KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Landingpage - Kort

Send en unik invitasjon som garantert skiller seg ut i mengden

En personlig fotohilsen vil alltid verdsettes!

La ikke invitasjon til årets fest bli glemt – uansett om det er til bryllup, konfirmasjon, familiefest eller noe helt annet – en personlig invitasjon med et eget bilde og egen tekst fra Elkjøp Fotoservice vil garantert bli bemerket og verdsatt.


  • Velg bilder
  • Velg ditt favorittkort og sett inn bilder og tekst
  • Bestill og motta dine fotokort etter kort tid
    – helt klare til å bli sendt til forventningsfulle mottakere

HUSK: Det er 100 % tilfredshetsgaranti på alle CEWE CARDS fra Elkjøp Fotoservice. Hvis du ikke er helt tilfreds kan du få et nytt forsøk eller pengene tilbake.


Kom godt i gang her!

Du bestemmer selv hvor mye du gjør ut av det

Det er mange måter å lage en CEWE FOTOBOK på; benytt én av de flotte gratis malene fra Elkjøp Fotoservice. De passer til bilder fra bryllup, ferien, bursdagen eller noe helt annet. Plasser bildene akkurat sånn som du selv vil, eller få inspirasjon fra den innebygde designassistenten – du kan selvfølgelig ta over styringen når som helst dersom du velger å få hjelp.

Det er selvfølgelig helt opp til deg hvilket tema du ønsker at din invitasjon skal ha; bryllupsbilder, portrettbilde av æresgjesten eller noe helt annet – gå på oppdagelse i det forskjellige malene som tilbys av Elkjøp Fotoservice, og bli inspirert til å lage en perfekt innbydelse.

TIPs:Mange av de flotte malene kan brukes til flere forskjellige kort, og slik er det enkelt å ha en rød tråd gjennom hele festen; bruk designet fra innbydelsen til bordkortene, menykortet og ikke minst takkekortet.Leken slutter ikke selv om festen er over…

Ved flere av våre kort og innbydelser er det mulig å tilføye videoer som kan spilles av på mottakerens smarttelefon via en QR-kode. Hvorfor ikke sende et takkekort med film av festens høydepunkt; bryllupsvalsen, konfirmantens tale eller tane Gerds fall i bassenget? Med en video i takkekortet så blir festen garantert husket i mange år fremover.

Når alle bildene fra festen er samlet, så kan du kanskje lage et fotoalbum med dem? Med en CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice kan du skape en helt egen fortelling – uansett om begivenheten var av de små eller den HELT store, så har Elkjøp Fotoservice det perfekte format til din historie. Dette vil garantert glede mange mennesker fremover. Opplev alle muligheten på nettsiden, og design ditt eget fotoalbum med den gratis softwaren.Fleksibilitet er førsteprioritet

Hvis du underveis i designforløpet finner ut at du heller vil ha CEWE FOTOBOKEN i en annen papirtype, innbinding eller format, så fortvil ikke; du kan alltids endre papirtype og innbinding, og ved de fleste fotobøkene kan du også skifte format uten at dette behøver gjennomgripende forandringer i hele boken. Underveis i hele prosessen så kan du se ditt ”ferdige” fotoalbum på skjermen. Slik blir det enkelt å justere og endre i albumet der du ser det er nødvendig.
Softwaren fra Elkjøp Fotoservice gir deg også mulighet for å redigere og tilføye flotte effekter til dine bilder hvis du ønsker å gi noen bilder i albumet et spesielt uttrykk.
Det følger med konvolutter til alle foldekortene fra Elkjøp Fotoservice, så du behøver ikke å kjøpe dette selv.

TIPS:: Gjør sånn at invitasjonen skiller seg ut allerede før mottakeren har åpnet konvolutten. Ved flere av foldekortene fra Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom mange fargede konvolutter – dette gir invitasjonen det lille ekstra.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice .Elkjøp Fotoservice ønsker deg en riktig god fornøyelse!

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.