KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK > CEWE FOTOBOK Pure

Din historie i 22 bilder – stilfullt og moderne!

Du kan designe et minne til enhver anledning i løpet av få minutter. Den nye CEWE FOTOBOK Pure gir yndlingsmotivene dine et moderne uttrykk, så du kan forevige de fineste øyeblikkene.

 • Praktisk, kvadratisk format i ca. 15 x 15 cm
 • Hardcover med bilde og tittel
 • Mulighet for personlig tekst på alle sidene
 • 22 matte innersider i fremragende kvalitet
 • Designes raskt og enkelt med smarttelefonbildene dine
 • Perfekt beskyttelse i elegant slipcase
 • En unik gaveidé til enhver anledning
 • 169,00 kr*
CEWE FOTOBOG Pure
Pure minne

Produktopplysninger

Papirkvalitet

Papirkvalitet

De matte, hvite eller svarte sidene viser hvert enkelt bilde i kjempegod kvalitet.
Elegant innpakking

Elegant innpakking

Med slipcasen er din CEWE FOTOBOK Pure både beskyttet og pakket elegant inn.

Vores CEWE FOTOBOK Pure app

CEWE FOTOBOK Pure app - enkelt
CEWE FOTOBOK Pure app - personlig
CEWE FOTOBOK Pure app - pure

Du kan laste ned vår CEWE FOTOBOK Pure app til smarttelefonen din her:


fornøydgaranti

Toppkvalitet og fremragende service er våre største styrker

Derfor gir vi deg 100% fornøydgaranti på din CEWE FOTOBOK.

Flere CEWE FOTOBOK formater

Stor

Stor

I en CEWE FOTOBOK Stor er det plass til alle historiene dine.
XL

XL

Det populære formatet med en størrelse på 30 x 30 cm byr på mange designmuligheter til bildene dine.
Oppdag nye formater

Oppdag nye formater

Finn den passende CEWE FOTOBOKEN til erindringene dine. Du kan velge mellom ni formater.

Lag et unikt fotoalbum på få sekunder som vil glede i mange år fremover

Det finnes ingen unnskyldning for å ikke lage en fotobok med den nye appen CEWE FOTOBOK Pure, hvor det nå er enklere enn noensinne å sette sammen en flott og personlig fotobok med noen av dine beste bilder. Du kan lage den selv, helt uten vanskeligheter - det eneste du skal gjøre er å velge bildene du vil bruke, fra smarttelefonen, og så la app’en gjøre resten.

Det enkle og moderne valget

Den nye CEWE FOTOBOK Pure fra Elkjøp Fotoservice er en liten og enkel fotobok med 22 bilder - et på hver side av boken. Med Pure-fotoboken kan du sette sammen et enkelt og moderne fotoalbum, uten dikkedarer. Du behøver ikke bekymre deg om alle valgmulighetene i forhold til layouts, maler, figurer og tekst. Det eneste du skal gjøre er å velge bildene du vil bruke, sette inn en overskrift og eventuelt tilføye et forord på første side. Resten tar vi oss av.


CEWE FOTOBOK Pure er en flott, kvadratisk, hardcover fotobok med bildene dine trykket på et matt og kraftigt papir. På den måten kommer bildene dine virkelig til å se flotte og eksklusive ut. Det enkle og moderne uttrykket bevares også i innpakningen, da din Pure-fotobok leveres i en flott slipcase, som beskytter boken og gir den et rent og moderne uttrykk.


Det enkle designet gjør at CEWE FOTOBOK Pure er den perfekte ”begynner fotobok” dersom du ikke har prøvd å designe din egen fotobok før. Det er enkelt å lage, og du får et innblikk i hvor fantastisk det er å bevare de beste minnene dine i en flott bok.CEWE FOTOBOK Pure – den perfekte og mest omtenksomme gaven til enhver begivenhet

Den søte og flotte CEWE FOTOBOK Pure fra Elkjøp Fotoservice er også en skjønn gave til deg selv eller andre, hvor du kan fylle den med bilder fra en begivenhet eller dag som var helt fantastisk. Bruk 22 bilder av barna, fra skogsturen eller fra bestemors bursdag. Det er en fantastisk måte å bevare minnene om en av livets deilige dager eller stunder.


Bruk en CEWE FOTOBOK Pure som en liten ekstragave eller oppmerksomhet - for eksempel som vertinnegave, bursdagsgave, pakkekalendergave osv. Fyll den med bilder fra en spesiell dag eller en begivenhet du har tilbrakt med personen: Bursdag, spillkveld, fest eller lignende og gi en gave fylt med minner og morsomme historier. Det er en perfekt og unik måte å la de du er glad i få vite at du setter pris på de gode stundene dere har hatt sammen, og la dem gjenoppleve øyeblikkene med deres nye fotobok.Bestill din CEWE FOTOBOK Pure helt uten vanskeligheter

Med en CEWE FOTOBOK Pure slipper du alle vanskeligheter og tøffe beslutninger. Det hele er raskt og enkelt å designe og bestille og du kan til og med gjøre det direkte fra smarttelefonen din med app’en vår til Android og iOS. Du har også mulighet for å designe en Pure-Fotobok via vår CEWE FOTOSTASJON i Elkjøps butikker.


Så enkelt er det å lage en CEWE FOTOBOK Pure:


 1. Last ned app’en ”CEWE FOTOBOK Pure”
 2. Velg de 22 bildene du vil bruke i fotoboken
 3. App’en lager et oppstillingsforslag med bildene dine, men du kan selv flytte rundt på dem, så de står i den rekkefølgen du ønsker
 4. Skriv en overskrift på forsiden av boken og sett eventuelt inn et forord på første side
 5. Bestill boken og vær klar til å motta den etter få dager.

Som alltid får du hos Elkjøp Fotoservice 100 % fornøydgaranti på din CEWE FOTOBOK, så du kan få en ny eller pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med resultatet. Du har også mulighet for å gjennbestille fotoboken din innen 6 uker, så du kan få trykket et ekstra eksemplar, dersom du for eksempel ønsker å gi boken til andre.


Har du spørsmål eller problemer kan du kontakte kundeservice på telefon eller på mail her.

God fornøyelse