CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk

Bilde på akrylglass

Kunstverk med dybde: Gi nye dimensjoner til bildene!

Bildet ditt trykkes direkte på akrylglass med høy fargeglans. Resultatet blir et moderne og elegant blikkfang.

  • Imponerende dybde
  • Høy fargeglans og -gjengivelse
  • Direktetrykk på akrylglass
fra 339.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

  • Millimeterpresise størrelser
  • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

  • Bilde trykket direkte på fire millimeter akrylglass
  • UV-trykk som er egnet til innendørs og utendørs bruk

Ditt veggbilde i tilpasset format

Bestem målene for motivet ditt individuelt!

Oversikt over alle formatene

Se de mange forskjellige formatene fra 20x20 cm til 100x150 cm!

Oversikt over veggopphenget

Fest bildene sikkert på veggen med et perfekt system!
Cewe veggbilder skruesystem Cewe veggbilder skruesystem Skruesystem

Med vårt skruesystem blir ditt bilde fastmontert med spesielle avstandsstykker i de fire hjørnene. Avstandsstykkene blir ført gjennom bildet forfra og skrudd fast, slik at hodene er synlige. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter. Hullene er borret på forhånd.

Veggoppheng dco klemmesystem Cewe veggbilder klemmesystem Kantbeslag

Montér uten å borre hull i bildet: Du bestemmer selv hvor veggopphenget skal sitte på kanten av ditt bilde. Motivet ditt blir ikke påvirket av beslagene.

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for bilde på akrylglass!

Vårt bilde på akrylglass som collage

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Bilde på akrylglass

Ved å lage en plakat bak akrylglass gir du yndlingsmotivet ditt et helt nytt nivå av dybde, og fargene trer virkelig godt frem.

La ikke bildene dine begrenses av størrelsen på dataskjermen, men la dem heller folde seg ut i fullt format som en strålende og fargerik dekorasjon på veggen din. Med Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom mange størrelser, formater og oppheng slik at du kan skape et helt personlig kunstverk til dine vegger – dette gleder alle tilskuere. Opplev alle mulighetene du har for å skape et unikt veggbilde som virkelig setter preg på veggene i hjemmet ditt. Du kan bruke bildet fra strandutsikten dere hadde i sommerferien, et bilde av barna som hopper på trampolinen, minner fra bryllupet eller noe helt annet. Det er mange mulige løsninger, og på akrylglass blir resultatet strålende!

Gi bildet ditt en transparent effekt med direkte trykk på akryl, eller la fargene komme til uttrykk med fotopapir bak akryl – valget er ditt, men resultatet blir unikt uansett. Var bildet ikke så godt som du husket? Da kan du gå på oppdagelse i motivgalleriet fra Elkjøp Fotoservice – profesjonelle bilder som samles i oversiktlige kategorier slik at du raskt finner frem til de motivene som er relevante for din vegg.

Å lage fin veggdekorasjon er så enkelt som å klø seg i nakken. Skap et helt eget veggbilde online, eller benytt den prisbelønnede bestillingssoftwaren. Du ser resultatet umiddelbart før du bestiller, og derfor kan du være sikker på et godt produkt. Med softwaren får du også mulighet til å redigere og tilpasse bildene dine før bestilling. Ønsker du å gi bildet et dramatisk uttrykk eller justere på lyssettingen, kan dette også gjøres uten at du behøver å være utdannet grafiker. Den gratis softwaren gir deg også muligheten til å få mye ut av bildene dine; skap helt unike fotoalbum med en CEWE FOTOBOK, design flotte fotokalendere, festkort og invitasjoner til alle livets begivenheter, og mye mer.

Skulle du allikevel ikke være helt fornøyd med resultatet, så tilbyr Elkjøp Fotoservice 100% tilfredshetsgaranti på alle veggbilder på akrylglass – få pengene igjen eller et nytt forsøk på å lage en annen utgave. Kanskje vil du prøve et annet materiale, for eksempel eksklusivt fotolerret, den lette aluminiumsplaten, det allsidige trykket på hard skumplate, en forstørrelse eller en plakat i XXL-format.

Det er helt opp til deg, men vi er sikre på et storslått resultat. Elkjøp Fotoservice ønsker deg riktig god fornøyelse.