KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Landingpage - Vægdeko

Lag en helt unik dekorasjon til veggene dine – med ditt bilde

På kun 10 minutter kan du gjøre dine vegger ekstra personlige!

Lag en helt unik dekorasjon til veggen din med et eget foto. Bestill veggbilde fra Elkjøp Fotoservice!
På ganske få minutter kan du gi dine vegger et helt nytt uttrykk som vil holde i mange år.


  • Velg ut ditt foto til veggbildet
  • Velg din favoritt blant de mange flotte materialene
  • Bestill og motta din veggdekorasjon etter kort tid

HUSK: Det er 100 % tilfredshetsgaranti på alle CEWE VEGGBILDER fra Elkjøp Fotoservice. Hvis du ikke er helt tilfreds så kan du få et nytt forsøk eller pengene tilbake.


Kom godt i gang her!

Du bestemmer!

Uansett hvilket bilde du velger å lage ditt fotoprodukt med – om det er fra bryllupet, sommerferiebildet fra stranden, fra skiferien eller barna som leker – så har du helt frie tøyler slik at du kan få så mye ut av bildet som mulig. Finn fin favoritt blant alle materialene som hver især tilføyer særegne kvaliteter til bildet ditt.

Suppler ditt veggbilde med et passende oppheng som går fint mot motivet. Eller hvorfor ikke tilføye en flott ramme til plakaten eller lerretet?

TIPS:Ved flere av materialene kan du få laget bildet med egne mål slik at det tilpasses veggen er perfekt – uten å betale ekstra. Se mer på nettsiden.Fleksibiliteten er vår prioritet

Uansett om du velger å benytte den gratis softwaren eller ønsker å lage din veggdekorasjon direkte på nettsiden, så vil du gjennom hele prosessen se ditt ”ferdige” resultat på skjermen så du enkelt kan endre og justere i bildet, og få frem det nøyaktige uttrykket som du ønsker.

Softwaren fra Elkjøp Fotoservice gir deg også mulighet til å redigere og tilføye flotte effekter til dine bilder hvis du ønsker å gi ditt valgte motiv et ekstra spesielt uttrykk.

TIPS: Hvorfor ikke la barna lage deres egne veggbilder til barneværelset – de selvklebende plakatene kan enkelt monteres på de fleste overflater, og kan tas vekk uten å legge igjen spor. La barna omgi seg med deres yndlingsfigurer, og skap et kongerike på barnerommet.

Med softwaren får du også muligheten for å skape unike CEWE FOTOBØKER – det perfekte fotoalbum til alle livets begivenheter! Det kan være at sommerferien inneholdt flere store opplevelser enn hva det er plass til på veggen, og da kan en fotobok være løsningen.

Har du spørsmål eller behov for hjelp er du naturligvis meget velkommen til å kontakte vår kundeservice.Elkjøp Fotoservice ønsker deg en riktig god fornøyelse!

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.