Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Gjør konfirmasjonsfesten personlig og gjennomført med fine fotoprodukter

CEWE har et stort utvalg fotoprodukter som er perfekte både som gaver og til å pynte til vårens konfirmasjoner.

Skal du arrangere konfirmasjon i år er du sikkert allerede i gang med en del planlegging og forberedelser. Det er lurt, for det er aldri for tidlig å få kontroll på alt det praktiske rundt en konfirmasjon. Vi har noen tips til deg om hvordan du kan bruke forskjellige fotoprodukter fra CEWE til å sette prikken over i-en og lage en sammenhengende konfirmasjonsfest. Du kan også få litt inspirasjon til den mest unike konfirmasjonsgaven du kan gi, nemlig en CEWE FOTOBOK fylt med bilder fra konfirmantens liv.

Inviter gjestene med personlige invitasjoner

Det blir ingen konfirmasjonsfest uten gjester! Inviterer venner, familie og naboer til festen med flotte konfirmasjonsinvitasjoner dere har designet selv. Uansett om dere ønsker en tradisjonell, stilfull eller moderne look har vi en designmal som passer akkurat det uttrykket dere vil ha.

Og siden dere selv designer invitasjonene, ved hjelp av en designmal eller helt fra bunnen av, og bruker deres egne bilder, blir de enda flottere og definitivt mer personlige! Hva enn dere velger vil dere få et flott og profesjonelt resultat!

Vis gjestene til plassene sine med nydelige bordkort

Bordkort er både dekorative og praktiske på konfirmasjonsbordet, og på lik linje med invitasjonene kan dere også designe bordkortene slik dere ønsker. Bruk en farge eller et uttrykk som går igjen i både invitasjoner og bordkort – og gjerne flere elementer i tillegg – til å lage en rød tråd gjennom hele festen.

Bordkortene kan også være et dekorasjonselement på bordet, og plasseres mange forskjellige steder på gjestens plass, avhengig av hvilket uttrykk du har valgt å gå for. I tillegg til at de dekorerer er selvfølgelig bordkort uunnværlige som en praktisk og fin måte å vise gjestene hvor de er ment å sitte, og prikken over i-en i din gjennomførte konfirmasjonsfest.

Presenter maten med flotte menykort

Maten spiller en viktig rolle i en konfirmasjonsfeiring og mange gjester er sikkert nysgjerrige på hva som står på menyen. Pynt bordet med hjemmelagde menykort og gjør det enkelt for gjestene å følge med på hva de skal få servert i løpet av dagen. Plasser gjerne ut noen menykort på forskjellige steder på bordet og bruk dem som en del av pynten på konfirmasjonsbordet.

Du kan også legge et menykort på hver enkelt plass, slik at alle gjester har sitt eget. Her kan du hente igjen designet og uttrykket du har brukt på bordkortene og invitasjonene, og designe dem til å se akkurat slik ut som du selv ønsker. Det er både raskt og enkelt!

Fremkall bilder av konfirmanten som personlig pynt

@michelleahrenkilde

Har du vurdert å pynte med bilder? Det kan være en morsom og personlig touch på festbordet! Med fremkalte bilder, retro bilder eller bildestrimler kan du lage noen helt spesielle og stilfulle bildeprints til å pynte med.

Heng for eksempel bildene i en snor ned fra taket, fest dem på veggene med dekorasjonsteip eller pynt lokalet med heliumsballonger med bilder hengende i snoren. En morsom, annerledes og veldig personlig måte å pynte til konfirmasjon på!

En helt unik og personlig gave til konfirmanten

Gir du en CEWE FOTOBOK i konfirmasjonsgave gir du den mest personlige og varme gaven man kan få! Ta et dypdykk i bildearkivene etter masse herlige bilder av konfirmanten helt tilbake fra babytiden og frem til i dag. Det kan være bilder fra alt fra barnedåpen, karneval i barnehagen, første skoledag og morsomme bursdager, til ferier og opplevelser dere har delt, bilder som forteller noe om konfirmantens liv.

Design en unik fotobok med disse bildene, og dekorer sidene med flotte bakgrunner, farger og clip arts. Velg en nydelig innbinding og en fin papirtype, og bruk gjerne effektlakk for å gi boka en eksklusiv og elegant look. Det er et hav av muligheter og ferdige designmaler så du kan lage en flott fotobok som passer perfekt til konfirmanten selv. For å gjøre fotoboka enda mer personlig kan du legge inn små tekster og notater til de forskjellige bildene.

Det er superenkelt å designe en fotobok – lag den online, i vårt populære gratisprogram CEWE Fotoprogram eller prøv vår fotoapp, CEWE Fotoverden. Nå kan du være sikker på at du gir en unik gave som vil gi mye glede og vare evig!

Tips: Når konfirmasjonsdagen er over og kamerarullen bugner av bilder kan du også gi konfirmanten en CEWE FOTOBOK som en minnebok fra den store dagen. Det er hyggelig å bla tilbake i bildene både like etterpå og mange år senere.