Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Tester og anmeldelser

Produktene og tjenestene våre blir med jevne mellemrom testet av uavhengige bedrifter, institusjoner og magasiner.

Lag fotobok

Tester og anmeldelser

Produktene og tjenestene våre blir med jevne mellemrom testet av uavhengige bedrifter, institusjoner og magasiner.

Fagbladet Elektronikkbransjen har i samarbeid med eksperter fra detaljhandelen kåret Bilde på lerret til «Årets bildeprodukt 2023/2024».

I 2023 vinner vi TIPA-prisen "Best Photo Service" for sjette år på rad, og denne gangen vant vi for ny-utviklingen CEWE FOTOBOK Digitaltrykk standard med 100% resirkulert papir.

Elektronikkbransjen har kåret kategorien Stor Fotokalender til Årets bildeprodukt 2022/2023. En perfekt gave, som også er et kunstverk på veggen i størrelser fra 30x40 cm og oppover.

CEWE har igjen vunnet TIPA World Award-prisen! I 2022 vinner vi for det personlige etuiet til CEWE FOTOBOK i kategorien Best Photo Service.

I 2021 har vi vunnet prisene ”Best Photo Service” for veggkalender i A2 med gulltrykk og ”Best Retail Finishing System” for våre CEWE Fotosenter.

CEWE Fotoverden-appen har vunnet prisen "EISA Photo Service 2021-2022". EISA fremhever den enkle prosessen, hvor appen kjapt transformerer bildene dine til en CEWE FOTOBOK.

I 2020 vant CEWE i kategorien «Beste fototjeneste» – igjen! Produktet som tok oss helt til topps denne gangen var CEWE FOTOBOK med skinn og lerrets-omslag.

"Med CEWE fotoverden-appen får du tilgang til det største utvalget i bransjen.

30 utgivere av anerkjente fotomagasiner fra hele verden har valgt ut vinnere av TIPA World Awards 2019. CEWE stakk av med seieren i kategorien «Beste fototjeneste» med våre kreative hexxas!

Appen vår CEWE FOTOBOK Pure lar deg enkelt lage en fotobok med bilder fra mobilen. Denne appen ble dessuten stemt frem som «Beste produkt» i kategorien «Beste fototjeneste» 2018-2019 av EISA.

CEWE Japan Photo ble tildelt tittelen «Best i vår bransje» i en test av kundetilfredshet i 2012, utført av Norsk Kundebarometer. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI.

CEWE ble nok en gang best i test i en test utført av Digital FOTO (14/2018). « Det svært høye generelle nivået på papirbilder, plakat og bok gjør at vi ville føle oss trygge på å bestille også andre varer fra CEWE.»

CEWE vant en TIPA World Award i kategorien «Beste Photo Print Service». Det var CEWE FOTOBOK-omslag med effektlakk som sørget for seieren.

Fotokalender fra CEWE kom best ut i en test av fotogaver til jul (TV 2 hjelper deg 16.11.2017). «De har den beste kalenderen og øvrige fotoprodukter. Det er CEWE Japan Photo* som kommer ut som den beste her og leverer det beste produktet», sier Thorenfeldt.

Komputer for Alle testet i 2017 forskjellige fotobøker. Holdningen deres var klar: "Fotoboken gjør det godt på alle parametre: Fargene er rene og klare, omslaget er pent og programmet er enkelt å bruke."

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.

CEWE FOTOBOK gikk av med seieren i en test utført av Digital FOTO (12/2017). I testen kommer det frem at CEWE FOTOBOK har den beste bildekvaliteten, samt en brukervennlig programvare.

CEWE vinner TIPA Awards

I tillegg til diverse tester har vi også vunnet den prestisjefylte, internasjonale TIPA World Award hele syv ganger:

  • I 2023, for CEWE FOTOBOK med 100% resirkulert papir, vår nyeste papirtype
  • I 2022, for personlig etui til CEWE FOTOBOK
  • I 2021, for produktet Veggkalender A2, med gulltrykk og for CEWE Fotosenter.
  • I 2020, for CEWE FOTOBOK med skinn- og lerretsinnbinding.
  • I 2019, for produktet hexxas, våre sekskantede veggbilder.
  • I 2018 vant vi for CEWE FOTOBOK med innbinding og effektlakk.

TIPA står for Technical Image Press Association. Hvert år deles det ut priser i forskjellige kategorier, og CEWE har vunnet flere ganger, blant annet innen kategorien Best Photo Service.

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Les om:

  • Kreative tips og idéer til bildene dine
  • Gode tilbud
  • Spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser.
Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.