KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Kort og invitasjoner
Populære produkter fra vårt sortiment
Foldekort

Foldekort

Dette settet med ti identiske kort passer til de fleste anledninger enten det er «save the date»-kort, takkekort, julekort eller innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av familie og venner.
fra 29,00 kr*

Foto- og postkort

Kombinasjonen av dine bilder og våre designmaler vil bli til flotte og unike fotokort som gjør mottakeren glad. Stort utvalg av forskjellige stilarter.
fra 19,00 kr*

Meny- og bordkort

Med egendesignede menykort og bordkort kan du gi dine venner en minneverdig velkomst til bryllupsfest, bursdag, jubileum og andre anledninger.
fra 89,00 kr*
Bli inspirert

CEWE CARDS med effektlakk

Individuelle kort til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitasjon

Bursdag

Konfirmasjon

Kort og invitasjoner – till alle anledninger

Inviterer dine gjester til fest med stil! Med en personlig invitasjon fra Elkjøp Fotoservice med egne bilder og egen tekst, vil det være vanskelig å si nei takk. De mange formater og utseender gjør det enkelt å finne den perfekte invitasjon. Uansett om du inviterer til stort bryllup, barnedåp, bursdag, konfirmasjon eller kanskje grillfest, så har vi det helt riktige kort til deg. Skal du holde bryllup? Hvorfor ikke lage alle dine kort – innbydelse, bordkort, menykort og ikke minst takkekort – med det samme tema? Lag dine kort hos Elkjøp Fotoservice og skap en helhet til festen.

Ønsker du å sende en unik hilsen til jul eller si takk for et godt år med et personlig julekort, så gå på oppdagelse i de mange utformingsmulighetene, som finnes i vår katalog.

Uansett hvilket behov du har – om det er bryllup, barnebursdag, jubileum, barnedåp eller konfirmasjon – så har Elkjøp Fotoservice det ideelle kort til deg.

Personlig invitasjon til bryllup blir etter hvert nødvendig. Gjør det komplett med takkekort med samme utseende etter bryllupet. Eller et takkekort etter konfirmasjon med dagens beste bilde? Det er du som bestemmer! Kanskje er det ikke behov for en spesiell anledning, men at du bare vil si takk til en venn eller noen i familien?

Få dine personlige kort eller invitasjoner som postkort eller foldekort i forskjellige størrelser. Perfekt til akkurat den begivenhet som du ønsker å invitere til.

Gi dine fotokort et helt unikt uttrykk med forskjellige papirtyper, som for eksempel høyglans, luksus eller standard. Mulighetene er mange og resultatet vil med sikkerhet vekke begeistring.
Prøv selv å lage ditt eget fotokort – se hvor lett det er her!

Elkjøp Fotoservices mange maler gjør det mulig for deg å lage dine invitasjoner, bordkort, menykort eller takkekort som du vil! Skap en morsom invitasjon til barnebursdag med en traktor på forsiden, eller kanskje med et bilde av barnet sittende på en hest? De mange mulighetene gjør det til en lek å lage invitasjonen slik som du gjerne vil ha den.

Gå på oppdagelse i vår prisbelønnede software, og opplev alle mulighetene som finnes for å lage den perfekte fotohilsen – Elkjøp Fotoservice har kortene, hvis du har festen.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.