Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Hos CEWE elsker vi bilder!

Uansett om det er bilder av de små hverdagsøyeblikkene, feriebilder, bilder fra begivenheter eller profesjonelle studio- og landskapsbilder, så er de alle med til å hjelpe oss med å gjenoppleve store og små opplevelser i livene våre. Derfor fortjener bildene dine å bli trykket på produkter i høyeste kvalitet.

Som Europas førende produsent av personlige fotoprodukter er det viktig for oss at bildene dine alltid blir trykket på kvalitetsprodukter. Det er uansett om du bruker bildene dine i en CEWE FOTOBOK, om de blir til et CEWE VEGGBILDE, om du lager invitasjoner med CEWE CARDS eller dokumenterer året i en CEWE KALENDER.

Som en del av å garantere en alltid høy kvalitet, tilbyr vi deg 100 % fornøydgaranti på fotoproduktene dine. Det betyr at hvis den minste ting ved et fotoprodukt er annerledes enn du forventer, kan du bestille fotoproduktet på nytt eller få pengene tilbake. Les mer om vår 100 % fornøydgaranti her.

Suksessen vår bunner ikke bare i fokuset vårt på høy kvalitet og kundetilfredshet, men også i vår evne til å tilpasse oss en verden som er i konstant forandring. For å kunne sikre en alltid høy kvalitet, er innovasjon et viktig nøkkelord for oss. Vi jobber innovativt med alt fra å utvikle nye produksjonsmaskiner til å introdusere nye fotoprodukter og designmuligheter.

Vi er bevisste om at det som produsent av fotoprodukter følger et stort ansvar. Ikke bare overfor kundene våre, men også overfor verden rundt oss. Vi produserer alle varemerkene våre 100 % klimanøytralt og kompenserer for CO2-utslipp. Les mer om vår bærekraftsstrategi her. Vi tar også vårt sosiale ansvar seriøst ved å støtte flere prosjekter, hvor hovedfokuset vårt er på sårbare barn og familier. Les mer om vår tilgang til sosialt ansvar her.

CEWE-konsernets historie

CEWE ble grunnlagt av Heinz Neumüller i 1961 i Oldenburg, Tyskland. Som 28-åring begynte Heinz å jobbe i sin svigerfars fotoatelier og -butikk, Wöltje, i Oldenburg, hvor han bidro til å gjøre butikken til en suksess.

Heinz grunnla CEWE som en forlengelse av Wöltje. Han valgte å hylle sin svigerfars store jobb ved å bruke initialene hans til å navngi sin nye bedrift: Svigerfarens navn, Carl Wöltje, ble til C(E)W(E).

Butikken Wöltje ligger fortsatt i Oldenburg, hvor den i 2012 kunne feire sitt 100-årsjubileum, mens CEWE-konsernet i 2011 kunne feire sitt 50-årsjubileum. I dag har CEWE 14 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.900 medarbeidere fordelt på 26 europeiske land.

På 1990-tallet opplevede fotobransjen veldig store forandringer, da kundene gikk fra å ta analoge bilder til å ta flere og flere digitale bilder.

Hos CEWE var vi raske til å tilpasse oss de nye tidene. Allerede i 1991 kunne kundene våre få de analoge bildene sine lagt over på en foto-cd, og i 1997 kunne de for første gang bestille bildene sine digitalt over internett.

Det var også i 1991 at vi i en butikk i Oldenburg satte opp verdens første fotostasjon.

I løpet av de seneste årtiene har det igjen skjedd et kjempehopp innen fotobransjen.

Det har blitt vanlig ikke bare å ta bilder med digitalkameraer og speilreflekskameraer, men også med smarttelefoner, som i dag er i stand til å ta bilder i høy kvalitet. Siden produktet CEWE FOTOBOK ble lansert i 2005, har vi produsert mer enn 55 millioner eksemplarer og vunnet utallige priser og tester for den høye kvaliteten og de innovative designmulighetene som effekttrykk til forsiden på fotoboken.

Produktet CEWE FOTOBOK og fotoprogrammet er under konstant utvikling, så du kan få akkurat den fotoboken du drømmer om.

I dag kan du derfor velge mellom tallrike formater og seks forskjellige papirtyper. CEWE FOTOBOK er FSC®-sertifisert, som er din garanti for at din CEWE FOTOBOK blir klimanøytralt produsert.