CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

CEWE VEGGBILDER CEWE VEGGBILDER

Fotoplakater og veggbilder

Moderne dekorasjonsidéer med yndlingsmotivene dine

Til produktoversikt

Store øyeblikk som veggbilde

Velg mellom mange ulike formater og spennende materialer

Gi veggene en moderne vri

Spesielle øyeblikk fortjener ekstra oppmerksomhet. Bruk dem på et personlig veggbilde

Kjøp mer og spar mer!

Fyll handlekurven og få mer for pengene
ved kjøp for min. 999 kr med verdikode: 10PROSENT
ved kjøp for min. 1.999 kr med verdikode: 15PROSENT
ved kjøp for min. 2.999 kr med verdikode: 20PROSENT

Oversikt over veggoppheng

Fest bildene sikkert og stabilt på veggen med et perfekt system
Veggoppheng dco skruesystem Veggoppheng dco skruesystem Skruesystem

Bildet festes med fire synlige skruer gjennom forsiden. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter.

Veggoppheng dco klemmesystem Veggoppheng dco klemmesystem Kantbeslag

Bildet festes med klemmefeste uten hull. Posisjonen til holdinnretningen kan velges individuelt. Festet vil være synlig med diskret halvsirkler nær hjørnene av bildet.

Veggoppheng dco skinnesystem Veggoppheng dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Bildet festes med et skinnesystem på baksiden med ca. ti millimeter avstand til veggen – som på et galleri!

Hvor vil du lage veggbilde ditt?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Design online

  • Veldig stort produktutvalg
  • Velg mellom mange design og layouts
  • Jobb på veggbilde ditt fra forskjellige enheter

CEWE app

  • Lett adgang til mobilbilder
  • Bestill raskt og enkelt
  • Design veggbildet ditt når og hvor du vil

CEWE Fotoprogram

  • Alle funksjoner og designmuligheter
  • Ideel til store formater, collager og rammer
  • Lastes ned gratis til Windows, Linux og Mac

Plakater og fotolerreter – skab din egen kunst

Spesielle øyeblikk krever en helt spesiell plass i hjemmet! Få dit favorittbilde forstørret og nyt det i fulle trekk – en lett og rask måte at gi dine vegger litt ekstra dekor. Du kan velge at få ditt bilde på fotolerret, som selvklebende plakat, bak akrylglass, på aluminiumsplate eller på en hard skumplate ved Elkjøp Fotoservice. Du kan også velge det flotte galleritrykk, som kombinerer det beste fra aluminiumsplaten og akrylglasset.

Uansett hvilken veggdekorasjon du velger garanterer vi at ditt produkt blir produsert i høyeste kvalitet, så det ferdige resultat vil komme til å pryde ditt hjem i mange år fremover – det gjelder uansett om din nye veggdekorasjon skal gi litt ekstra farge i stuen, på barnerommet, kjøkkenet eller et helt annet sted. Se hvor lett det er å lage ditt helt eget fotoalbum her!

Som noe helt spesielt kan du ved Elkjøp Fotoservice skape ditt eget personlige kunstverk med en flerdelt veggdekorasjon. Ditt yndlingsbilde kan fordeles i flere seksjoner, som til sammen danner ett stort motiv. Med helt opp til fire separate deler, kan du gi ditt yndlingsmotiv et helt nytt uttrykk. Mulighetene er mange.

Bruk ditt eget bilde eller velg ett av de profesjonelle motiver fra vårt motivgalleri, til din neste flerdelte veggdekorasjon – uansett om det er på fotolerret, akrylglass eller kanskje som en XXL-plakat til barnerommet! Du kan selvfølgelig også velge å bruke den flotte plakat på aluminiumsplate, eller som plakat på hard skumplate, som utgangspunkt til din neste flerdelte veggdekorasjon. De mange utfoldelsesmuligheter gjør at du kan lage den perfekte veggdekorasjon til nettopp ditt hjem!

Få et motiv av din datters kanin eller din sønns yndlingstraktor opp på veggen med en selvklebende plakat. Da den smarte selvklebende plakat sitter direkte på veggen er den perfekt til den smale trappegang eller kanskje skråveggene på barnerommet. Plakaten er lett å sette opp, og lett å ta ned igjen, og så etterlater den ikke merker på tapetet – perfekt til de veggene som normalt ikke kan dekoreres.

Opplev at fargene i ditt motiv kommer til live, når det settes som en plakat bak akrylglass. Akrylglasset gir en fantastisk dybdevirkning på ditt bilde. Plasser din plakat bak akrylglass et lyst sted, eller hvor solen rammer det direkte, og se den flotte effekten det har på hele lokalet.

Prøv den flotte plakat på aluminiumsplate fra Elkjøp Fotoservice hvor ditt yndlingsmotiv blir trykket direkte på aluminiumsplaten, eller fremkalt på ekte fotopapir, og deretter omhyggelig plassert på aluminiumsplaten. Uansett hvilken tilgang du foretrekker, så får du et resultat som vil vekke glede i mange år fremover. Med mer enn 30 forskjellige størrelser av plakat på aluminiumsplate, vil det garantert være én som passer perfekt til deg.

Med ditt beste bilde trykket direkte på en hard skumplate, vil du garantert få et resultat som vil bli betraktet og beundret i lang tid fremover. Den lette skumplaten danner den perfekte ramme til selv tunge motiver, og de mange formater bidrar til at du vil finne en plakat på hard skumplate til nettopp ditt behov.

Skap et kunstnerisk sentrum med ditt yndlingsbilde trykket på ekte fotolerret. Utsmykk ditt hjem med det flotte fotolerretet, eller gi det som gave til en du er glad i. Det allsidige fotolerret gir et helt unikt uttrykk, og tilføyer en høy grad av eksklusivitet til ditt motiv.

Noen motiver krever ekstra plass for virkelig å komme til deres fulle rett: Med en XXL-plakat kan du virkelig la dine yndlingsmotiver strekke vingene. De mange ulike formatene og store utvalg av størrelser, gjør at du med sikkerhet vil kunne finne en XXL-plakat, helt ideell til dine behov.

Prøv en av våre flotte fotocollager og saml alle de beste feriebildene på ett sted. Eller du kan lage en collage med alle barna dine til ditt kontor, eller gi den som gave til besteforeldrene. La eventuelt barnene utvelge deres yndlingsbilder, og gi dem en helt unik veggdekorasjon til barnerommet.

Du kan selvfølgelig også lage din collage på fotolerret, og gi collagen et mer eksklusivt uttrykk.

Gå på opdagelse i vore mange vægdekorationer og oplev de mange muligheder ved Elkjøp Fotoservice.