KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Fotokalender > Adventskalendere
Tell ned til julaften med deres egne unike julekalendere

Ønsk god jul med en sjokoladejulekaldender med ditt eget bilde på forsiden

Fyll-selv-adventskalender

Fyll-selv-adventskalender

Personlige gaver gir ekstra stor glede. Så hvorfor vente til julaften? Med vår Fyll-selv-adventskalender kan du gi familie og venner små personlige gaver hver dag i desember.
Adventskalender med Ferrero Pralines

Adventskalender med Ferrero Pralines

Vår luksus adventskalender er fylt med 247 g av de fineste sjokolader fra Ferrero. Du kan velge mellom det lille formatet på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero Pralines eller XXL-utgaven på 48 x 36 x 3,5 cm.
Adventskalender med kinder® sjokolade

Adventskalender med kinder® sjokolade

Denne adventskalenderen er en sikker vinner hos store og små fans av kinder®-sjokolader. Adventsjulekalenderen er tilgjengelig i størrelse 30 x 21 cm og i XXL-format (48 x 36 cm).
En av de aller største juletradisjonene er julekalenderen - både med og uten sjokolade. De fleste av oss har hatt en julekalender som barn og mange har tatt med seg den tradisjonen videre inn i voksenlivet. Nå kan du gjøre årets julekalender til noe helt spesielt og personlig og spre masse julestemning hver dag i hele desember. Med Elkjøp Fotoservice kan du selv velge motivet på julekalenderen, så det er ditt eget bilde som danner rammen for de søte overraskelsene bak hver luke.

Elkjøp Fotoservice gir deg mulighet til å spesialdesigne julekalendere med dine egne bilder. Vi har flere forskjellige typer sjokoladekalendere og fotojulekalendere som du kan velge mellom. Julekalenderne er perfekte gaver til for eksempel barn, famile, besteforeldre, venner eller som firmagaver til ansatte og kunder. De vil garantert spre glede og godt julehumør helt frem til jul.Så lett er det å lege en julekalender fra Elkjøp Fotoservice:


 1. Velg det produktet du vil designe (f.eks. sjokoladejulekalender)
 2. Bestem deg for et bilde du vil bruke som motiv og plasser det på julekalenderen din
 3. Skriv evt. en julehilsen eller navnet på mottageren av julekalenderen
 4. Når du er fornøyd med resultatet er det bare å bestille og la oss ta hånd om resten.


Med Elkjøp Fotoservice er det enkelt, raskt og sikkert å lage flotte julekalendere og andre julegaver som varmer om hjertet. La deg inspirere av vårt store utvalg av julekalendere og andre fotoprodukter som vil være perfekte som gaver til forskellige personer i livet ditt.Sjokoladejulekalender med ditt eget bilde

En sjokoladejulekalender er en hit for godtemomser og nå kan du kombinere søte minner med deilig sjokolade. Du velger selv motivet for julekalenderen og bak bildet ditt gjemmer det seg små fargerike julekuler av melkesjokolade som hjelper med å telle dagene ned til julaften.


Dropp de allminnelige, kjedelige sjokoladejulekalenderne fra butikken og gi heller denne sjokoladejulekalenderen til barna, barnebarna eller kjæresten, som en søt overraskelse til adventsiden. Med Elkjøp Fotoservice kan du dekorere julekalenderen med ditt eget bilde og med en julehilsen, så hver dag blir litt ekstra spesiell når en ny luke skal åpnes.


Hva med å skille seg ut med en unik julehilsen istedet for de kjedelige og allminnelige firmagavene eller julekortene? Denne sjokoladejulekalenderen er det perfekte valget som en gave til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere, da du selv kan velge bildet eller logoen som utgjør motivet, så passer det til virksomhetens image.Kinder® sjokoladejulekalender med ditt eget bilde

Sjokoladejulekalenderen fra kinder® er alltid en favoritt blant store og små sjokoladeelskere. Med julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kan du spesialdesigne en liten førjulsgave til en du er glad i. Du velger selv bildet til forsiden, som sammen med sjokoladene fra kinder® garantert vil gjøre desembermåneden søtere.


Sjokoladejulekalenderen inneholder fire forskjellige typer sjokolade fra kinders® produktserie:


 1. kinder® Riegel
 2. kinder® Bueno
 3. kinder® SchokoBons

Julekalenderen kommer i to størrelser: Alminnelig (30 x 21 x 3,5 cm) og XXL (48 x 36 x 3,5 cm). Begge med ditt eget bilde som motiv i flotte, klare farger.


Sjokoladejulekalenderen fra kinder® er den ultimative julekalender for enhver juleentusiast og er derfor det rette valget for barn og voksne som har fortjent en ekstra fin julekalender. Med fire forskjellige typer kinder®-sjokolade er det en gave som virkelig får tennene til å løpe i vann, samtidig med at det nøye utvalgte bildet på forsiden gjør det ekstra personlig.


Hvis du ønsker å gi kunder eller ansatte en ordentlig fin og anderledes firmagave eller julehilsen trenger du ikke lete lenger - for da er det nemlig en kinder®-julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice, du skal ha tak i. Sjokoladen er smakfull og hyggelig og kalenderens utseende kan du selv prege med et profesjonelt eller individualisert bilde eller logo. Det er derfor den perfekte firmagave som både taler til magen og hjernen.Ferrero® sjokoladejulekalender med ditt eget bilde

Overrask en du kjenner med en velsmakende og personlig sjokoladejulekalender fra Ferrero®. Med ditt eget bilde eller logo på forsiden og deilig Ferrero®-sjokolade inni kan du imponere og glede hele julen gjennom. Vi garanterer at det vil bli tenkt søte tanker om deg hver dag, når en ny luke åpnes.


Julekalenderen fra Ferrero® er den ultimate voksen-sjokoladejulekalenderen. Fylt med 3 forskellige typer kvalitetssjokolader fra Ferrero® og dekoreret med et flott bilde du selv velger, vil den falle i god smak – både for magen og for øyet. Julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kommer i to størrelser: Alminnelig (30 x 21 x 3,5 cm) og XXL (48 x 36 x 3,5 cm), begge vil få bildet ditt til å stå frem og komme til sin fulle rett.


Julekalenderen er fylt med følgende typer lekker sjokolade fra Ferreros® sortiment:


 1. Ferrero® Rocher
 2. Ferrero® Raffaello
 3. Ferrero® Küsschen

Sjokoladejulekalenderen fra Ferrero® er en perfekt gave til den kvalitetsbevisste bekjente eller familiemedlemmet som fortjener en helt spesiell og lekker julehilsen. Med bildet ditt som motiv kan du også bruke den som gave til ansatte eller kunder som vil oppleve julekalenderen som både morsom og unik og som et profesjonelt kvalitetsprodukt. Det er derfor en fantastisk gave – ikke bare til en sjokoladeelsker du er glad i, men også til folk fra ditt profesjonelle arbeidsliv.Fotojulekalender med dine egne bilder bak hver luke

Skap en helt unik julekalender med dine egne bilder bak hver luke. Med en fotojulekalender kan du bruke noen av de mange bildene du har tatt og dele dem med noen du elsker. Med denne fotokalenderen kan du velge 25 bilder som underholder og vekker glede hver dag.


Med en fotojulekalender fra Elkjøp Fotoservice har du mulighet for å gi en annerledes gave til den nærmeste familie og venner. Dropp de kjedelige pappjulekalenderne fra butikken eller de allminnelige julekortene man kan kjøpe i store bunter. Bruk istedet en fotojulekalender som en personlig gave, hvor du har mulighet for å vise frem 25 flotte bilder fra årets gode minner, eller som viser barnas utvikling de siste 12 månedene.


Bruk den også som en alternativ julehilsen eller gave til ansatte og kunder, hvor du kan sette inn QR-koder med spesielle rabatter, gaver eller vouchers. Det er en helt unik og anvendelig måte å få forretningen din inn i en morsom og anderledes markedsføring. Fotojulekalenderen kan fås i to forskjellige størrelser: Alminnelig (35,5 x 24,5 cm) og A3 (42 x 29,7 cm), så bildene dine virkelig kan komme til sin rett når de står fremme hele desember.Julekalender med bilder og rom til dine egne pakker

Med en fyll-selv julekalender med ditt eget bilde på forsiden kan du velge hvilke pakker eller overraskelser som skal gjemme seg bak hver luke. Med ditt eget bilde på forsiden og dine egne pakker inni er det helt klart den mest personlige julekalenderen du kan gi.


Sett sammen din helt egen pakkekalender til barna dine og fyll den med deres yndlingsgodteri eller andre små overraskelser. På den måten er du sikker på at de liker innholdet og du vet at de kun får det beste av det beste. Du kan også bruke kalenderen som en hyggelig hilsen fra barna til besteforeldre deres, ved at få dem til å tegne og lage små gaver som de kan gjemme inni kalenderen.


Med denne julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kan du glede kjæresten din eller ektefellen med søte kjærlighetserklæringer eller overraskelser, som de ikke ville kunne få med andre julekalendere. Fyll den med hilsner, gavekort eller søtsaker. Det vil garantert gjøre deg til årets beste kjæreste.


Elkjøp Fotoservice sin fyll-selv julekalender er derfor den søteste og mest omtenksomme pakkekalenderen du kan gi, da den er personlig både inni og utenpå.Andre julegaveideer fra Elkjøp Fotoservice

Mangler du inspirasjon til pakkekalender, adventsgaver eller julegaver? Med julen like om hjørnet er Elkjøp Fotoservice behjelpelig med gaveideer til enhver anledning eller person i livet ditt. Hvorfor ikke gi en personlig og dekorativ gave som bringer et smil om munnen hele året rundt?CEWE FOTOBOK – Europas mest populære fotobok

Gled en du elsker med en CEWE FOTOBOK fylt med bilder fra dine yndlingsstunder fra året som har gått.


Bruk fotobogen som en minnebok over året eller som et personligt fotoalbum fra en begivenhet eller reise som dere har delt i løpet av året. Elkjøp Fotoservice gir 100 % fornøydgaranti på CEWE FOTOBOK, så hvis du av uventede årsaker ikke er fornøyd med boken, får du laget en ny eller pengene tilbake. På den måten sikrer vi at du alltid blir fornøyd med resultatet.


Med en CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice under juletreet kan du altså gi en gave som foreviger og feirer de magiske øyeblikkene som de sidste 12 månedene har bydd på. Den vil garantert glede i mange år fremover.Julekort

Ikke sløs portoen på kjedelige eller stygge julekort. Gjør noe spesielt ut av årets julehilsen ved å dekorere dem med ditt eget bilde. Så kommer julekortet ditt helt sikkert til å henge oppe hele julen gjennom og kanskje også over nyåret.


Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom forskjellige typer kort, så du kan få sendt det helt perfekte julekortet. Du kan velge mellom formaterne postkort eller foldekort, som begge kommer i forskjellige størrelser og papirtyper. Du kan dekorere det med dine egne bilder, logoer og hilsener, og du kan velge mellom våre mange forskjellige effekter og trykk som gjør julekortet ditt helt unikt.


Det er fornøydgaranti på alle våre fotokort, så er du ikke helt fornøyd med resultatet av julekortet kan du få laget nye, eller få pengene tilbake.Veggbilder

Gi et stykke ekte kunst i julegave. Med et veggbilde trykket på for eksempel fotolerret eller akrylglass kan du gjøre yndlingsbildet ditt til et kunststykke. Du kan med Elkjøp Fotoservice kreere et ’statement piece’ som vil pynte og gi et veldig personligt og moderne touch til ethvert hjem.

Elkjøp Fotoservice sitt store utvalg av veggbilder og fotolerreter kommer alle med 100 % fornøydgaranti, så du får pengene tilbake eller mulighet for å lage et nytt hvis du ikke er fornøyd med resultatet. På den måten blir det ingen sure miner når du gir et fotokunstverk i julegave.Fotokalender

Med et nytt år like rundt hjørnet er det et perfekt tidspunkt å lage en fotokalender fylt med dine egne bilder til en du kjenner. Gled familien eller venner med en fotokalender til hjemmet eller kontoret og fyll den med flotte og morsomme bilder. Det er en flott og anvendelig gave, som vil bli sett og verdsatt hele året. Og om du, når du har mottatt kalenderen, ikke synes den lever opp til forventningene, kan du få pengene tilbake eller få laget en ny fotokalender. Fotokalenderen er nemlig dekket af vår fornøydgaranti, så du skal slippe å betale for noe du ikke liker. Så sikrer vi at du ikke mister julehumøret, uansett hva.Fotogaver

Står du og mangler en liten ekstra julegave eller en ting til julekalenderen? Sjekk Elkjøps store utvalg af fotogaver, hvor du kan velge ditt eget motiv til en rekke flotte, anvendelige og morsomme produkter. Blandt annet:


 1. Krus med ditt yndlingsbilde på siden
  Gi kaffeelskerne i livet ditt en kopp med favorittbildet ditt. På den måten tenker de på deg hver gang de drikker kaffe eller te, enten det er hjemme eller på jobben. En personlig kopp gjør også barnas varme kakao til en helt særlig opplevelse – spesielt i de kalde, mørke vintermånedene.
 2. Spill med selvvalgt motiv
  Gi barna dine eller spilelskere et helt spesielt puslespill, vendespill eller sett kort, hvor motivet er selvvalgt. Det gjør alltid spillet en enda morsommere.
 3. Mobilcover med eget bilde
  Smartphonen vår er nok noe av det vi ser mest på i løpet av dagen. Gi et mobilcover med en helt spesiell og personlig look, som gleder hver gang man kikker på det. Du kan velge mellom forskjellige modeller og selv bestemme hvilket bilde som skal pryde telefonen. Enten du har en iPhone, Samsung, HTC eller noe helt annet, kan du med Elkjøp Fotoservice velge mellom en rekke forskjellige covers, som du kan gøre helt unike.

Mangler du flere ideer til julegaver kan du sjekke Elkjøp Fotoservice sitt store utvalg av fotogaver og fotoprodukter her.


Har du spørsmål eller opplever du problemer underveis er du velkommen til å kontakte vår kundeservice som sitter klar ved telefonen for å hjelpe deg. Du kan ringe til oss på telefon 23 96 25 96 eller sende oss en mail her.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.