KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Fotogaver > Krus
Fotogaver krus

Lad opp ditt gode humør!

Dine morsomste øyeblikk trykket på krus

PORSELENSKRUS

PORSELENSKRUS

Frokost, lunsj, ettermiddagskaffe: Med porselenskruset du selv har utformet, sitter dine nærmeste alltid sammen med deg ved bordet. Elegant porselen av høyeste kvalitet gjør hver slurk til en nytelse.

fra 129,00 kr*
CAFFE LATTE KRUS - STOR

CAFFE LATTE KRUS - STOR

De store lattekruset gjør kaffeopplevelsen spesiell. Kjegleformen og bilde i panoramformat, setter motivet i fokus. Det er ideelt om morgenen, til hverdag eller når det skal slappes av. 

fra 154,00 kr*
KRUS STANDARD

KRUS STANDARD

Dette keramikkruset har ditt bilde trykket på, kombinert med flotte utformingsmaler.
Egnet til venstre- og høyrehendte.

fra 89,00 kr*
KRUS MED FARGE INNVENDIG

KRUS MED FARGE INNVENDIG

Dagen starter alltid bra med et så fargerikt krus! Du kan nå velge mellom fem farger innvendig. 

fra 149,00 kr*
KRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

KRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

Et flott blikkfang - ikke bare ved frokostbordet. Du kan utsmykke kruset med ditt beste bilde. Det er flott design, og bildet trykkes i et stort panoramaformat. 

fra 119,00 kr*
EMALJEKOPP

EMALJEKOPP

Sammen med ditt eget personlige motiv har emaljekruset potensial for å bli den nye yndlingskoppen din!

fra 179,00 kr*
TRYLLEKRUS

TRYLLEKRUS

Bildet ditt blir synlig så snart den svarte koppen fylles med varm væske! Bildet forsvinner når koppen blir kald. 

fra 159,00 kr*
TRYLLEKRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

TRYLLEKRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

Utrolig! Når du heller varm væske i tryllekruset, blir ditt utvalgte bilde synlig hele veien rundt. Når kruset blir kaldt igjen, forsvinner bildet.

fra 159,00 kr*
DRIKKEFLASKE I ALUMINIUM

DRIKKEFLASKE I ALUMINIUM

Drikkeflaske i aluminium med eget bilde - en praktisk flaske til skolen, sport og fritid. Flasken kommer med smart karabinkrok og to forskjellige lokk.

fra 159,00 kr*
CAFFE LATTE KRUS

CAFFE LATTE KRUS

Det 320 ml store caffe latte kruset blir flott med din hjelp: Velg et fotomotiv etter eget valg. Dette smeltes sammen med kruset ved hjelp av panoramatrykket.

fra 139,00 kr*

Skjenk varm drikke i et personlig og hyggelig krus med fotoprint fra Elkjøp Fotoservice

Her i det kalde nord elsker vi varm drikke, hele dagen og hele året rundt. Med et personlig krus med ditt eget bilde trykket på siden, kan du skjenke kaffe, te, kakao og mye mer og tenke varme tanker om menneskene eller stedene som er på bildet.

Med Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom en rekke forskjellige, flotte krus som du kan dekorere med bilder og hilsner ved hjelp av våre forskjellige designmaler. Bruk bilder fylt med minner og anekdoter som er morsomme å huske og snakke om over en kopp te eller som er hyggelige å tenke på når du drikker kaffe på kontoret.


Velg mellom Elkjøp Fotoservice sitt store utvalg av krus, som alle kan fremstilles med bildene dine på siden:


 1. Porselenskrus
 2. Caffe latte krus
 3. Caffe latte krus - stor
 4. Krus standard
 5. Krus med panoramafoto
 6. Krus med innvendig farge
 7. Tryllekrus
 8. Tryllekrus med panoramafoto

Sjekk også utvalget vårt av krus og drikkeflasker som kan brukes til kalde drikkevarer, som for eksempel ølkruset vårt eller den flotte drikkeflasken i aluminium. Disse kommer selvfølgelig også med flott print av dine egne bilder. Drikkeflaskene er perfekte til skole- eller sportflasker, og de blir ekstra fine med barnas navn og bilder på siden.Gi en gave fylt med hygge, morro og bilder

Et krus med fototrykk er en morsom og anvendelig gave som du kan gi deg selv eller noen du er glad i. Det gir mulighet for å sende søte tanker og minnes hyggelige stunder hver gang koppen er i bruk. Lag for eksempel et krus til hvert av barna dine med deres eget bilde på. Så vet dere alltid hvilken kopp som tilhører hvem når dere drikker kakao sammen.


Mangler du en fars- eller morsdagsgave i år? Et krus med barnebilder og en søt hilsen vil helt sikkert varme om hjertet og vil kunne anvendes daglig på arbeidsplassen eller der hjemme. Det er virkelig en søt og hyggelig gave som oser av kjærlighet og som kan brukes igjen og igjen.


Besteforeldre vil også synes det er morsomt med et krus, med bilder og tegninger fra barnebarna, på siden av det. Gi den eventuelt flere krus, så alle har et hver når barnebarna er på besøk og skal drikke kakao og dere skal hygge dere litt ekstra. Det vil helt sikkert falle i smak og bli en gjenganger når det er kvalitetstid eller når barna er på besøk.


Skal barnet ditt få en liten gave kan du lage et morsomt tryllekrus med et hemmelig bilde bilde printet på siden. Tryllekruset fra Elkjøp Fotoservice er helt sort, med mindre det helles varm væske i, da vil koppen skifte farge og avsløre bildet ditt. Velg et motiv eller en hilsen som barnet ditt kan trylle frem når han eller hun heller varm kakao i koppen. Det er overraskende og morsom magi for barn i alle aldre.


Har du startet en ny virksomhet som skal innrettes med logoen din? Eller trenger kontoret bare å bli oppdatert litt? Flotte kopper med virksomhetens logo eller navn er en fantastisk måte å reklamere litt for dere selv, når du, kollegaene dine eller kunder drikker kaffe på arbeidsplassen. Du kan selv lage logo, foto eller tekst til koppen og du kan velge mellom forskjellige layouts og designmuligheter som passer til nettopp din virksomhet.Elkjøp Fotoservice gjør det enkelt å bestille flotte og personlige krus

Med Elkjøp Fotoservice er det alltid raskt og enkelt å bestille flotte krus til deg selv eller til gaver. Slik bestiller du et fotokrus:


 1. Velg hvilket krus du vil designe – enten på hjemmesiden vår eller via vårt gratis bestillingsprogram
 2. Velg et layout for koppen din og sett inn bildene. Du kan prøve deg frem helt til du synes det er perfekt
 3. Skriv eventuelt en hilsen eller et navn på kruset
 4. Bestill kruset og la oss gjøre arbeidet med å få det fremstilt og sendt
 5. Drikk din varme drikk fra ditt nye krus eller gi det til en du er glad i

Som du kan se er det slett ikke vanskelig å få laget et flott og unikt krus til deg selv eller som gave til andre. Men skulle du likevel ha spørsmål underveis kan du kontakte kundeservicen vår på telefonnummer 23 96 25 96 eller via mail her. De sitter klare med en hjelpende hånd og svaret på spørsmålene dine dersom du skulle få bruk for det.