CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Bilder

Oppdag bildeutvalget fra CEWE: Bildekopier, Art prints eller Fotosett!

Til produktoversikt

Se våre mange fotoprodukter

Ta vare på opplevelsene og minnene

Ekspressbilder - Bestill på nett, print i butikk

Små kunstverk til hjemmet

Fremkall bildene dine med forskjellig design, filtre eller rammer

Ditt yndlingsmotiv i stort format

Oppdag våre fem profesjonelle fotopapir!

Akrylglass, klistremerker, magnet eller stort format

Velg en unik måte å arrangere bildet ditt på!
Cops5 flere fotoprodukter magnetbilder information card 03

Fotomagneter

Bruk dine beste minner og yndlingsmotiver som magneter. Fås som kvadrater, i hjerteform eller i retrostil.

fra 269.00 kr*
BildeboksBildeboks

Bildeboks

Denne pakken har alt: Få fremkalt opp til 100 av dine beste bilder og få dem levert i en bildeboks. En perfekt gaveidé!

fra 249.00 kr*
Cops5 flere fotoprodukter akrylbilder information card 02

Bilde på akrylglass Fantastiske kunstverk med god dybde

En elegant mulighet for å forevige dine bilder! Gjennom glasset får bildene dine en elegant utstråling med flott dybdeeffekt.

fra 179.00 kr*

Hvor vil du bestille dine bilder?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Bestill bilder online

  • Flere papirtyper og mange størrelser
  • Lag søte og kreative Art Prints
  • Velg f.eks. å ha farget kant på bildene dine

CEWE Fotoprogram

  • Flere papirtyper og mange størrelser
  • Lag søte og kreative Art Prints
  • Velg f.eks. å ha farget kan på bildene dine

CEWE app

  • Bestill enkelt og raskt, når og hvor du vil
  • Velg mellom 3 størrelser

Kjøp mer og spar mer!

Fyll handlekurven og få mer for pengene
10%
ved kjøp for min. 999 kr med verdikode: 10PROSENT
15%
ved kjøp for min. 1.999 kr med verdikode: 15PROSENT
20%
ved kjøp for min. 2.999 kr med verdikode: 20PROSENT

Bilder – fremkall dine minner

Elkjøp Fotoservice går ikke på kompromiss når det dreier seg om å gi deg den best mulige fremkallingen av bilder fra din ferie, jul, bursdag, bryllup, familiefest, jubileum eller barnedåp. Fremkallingen av dine bilder skjer med den beste kvalitet, og din fulle tilfredshet. Forevig minnene fra ditt bryllup, din bursdag eller andre anledninger med en perfekt fremkalling av dine digitale bilder!

Få dine private bilder fremkalt med den aller beste kvalitet! Uansett om du velger fremkalling av digitale standard- eller luksuskvalitet, er du alltid sikret et godt resultat med høy kvalitet. Med Elkjøp Fotoservice blir bildene dine fremkalt på enten standardpapir eller luksuspapir. Bilder fremkalt på luksuspapir får ekstra høy fargekvalitet og fargeklarhet. Bildet ditt får lang holdbarhet, ektehet i lys, og tåler til og med å bli tørket av! Det blir også trykket filnavn og dato på baksiden.

Bilder fremkalt på standardpapir får fremragende kvalitet og optimal fargegjengivelse.

Uansett hvilken fremkalling du ønsker, kan du ved Elkjøp Fotoservice fritt velge om bildet ditt skal ha formatet 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Du kan også gjøre bildet ditt mer eksklusivt med en farget kant, enten en stilren hvit kant eller en av de mange andre fargene våre. Fotoet med farget kant kan lages i forskjellige formater, men er alltid i perfekt kvalitet. Også her kan du velge mellom fremkalling på det eksklusive luksuspapiret eller det flotte standardpapiret.

Som en nyhet kan du fremkalle bildene dine direkte i flere av Elkjøps varehus. Fyll ditt minnekort, USB-stick eller smarttelefonen din med alle de flotte bildene dine og ta dem med i butikken, hvor du kan fremkalle dem i flotteste kvalitet på et øyeblikk. Du behøver ikke lenger å vente i flere dager på å få de beste bildene dine fremkalt – det kan nå gjøres raskt og enkelt.

Du kan selvfølgelig velge å fremkalle bildene dine i flere forskjellige formater samt tilføre dem litt ekstra i form av fargede kanter, flotte rammer og mye mer. Ta med kameraet ditt eller smarttelefonen ned i butikken og opplev alle mulighetene du har til å gjøre bildene dine ekstra spesielle.

Finner du ikke det perfekte bursdagskortet? Hos Elkjøp kan du lage ditt eget fotokort og printe det direkte i flere av butikkene. Det er ganske lett, tar kun et øyeblikk og vil med garanti skille seg ut på festen. Sett ditt eller mottakerens bilde på kortet, tilføy eventuelt en morsom eller underholdende tekst og få det ferdige fotokortet i løpet av et øyeblikk.

Med de mange flotte skabelonene finnes det et kort til enhver av årets store begivenheter: Bursdag, jul, bryllup, jubileum eller bare til hverdag.

Til de største opplevelsene er en fremkallelse i 10x15 eller 20x30 kanskje ikke helt tilstrekkelig. Da har vi også en løsning: hvorfor ikke få bildene dine som flotte veggbilder. Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom en lang rekke flotte materialer til å lage en helt unik veggdekorasjon; fra det tradisjonelle fotolerretet, til det glansfylte akrylglasset, eller en av de mange andre typene. Med formater fra 20x20 cm til 100x300 cm finner du med garanti også det perfekte formatet til ditt nye veggbilde.

Gi ditt motiv mer liv ved å lage det som et bilde bak akrylglass! Et bilde bak akrylglass gir fargene i motivet mer kraft og større dybde. Bildet blir printet på luksuspapir av beste kvalitet, og settes deretter på et 5 mm tykt akrylglass. Yndlingsbildet ditt kan pynte på skrivebordet eller andre steder. Med den elegante akrylglass-holder vil ditt bilde enten stående eller liggende, i kombinasjon med de polerte kanter, bli presentert på den beste måten. Dette er en opplagt gave til jul, bursdag, bryllup, eller bare til en du er glad i!

Du kan også få dine beste bilder fremkalt til en liten, praktisk CEWE FOTOBOK mini med Elkjøp Fotoservice. Da kan du ha bildene med deg, men likevel ikke være redd for å miste eller ødelegge de. Samtidig har du også mulighet for selv å velge utseende og tekst til CEWE FOTOBOK mini's softcover – den perfekte løsning til bilder på farten.

Uanset motiv vil bildene dine få den beste behandling ved Elkjøp Fotoservice.