfor vil vi gjerne sørge for at du kan gi dine minner akkurat den plassen de fortjener og gjøre det vi kan for at du kan bruke kreativiteten din og få akkurat det resultatet du ønsker deg. Med CEWE FOTOBOK får du benytte en software som er tilrettelagt for å gi deg det du trenger, og som tilbyr deg alle muligheter til å oppnå det du ønsker.
CEWE FOTOVERDEN App

Fleksibelt og lettvint!

Lag en CEWE FOTOBOK uansett når det passer deg, enten du er på ferie, på stranden eller bare hjemme på sofaen. Med app-en CEWE FOTOVERDEN kan du enkelt lage fotobøker og mange andre fotoprodukter på mobil eller nettbrett. Bruk bildene du har, og sett sammen en flott fotobok mens du sitter på toget eller venter på bussen.

CEWE FOTOBOK – dine bilder i en ekte fotobok

Forleng feriefølelsen med en CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice. Sett alle dine beste digitale bilder fra ferien inn en fotobok, eller bruk den til å bevare de beste øyeblikkene fra et jubileum, bryllup, konfirmasjon, jul, ditt barns bursdag eller lignende – mulighetene er mange, så din kreativitet er det eneste som setter grenser.

Uansett hvilket tema det blir, så vil dine bilder komme til sin fulle rett i en CEWE FOTOBOK – enten til deg selv eller som en personlig gave. Den vil garantert spre glede i mange år fremover.

Gjør din neste CEWE FOTOBOK til din helt egen. Med de mange ulike formatene - Mini, Liten, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL og XXL - blir det slik du selv ønsker. Flere av disse finnes i både høy- og panoramaformat, så de passer perfekt til nettopp dine behov.

Velg mellom flere forskjellige papirtyper – digitalt trykk, høyglans eller flott fotopapir, med enten matt eller blank overflate.

Med de mange innbindingstyper – softcover, hardcover, lerret og kunstlær – hvor du kan tilføye et eller flere flotte bilder til coveret, vil du med sikkerhet ende med et resultat som vil lyse opp på enhver bokhylle.

Du kan selv sammensette din fotoboks indre. Flere av de flotte CEWE FOTOBØKER kan romme opp til 154 sider, så det er rike muligheter for å la kreativiteten få fritt spill. Du kan også velge å bruke designassistenten i vår gratis software, og la denne komme med forslag til utformingen av din CEWE FOTOBOK.

Du kan også velge å la designteamet fra Elkjøp Fotoservice utarbeide din CEWE FOTOBOK helt etter ditt ønske. Du velger bare favorittutseende, det ønskede format og laster deretter opp bildene dine. Du kan selvfølgelig fortsatt tilføye tekst i boken, og ikke minst et tittelnavn.

Etter tre dager mottar du et utkast til din helt nye og personlige CEWE FOTOBOK. Utformingsteamet utarbeider din fotobok i det ønskede format, uansett om det er miniformat, liten el. XXL-format. Du bestemmer også selv hvor mange sider du vil bruke til bildene og teksten din. Du betaler naturligvis ingenting for servicen før vi har levert et resultat du er fornøyd med.

Det er mange måter å lage en CEWE FOTOBOK på, og den skal jo også passe dine behov. Uansett om den er til deg selv, eller om du skal bruke boken som gave til det store jubileum, konfirmasjonen, den helt spesielle julegave eller barnets første bursdag, så vil en personlig CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice vekke glede i mange år fremover.
Se hvor lett det er å lage ditt helt eget fotoalbum her!

Du kan også velge å bruke fotoboken som et fotoalbum, og slippe for at bildene faller ut eller blir skadet. Ditt personlige fotoalbum vil bevare minnene i god stand, mange år fremover. Med en CEWE FOTOBOK som fotoalbum, vil det også være lett å holde styr på tidspunkter og begivenheter på grunn av teksten som kan suppleres til bildene.

Du kan selvfølgelig også tilføye bakgrunner, grafikk og clip-arts, og skape et unikt resultat: Et fotoalbum som vil bli tatt frem ved enhver mulighet.

Hvorfor bruke tid og energi på å sette dine bilder inn i et fotoalbum, når du kan lage et helt eget album, personlig fra innerst til ytterst? Benytt dine bilder på omslaget, gi fotoalbumet en fengende tittel og fyll alle sidene med bilder du velger selv. Tilføy i tillegg datoer, tekster, bakgrunner og morsom grafikk.

Lag din CEWE FOTOBOK som et supplement til, eller erstatning for, dine private fotoalbum. De mange mulighetene gjør at den er perfekt til bilder fra livets begivenheter!

Hvorfor ikke lage en fotobok i mini med bilder fra barnets bursdag? Den kan enkelt tas med i barnehagen, og ditt barn vil elske å vise sitt eget album frem. Det kan være med bilder fra bursdagen, feriebildene fra hytta, eller utenlandsreisen. Mulighetene er utallige!

Bildene fra deres store dag, bryllupet, vil bli presenteret på en stilfull måte. Du vil nyte å se igjen bildene dine fra dagen, og vise dem til alle du kjenner!

Minnene fra konfirmasjonen skal også passes godt på! Du får aldri muligheten til å ta nye bilder. Dette er en perfekt julegave til ditt barn! Et fotoalbum som vil bli satt pris på i mange år fremover!

CEWE FOTOBOK på ekte fotopapir med dets sterke og flotte farger, gir deg muligheten for å la motivet spre seg over to sider. Slik kommer det virkelig til sin rett, og bedre blir det ikke! Elkjøp Fotoservices flotte CEWE FOTOBØKER på fotopapir, egner seg perfekt til de fine bildene fra eksempelvis bryllup, dåp, konfirmasjon, fødselsdag, jul, påske og sommerferie, bare for å nevne noen få. Det er naturligvis du som bestemmer!

Vi er sikre på at du vil bli glad for din CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice.

TIPA - World Awards 2018
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.