CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
23 96 25 96
Plakattrykk xxl Plakattrykk xxl Plakattrykk xxl Plakattrykk xxl Plakattrykk xxl Plakattrykk xxl

Fotoplakat collage

Gjør de flotteste motivene dine til et blikkfang!

Velg mellom mange forskjellige formater og designmuligheter – dekorér motivene med bilderamme og passepartout.

 • Tilgjengelig i flere formater
 • Mange utformingsmuligheter, som f.eks. flerdelt veggdekorasjon
 • Stort utvalg av gallerirammer med passepartout
fra 79.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • 43 forskjellige formater
 • 18 bilderammer inkl. passepartout og akrylglass
 • Størrelser fra 20 x 20 cm til 150 x 225 cm

Materiale:

Premiumpapir med silkematt look (240 g/m²)

Produktfilm

Finn ut mer om XXL-plakatene!

Rammen som passer din fotoplakat

Presenter fotoplakaten på en stilig måte: Velg blant tre modeller!
Treramme

Få satt din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestill online
Metallramme

Få satt din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestill online
Plastramme

Tynn kant, stilfull og trendy. En prisvennlig ramme i lett skinnende plast-materiale.

Bestill online

Et trenddesign til fotoplakaten din

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Mange utformingsmuligheter for din fotoplakat.

Fotoplakat som collage

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Skap oppsiktsvekkende veggkunst med bildene dine som store og vakre XXL-plakater fra Elkjøp Fotoservice

Livets store øyeblikk foreviges ofte med bilder, men det er ikke alltid de bildene kommer lengre enn telefonen eller kameraet. Med Elkjøp Fotoservice kan du gjøre disse øyeblikkene til sentrum for kunstsamlingen din ved å benytte vakre familiebilder eller reisebilder som motiv for veggdekorasjonen din.

Når det kommer til å forevige og vise frem minnene dine er det ”go big or go home” som gjelder. Så hvorfor nøye deg med å fremkalle bilder i små størrelser - hvorfor ikke henge en stor fotoplakat opp, så bildene dine og minnene blir en integrert del av innredningen og hjemmet ditt?

Med en XXL- plakat fra Elkjøp Fotoservice kan du skape et unikt innredningselement, uten at det koster en formue. Den silkematte finishen på plakatene våre skaper en eksklusiv følelse og er med på å få bildene dine til å stå skarpt og fargerikt. På den måten kan du skape et unikt ’statement piece’ til hjemmet ditt, som både er personlig og vakker.

Bruk minner og favorittbildene som motiv for kunstsamlingen din

Med Elkjøp Fotoservice kan du gjøre minnene og de beste bildene dine til midtpunkt for hjemmet ditt ved å benytte dem som motiv på store og vakre fotoplakater, som garantert vil imponere og gjøre stort inntrykk. Du kan velge mellom fotoplakater i ulike formater og størrelser, så bildet ditt virkelig kommer til sin rett. Du kan sette plakaten direkte opp på veggen din eller du kan ramme den inn for å skape en enda mer eksklusiv følelse. Du kan også velge å sette sammen flere ulike bilder til en gallerivegg, så du skaper en flott effekt med en rekke vakre plakater på veggen din.

Bruk bilder av barna dine på store XXL-plakater som vil fange blikket hver gang man trer inn i lokalet, og som virkelig viser frem de vakre barna dine og kjærligheten din til dem. Slike motiver er også fantastiske gaver til besteforeldre som vil sette pris på et stort kunstverk som kan vises frem for alle besøkende.

Dersom du ikke vil henge et stort portrettfoto opp kan du istedet velge å fremkalle et landskapsbilde eller et bilde fra en reise, hvor motivet har en spesiell betydning eller minne tilknyttet. Kanskje kan motivet også føre tankene tilbake til gode stunder, varmere klima eller feriedager, hver gang du ser på det.

Når du bestiller en plakat fra Elkjøp Fotoservice kan du også bestille en ramme så du er sikker på at den passer til bildet ditt. Du kan velge mellom en lang rekke ulike bilderammer i forskjellige materialer, farger og tykkelser som alle kommer til en fordelaktig pris. Du kan dessuten se hvordan rammen vil se ut sammen med bildet ditt, så du på den måten kan velge en ramme som passer til bildet - både i farge og størrelse. Så er du sikker på at det hele passer godt sammen og du slipper styret med å skulle finne en passende ramme uten å være sikker på hvordan det endelige resultatet vil bli.

Elkjøp Fotoservice gjør det enkelt å bestille og garanterer at du blir fornøyd

Det er raskt og enkelt å bestille en vakker XXL-plakat fra Elkjøp fotoservice, og du kan til og med gjøre det direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du skal kun:

 • Velge XXL-plakat på hjemmesiden vår / i vårt gratis bestillingsprogram / i app’en til iOS eller Android
 • Velge størrelse og format på plakaten din
 • Velge deg et bilde og plassere det
 • Eventuelt velge om du vil bestille en ramme til plakaten, og isåfall velge hvilken type
 • Bestille og nyte godt av den korte produksjons- og leveringstiden

Som du kan se er det både raskt og enkelt å bestille en fantastisk plakat fra Elkjøp Fotoservice, og vi gir 100% fornøydgaranti på fotoplakatene våre. På den måten kan du få lagd en ny plakat eller få pengene tilbake dersom du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med resultatet av XXL-plakaten. Men det er vi egentlig sikker på at du blir.

Hvis du skulle støte på problemer eller spørsmål underveis er du selvfølgelig velkommen til å kontakte kundeservicen vår, som sitter klar med svar og en hjelpende hånd. Du kan ringe til oss på 23 96 25 96 eller skrive en mail til oss her.