CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Få 20% på alle produkter! Gjelder tom 8.4. Bruk verdikoden FERIEBILDER

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96
Bilde på tre
Bilde på tre
Bilde på tre

Bilde på tre

Presenter bildet ditt på en helt naturlig måte

Med et bildeprint på tre oppnår du et rustikt og naturlig utseende på grunn av den synlige materialstrukturen. Spesielt monokrome motiver og motiver med høy kontur drar nytte av denne trykkeprosessen.

  • Naturlig utseende på FSC-sertifisert® tre
  • Slipt og synlig trekonstruksjon
  • Motivtips: Monokrome og profilerte bilder
fra 399.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Størrelser:

9 formater: 20 x 20 til 80 x 80 cm

Produkt notat:

Materialtykkelse: 18 mm

Med Elkjøp Fotoservice sitt veggbilde trykket på tre kan du ta med deg naturen inn med vakker og ro-mantisk fotokunst

Innrett hjemmet ditt med et veggbilde som har et svært unikt og karakteristisk uttrykk. Med Elkjøp Foto-service kan du få bildene dine trykket på tre, hvilket gir et helt anderledes resultat enn andre typer print. Med et tre-veggbilde får du ikke bare et vakkert print av bildet ditt men også de spesielle karaktertrekkene fra treet, som gir en helt annen dimensjon til motivet.

Med et veggbilde på tre blir hvert eneste bilde helt unikt, da to stykker tre aldri er helt like, og treets årrin-ger, teksturer og farger gir en sjarmerende touch til motivet. Med sin naturlige farge og struktur tilføyer treet karakter til bildet så det får et antikt og romantisk uttrykk som ikke kan oppnås med designmaler eller fotofiltre.

Skap en romantisk stemning med et karakterfylt veggbilde

Ved print på tre forblir fargene flotte og tro med det originale bildet, mens treets farge og struktur tilføyer et mykt og romantisk skjær. Dette betyr at veggbildet på tre er spesielt egnet til hyggelige eller romantiske motiver, som kan bli ytterligere forsterket ved å bli trykket på det karakterfylte materialet. Dette gjelder for eksempel bryllupsbilder, babybilder, maritime motiver eller sort/hvitt-bilder.

Veggbildet på tre er et perfekt innredningselement til ulike typer hjem, da den rustikke og romantiske loo-ken passer alt fra hjem som er innredet i ”shabby chic”-stil til moderne, stilrene hjem hvor bildet virkelig kan stå frem og gi et overraskende og forfriskende pust til innredningen.

Veggbildet passer også spesielt godt til blant annet soverom, hvor det romantiske og avdempede uttrykket skaper en rolig og hyggelig stemning til rommet. Det gjør seg også godt på badet, hvor det rustikke og mari-time materialet passer godt til for eksempel å henge over badekaret, hvor bildet heller ikke blir ødelagt av å henge i et fuktig miljø. I motsetning til mange andre typer print tar treet nemlig ikke, på samme måte, ska-de av å henge i et våtrom, det er dermed en perfekt måte å inkludere kunst med et personlig motiv i innredningen av badet.

Tre-veggbildet fra Elkjøp Fotoservice kommer i forskjellige størrelser og formater, hvor det tilføyes lekter for å gjøre bildet større. Med bestillingen din får du et veggoppheng med stavtakker som gjør det enkelt og sikkert å henge opp ditt nye kunstverk, med en gang du har mottatt det.

Fornøydgaranti med på kjøpet

Med Elkjøp Fotoservice kan du på få minutter bestille et vakkert og unikt veggbilde til hjemmet ditt - helt uten vanskeligheter. Du skal kun:

  • Velge ”Veggbilde på tre” på hjemmesiden vår / vårt gratis bestillingsprogram / app’en vår til iOS eller Android
  • Velge størrelse og format på bildet ditt
  • Velge og plassere bildet ditt
  • Velge en layout og eventuelt sette inn en tekst på bildet
  • Bestille veggbildet ditt og la oss trykke det raskest mulig til deg

Det er både sikkert og problemfritt å bestille et vakkert veggbilde fra Elkjøp Fotoservice, og du kan være sikker på at produktet du mottar er av beste kvalitet. Vi har dessuten 100 % fornøydgaranti på dette pro-duktet, så dersom du, etter å ha mottatt tre-veggbildet, ikke er fornøyd med det, kan du få lagd et nytt eller få pengene dine tilbake. På den måten garanterer vi deg et positivt resultat og en god opplevelse.

Dersom du underveis i prosessen skulle komme på noen spørsmål eller får bruk for hjelp, kan du ta kontakt med kundeservicen vår.