KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Kort og invitasjoner > Gull- sølv- og struktur-trykk
Effektlakk
Effektlakk

CEWE CARDS med effektlakk

Eksklusive detaljer med den elegante gull, sølv eller effektlakk. Gi kortene dine fysiske eller optiske kjennetegn, og velg en av tre vakre foredlinger, som gjør korthilsenen din til et ordentlig blikkfang.
Gull

Gulltrykk

De personlige kortene dine får en ekstra glamorøs effekt med den skinnende gulltrykk. Til bryllup, jul og andre fester blir kortene dine noe helt unikt, med våre stilige maler og gulltrykk sammen med de beste bildene dine.

Vårt kvalitetspapir med en styrke på 300 g/m2 og gullforedlingen som man kan kjenne med hånden, gjør kortene dine til en uforglemmelig opplevelse. Forgyll budskapene dine!

 

Sølv

Sølvtrykk

Ikke alt som skinner er gull - også den elegante sølvtrykk gir en skinnende effekt på kortet ditt. Med den vakre sølvglansen får designelementer som ornamenter og silhuetter et stilfullt utseende.

De strålende detaljene er ikke bare en optisk effekt, men kan også godt kjennes på det sterke kvalitetspapiret vårt, som veier 300 g/m2 Med en fremhevet struktur gir dette en flott 3D-effekt på kortet.
Struktur-trykk

Struktur-trykk

Raffinert design: Med foredlingen med struktur-trykkk kan du fremheve utvalgte elementer på kortet ditt. Særlig fargerike elementer blir dermed iscenesatt på en flott måte. Den gjennomsiktige lakkeringen sørger for intense farger, og forsterker dermed designets uttrykk.

Høyglanstrykk kan tydelig kjennes på overflaten av det sterke kvalitetspapiret, som har en vekt på 300g/m2
Design dine CEWE CARDS med effektlakk
Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort (klassisk), (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

FOLDEKORT XL høyformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort XL tverrformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Bruk detaljer av gull, sølv eller strukturtrykk til å skape unike kort og invitasjoner

Flotte detaljer i lakk, gull eller sølv, vil være med på å gi invitasjonene eller hilsnene dine det lille ekstra. Elkjøp Fotoservice tilbyr strukturtrykk som vil gi dine CEWE CARDS et lite dryss av magi og et enda mer eksklusivt utseende. Å lage unike og personlige kort er både raskt og enkelt, i tillegg vil det garantert glede enhver mottager.

Skap blikkfang og brede smil, med unike kort

Det er ingen grunn til å sende ut de samme gamle, kjedelige kortene, nå som du hos Elkjøp Fotoservice kan skape unike og spennende kort, fylt med både personlige bilder og dekorert med iøyenfallende detaljer. Det hele vil være med på å lage noe eget og personlig, som du med stolthet kan sende ut til heldige mottagere.


Det finnes tre ulike typer strukturtrykk å velge mellom. Hver av dem gir dine CEWE CARDS et unikt uttrykk:


  1. Gulltrykk
  2. Sølvtrykk
  3. Klart trykk med effektlakk

Kortet blir elegant og gir et stilig uttrykk med de metalliske trykkene i gull og sølv, hvilket vil egne seg perfekt til store begivenheter som bryllup eller jubileum, eller kanskje til og med til høytiden. Effeklakken vil gi 3D-effekt og struktur til områder på kortet du selv bestemmer. Fargene og bildene dine vil på denne måten bli fremhevet på en elegant og moderne måte og er velegnet til nærmest hvilken som helst begivenhet - enten det er firmafest, konfirmasjon eller bordkort. Uttrykket blir eksklusivt og originalt, men på en diskré og elegant måte.


La kortet ditt stråle med flotte detaljer

Ønsker du å sende ut et kort som skaper beundring og som får lov til å henge på kjøleskapet i lang tid? Det lar seg enkelt gjøre med Elkjøp Fotoservice. Design et kort med lekre detaljer og personlige bilder.


Med effektlakken kan du enten fremheve teksten på forsiden, så den både er til å se og føle på, eller du kan benytte deg av den på bildene dine, så de virkelig stråler. Elkjøp Fotoservice gir deg et hav av ulike muligheter til å designe personlige og flotte hilsner.


Julekortet kan for eksempel få et ekstra stjernedryss ved å tilføye vakker effektlakk i gull eller sølv. Teksten og bildene på kortet vil stråle sammen med de metalliske fargene som også er farger som hører høytiden til.


Gull- eller sølvdetaljer vil også sette prikken over i’en på bryllupsinvitasjonene, samtidig som du setter stemningen for den store dagen. For å skape en rød tråd gjennom dagen kan du også legge inn det samme strukturtrykket i både menyen, takkekortet og bordkortet.


Det finnes altså et hav av gode muligheter for å designe et resultat både du og mottageren er fornøyd med gjennom Elkjøp Fotoservice.Med Elkjøp Fotoservice er det enkelt å skape et flott resultat

Elkjøp Fotoservice hjelper deg å kreere stilige og unike hilsner, helt enkelt. Vi har en lang rekke designmaler du kan benytte deg av, som på ulike måter tar i bruk effektlakk for å fremheve både bilder og tekst. Bestillingen kan du gjennomføre inne på hjemmesiden vår eller vi vårt gratis bestillingsprogram.


CEWE CARDS bestiller du slik:


  1. Bestem deg for hva slags kort du vil bruke
  2. Plukk ut en mal og en type strukturtrykk
  3. Last opp bildene dine og plasser dem på kortet
  4. Skriv en liten tekst og tilføy eventuelt clipart eller andre detaljer
  5. Legg i handlekurven og gjennomfør bestillingen - så tar vi oss av resten..

Vi ønsker selvfølgelig at du blir fornøyd med kortene du bestiller, derfor gir vi deg alltid en 100 % fornøydgaranti på alle CEWE CARDS. Det vil si at om du ikke er fornøyd vil vi trykke bestillingen din på nytt, eller du vil få pengene refundert.

Om du skulle støte på problemer underveis eller du sitter inne med noen spørsmål er det bare å ta kontakt med vår kundeservice som sitter klar med en hjelpende hånd. Ta kontakt med dem på telefon 23 96 25 96 eller mail her.