CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96
Galleritrykk
Galleritrykk
Galleritrykk
Galleritrykk

Galleritrykk

Opplev veggdekorasjoner i sin flotteste utgave!

Gjør stas på de beste bildene dine, la dem skinne på galleritrykk av høyeste kvalitet: Bildene dine blir trykket direkte på akrylglass med høy fargeglans, og på baksiden monteres en beskyttende aluminiumsplate som skaper en elegant effekt.

 • Veggdekorasjon av høyeste kvalitet
 • Imponerende dybde
 • Direktetrykk på akrylglass med høy fargeglans
 • Holdbar og beskyttende bakside av aluminium
fra 399.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • Millimeterpresise størrelser
 • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

 • Direkte trykk på 3,6 mm tykt akrylglass
 • Forsegling av baksiden med en 3 mm tykk aluminiumsplate

Ditt veggbilde i tilpasset format

Bestem målene for bildet ditt individuelt!

Oversikt over våre formater

Se de mange forskjellige formatene fra 20x20 cm til 100x150 cm!

Oversikt over veggoppheng

Fest bildene sikkert og stabilt på veggen med et perfekt system
Veggoppheng dco skruesystem Veggoppheng dco skruesystem Skruesystem

Bildet festes med fire synlige skruer gjennom forsiden. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter.

Veggoppheng dco klemmesystem Veggoppheng dco klemmesystem Kantbeslag

Bildet festes med klemmefeste uten hull. Posisjonen til holdinnretningen kan velges individuelt. Festet vil være synlig med diskret halvsirkler nær hjørnene av bildet.

Veggoppheng dco skinnesystem Veggoppheng dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Bildet festes med et skinnesystem på baksiden med ca. ti millimeter avstand til veggen – som på et galleri!

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for galleritrykk!

Din collage som galleritrykk

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Gi hjemmet ditt et snev av luksus med et vakkert galleritrykk

Dersom du ønsker et vakkert og elegant bilde til veggen der hjemme, som virkelig stråler, er et galleritrykk fra Elkjøp Fotoservice veien å gå. Det skarpe designet kombinert med det knivskarpe UV-trykket gjør galleritrykket til et flott ’statement piece’ og kunstverk til hjemmet ditt. Du kan velge mellom ulike formater og størrelser så fototrykket blir perfekt og motivet virkelig kommer til sin rett. Med galleritrykket blir veggbildet under en centimeter tykk, hvilket vil si at det er supertynt og elegant. Det vil derfor ikke stå nevneverdig mye ut av veggen og være i veien når det kommer opp.

Et galleritrykk fra Elkjøp Fotoservice er den ultimate luksus innen fototrykk til deg og ditt hjem. Med dette trykket kombineres våre UV-trykk på akrylglass med en bakbekledning av aluminium. På den måten får du et knivskarpt og glansfult fototrykk med solid rygg. Det gir et ultramoderne og elegant utseende og sikrer at bildet forblir vakkert og stabilt, i mange år fremover.

Moderne og bekymringsfri kunst fylt med egne minner

Galleritrykket fra Elkjøp Fotoservice er fantastisk til alle bildetyper, men er spesielt perfekt til store landskapsmotiver eller bilder med mange detaljer. Dette skyldes blant annet at UV-trykket virkelig fremhever dybder og farger i bildet så det skapes et fantastisk spill og motivet står knivskarpt.

På grunn av akrylglasset og den stabile aluminiumsplaten behøver ikke galleritrykket noen ramme. På den måten blir den moderne og skarpe looken bevart også etter at det er hengt opp. Du trenger derfor ikke stresse med å kjøpe en stor nok ramme til bildet. I tillegg sparer du en betydelig sum - spesielt om det er et stort fototrykk du ønsker deg. Store fotorammer kan nemlig ganske raskt komme opp i flere tusen kroner og er i tillegg tunge når de skal henges opp.

Med vårt galleritrykk kan du isteden velge mellom fire forskjellige typer oppheng som passer perfekt til det moderne uttrykket. Velg mellom skruesystemet vårt eller kantbeslaget, som begge kommer i rustfritt stål og derfor passer perfekt til en moderne innretning. Skinnesystemet vårt eller speilplater kan brukes til å henge opp galleritrykket uten tydelige spikere eller oppheng, hvilket gir det inntrykket av at det nærmest svever i luften.

Innred hjemmet eller kontoret med galleritrykk

Galleritrykket er et fantastisk innredningselement til hjemmet da det virkelig skaper et unikt og iøyenfallende utseende. Ved å ta i bruk dine egne bilder, med personlige motiver, forblir det et enestående og nostalgisk verk, som vil vekke glede og minner i mange år fremover. Bruk for eksempel bilder fra reiser, bryllup eller hyggelige stunder med barna, så du kan skape det ultimate kunstverk, som er både vakkert og 100 % personlig.

Bruk også et flott galleritrykk som veggpynt på kontoret eller arbeidsplassen. Det er flott dekorasjon som kan fremheve virksomheten deres eller spesielle produkter. Bruk for eksempel trykk fra lokalområdet, flotte nærbilder av produktene deres og maskiner eller bilder som på annet vis er relevante for virksomheten eller merkevaren deres. Dert er en smakfull og profesjonell måte å innrede kontoret på, så det alltid ser elegant ut når dere får kunder eller samarbeidspartnere på besøk.

Med Elkjøp Fotoservice er du garantert fornøyd

Med Elkjøp Fotoservice er det ingen sak å lage vakker og unik fotokunst - som for eksempel et galleritrykk til veggen din. Det er superenkelt å designe og bestille hos oss, så får du det akkurat som du vil ha det:

 • Velg ”Galleritrykk” på hjemmesiden vår, vårt gratis bestillingsprogram eller på app’en til IOS eller Android.
 • Velg størrelse og format for galleritrykket ditt
 • Velg bilde og det layoutet du ønsker å benytte
 • Velg hvilket veggoppheng du vil ha med i galleritrykket ditt
 • Bestill galleritrykket

Det er raskt og enkelt å bestille via Elkjøp Fotoservice, og vi har til og med 100 % fornøydgaranti på galleritrykkene våre. Så hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med det endelige resultatet, kan du få laget et nytt galleritrykk eller få pengene tilbake.

Skulle det oppstå problemer, eller du får bruk for assistanse, kan du kontakte våre dyktige meda