CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Hard skumplate
Hard skumplate
Hard skumplate
Hard skumplate

Bilde på skumplate

Gi motivene eleganse og et langt liv!

Skumplaten gir bildene dine et moderne og stilrent uttrykk. Materialet veier lite og er imponerende stabilt.

 • Elegant matt overflate
 • Barnevennlige, avrundede hjørner
 • Slitesterkt materiale som veier lite
 • Fra 20x20 til 100x150 cm
 • Egendefinerte mål kan bestilles
 • Veggoppheng er tilgjengelig
fra 229.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • Millimeterpresise størrelser
 • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

 • Bilde trykket direkte på 5 mm tykk hard skumplate
 • Trykk med syv farger

Ditt veggbilde i tilpasset format

Bestem målene for bildet ditt individuelt!

Oversikt over veggopphenget

Fest bildene sikkert og stabilt på veggen med et perfekt system
Veggoppheng dco skruesystem Cewe veggbilder skruesystem Skruesystem

Ditt bilde blir fastmontert fra forsiden med fire synlige avstandsstykker. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter.

Veggoppheng dco klemmesystem Cewe veggbilder klemmesystem Kantbeslag

Montér uten å borre hull i bildet: Du bestemmer selv hvor veggopphenget skal sitte på kanten av ditt bilde. Motivet ditt blir ikke påvirket av beslagene.

Veggoppheng dco skinnesystem Cewe veggbilder skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende sveveeffekt: Med ca. ti millimeter til veggen får skinnesystemet bildet til å se ut som om det svever – som i et galleri!

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for bilde på skumplate!

Din collage som bilde på skumplate

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Sett preg på hjemmet ditt med et allsidig og unikt fototrykk på hard skumplate fra Elkjøp Fotoservice

Skap vakre veggbilder med bildene dine trykket på hard skumplate, det gir et markant og eksklusivt utseende. Med bildet ditt trykket på en skumplate fra Elkjøp fotoservice får du veggkunst med en moderne tvist. Skumplaten har et diskret utseende og den kan henges opp med ulike smarte oppheng, som gir et mer moderne inntrykk enn med et innrammet bilde. Samtidig sikrer UV-trykket at fargene i bildet blir skarpe og naturlige, mens den matte overflaten gir et virkelighetstro utseende. Du kan selv velge format og størrelse på skumplaten så den passer for nettopp ditt bilde og den veggen hvor du vil ha det hengende. Det er en optimal mulighet for å skape vakker og personlig kunst som er tidløs og helt anderledes da den matte overflaten og det rammefrie og usynlige opphenget skiller seg ut fra alminnelige veggbilder.

Med et fotoprint på den harde skumplaten behøver du ikke bruke mange penger på en bilderamme. Det kan i seg selv være en betydelig utgift dersom du gjerne vil ha et stort bilde hengende. Bilderammer i de største størrelsene kan nemlig være vanskelige å få tak i og kommer ofte med høye priser. Men med et fotoprint på hard skumplate er det ingen ekstra utgifter. Du får også mulighet for et valgfritt veggoppheng, så du behøver ikke kjøpe oppheng i ettertid når du har mottatt fotoprintet fra Elkjøp Fotoservice. Den matte overflaten på skumplaten gir ikke gjenskinn eller reflekser fra lyskilder, så i motsetning til alminnelige bilder i bilderammer, kan du henge det hvor som helst i hjemmet uten at lyset irriterer eller er i veien for bildet.

En fjærlett og sikker løsning til alle rom

Et fototrykk på en hard skumplate er en fantastisk veggdekorasjon på steder hvor du ikke ønsker å ha store tunge rammer hengende, da den tynne og svært lette platen ikke veier så mye, men kvaliteten og printet fremdeles er på topp.

Skumplaten er for eksempel et godt valg til å ha hengende over sofaen eller sengen, hvor man er spesielt utsatt og kunne komme til skade dersom en tung bilderamme skulle falle ned og skade deg og din familie. De ulike opphengene som hører til skumplaten er også smarte da du selv kan velge hvordan bildet ditt skal henge.

Vil du ha bildet ditt hengende i et område hvor det er svært utsatt og kanske ville kunne falle ned, er vårt skruesystem og kantebeslag for eksempel svært anvendlige, da de sikrer et fast grep om skumplaten så den ikke kan rives ned. Hvis du derimot vil henge opp fototrykket ditt uten tydelige oppheng eller utsyn til skruer eller spiker, kan du prøve skinnesystemet vårt eller speilplater som holder skumplaten på plass uten at man kan se hvordan den er hengt opp. Dermed ser det nærmest ut som om bildet ditt svever, da det henger 10 mm ut fra veggen, uten tydelige oppheng.

Et fototrykk på en hard skumplate er en fantastisk dekorasjon til barneværelset, da du kan få fremkalt et flott bilde som ikke er stort, tungt og til fare for barnet ditt. Ulykker skjer, selvom man tror man er svært forsiktig, så sett barnets sikkerhet først ved å velge et fotoprint som er lett og ufarlig - uten skarpe kanter og som samtidig er enkelt å montere sikkert til veggen. Samtidig vil den matte overflaten på skumplaten ikke sjenere eller skape gjenskjær som kan irritere barnet ditt eller påvirke nattesøvnen. Den matte overflaten går dog ikke på kompromiss med kvaliteten og fagene i bildet, det forblir knivskarpt, takket være det spesielle UV-trykket.

Med et veggbilde fra Elkjøp Fotoservice er du garantert fornøyd

Med Elkjøp Fotoservice kan du raskt og enkelt skape flotte kunstverk som kan henges rett opp med en gang du mottar dem. Du blir guidet gjennom prosessen som er brukervennlig og svært enkel.

Så enkelt er det å bestille et fototrykk på skumplate fra Elkjøp Fotoservice:

 • Velg ”Direkte print på hard skumplate” på hjemmesiden vår / vårt gratis bestillingsprogram / app’en vår til iOS og Android
 • Velg størrelse og format på det ønskede printet
 • Velg og sett inn bildet ditt
 • Velg evt. en layout til bildet ditt
 • Velg hvilket veggoppheng du vil ha med
 • Bestill skumplaten med det vakre bildet ditt

Det er sikkert og trygt å bestille fra Elkjøp Fotoservice og du kan alltid kontakte kundeservicen vår dersom det skulle oppstå noen spørsmål underveis. Du kan ringe til oss på 23 96 25 96 eller sende oss en mail. Så skal vi nok veilede deg etter beste evne og gi deg svarene på spørsmålene dine.

Vi er sikre på at du blir fornøyd med det nye fototrykket ditt på skumplate. Men skulle det likevel ikke være tilfellet tilbyr Elkjøp Fotoservice 100 % fornøydgaranti på produktet. Så skulle det ikke bli som forventet kan du få laget et helt nytt trykk eller få pengene tilbake. På den måten gjør vi alt vi kan for å gi deg det beste resultatet og den beste opplevelsen ved kjøpet ditt av våre produkter.