KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Mobildeksler

Deksler til mobil

Et helt nytt univers med deksler til over 200 smarttelefoner

Vårt store produktsortiment

Hardcover

HARDCOVER

Robust deksel som gir god beskyttelse til mange forskjellige smarttelefonmodeller (blant annet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
279,00 kr*
Silikondeksel

SILIKONDEKSEL

Fleksibelt deksel som holder lenge. Silikonet garanterer dessuten at mobilen din ligger enda sikrere i hånden. Fås til over 200 smarttelefonmodeller.
279,00 kr*
Silikondeksel slim

SILIKONDEKSEL SLIM

Personlig look, minimalistisk design, perfekt beskyttelse: Vårt silikon slim cover!
259,00 kr*
Smarttelefon luksusdeksel

SMARTTELEFON LUKSUSDEKSEL

Vårt luksusdeksel til smarttelefon beskytter mobilen din på en unik og stilfull måte. Dekslet er laget så det passer til flere smarttelefonstørrelser, samtidig som kunststoffet sikrer at telefonen holder seg på plass i dekslet.
fra 339,00 kr*
Lædercover

LÆRDEKSEL

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design ditt individuelle smarttelefondeksel, som består av lærfibre og fin ull, med et av yndlingsbildene dine.
279,00 kr*
Tre slim cover

TRE SLIM COVER

Naturlig utseende til smarttelefonen din! Dette spesielt lette og robuste dekslet av tre beskytter smarttelefonen din. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
449,00 kr*
Toughcover

TOUGHCOVER

Kombinerer det beste fra luksusdekselet og silikondekselet. Toughcoveret gir optimal beskyttelse mod støt og riper. Fås til utvalgte smarttelefon-modeller
369,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheter og sikker beskyttelse til smarttelefonen din!
339,00 kr*
Sideflip-etui

SIDEFLIP-ETUI

Få lavet et sideflip-etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
399,00 kr*

Bestill 2 stk.
mobildeksler
Få 10% rabatt

Bruk verdikoden:

2TLF10

Bestill 3 stk.
mobildeksler
Få 15% rabatt

Bruk verdikoden:

3TLF15

Bestill 4 stk.
mobildeksler
Få 20% rabatt

Bruk verdikoden:

4TLF20

Design et personlig og unikt deksel med fotoprint til smarttelefonen fra Elkjøp Fotoservice

Glem de kjedelige og upersonlige mobildekslene som ligner alle andres. Gjør heller smarttelefonen din like personlig utenpå, som den er inni, med et mobildeksel pyntet med ditt eget bilde. Hos Elkjøp Fotoservice kan du skape et funksjonelt og praktisk redskap som tar vare på smarttelefonen din og som samtidig er flott og personlig. Dekorer dekselet med dine egne bilder, så kan du ha med deg familien din, kjæresten eller kjæledyret i lommen, hele dagen. Det er et personligt og unikt tilbehør, som du kan ha med deg hver eneste dag.

Elkjøp Fotoservice tilbyr en lang rekke ulike bildedeksler til mer enn 200 forskjellige smarttelefon-modeller. Du kan altså finne akkurat det dekselet som passer din telefon og dine behov og du kan til og med gjøre det personlig med dine egne bilder. Uansett om du har en iPhone, Samsung, HTC eller noe helt annet, har vi garantert et deksel som passer din telefon. Du kan velge mellom en lang rekke ulike typer deksler i forskjellige materialer og stilarter, som kombinert med bidet ditt, gir deg et vakkert og anvendelig tilbehør til hverdagen din.Beskytt telefonen din med et deksel. Du kan velge mellom ulike modeller til over 200 forskjellige smarttelefoner

Våre mobildeksler er laget i materialer av høy kvalitet, som er slitesterkt og holder det påtrykte bildet flott og uten risser i lang tid fremover. Dermed får du et deksel som ikke bare beskytter telefonen din, men som pynter og gleder på samme tid. Ved å designe et deksel til smarttelefonen med dine yndlingsbilder eller motiver kan du ha med deg minner om dine favorittstunder, mennersker eller reiser, hele dagen. Samtidig beskytter dekselet telefonen mot risser eller støt.


Med Elkjøp Fotoservice kan du lage spesialdesignede fotodeksler til over 200 ulike typer smarttelefoner. Vi tilbyr blant annet:


  1. Hardcover
  2. Silikondeksel
  3. Luksusdeksel til smarttelefonen
  4. Toughcover
  5. Mobiletui
  6. Sideflipetui
  7. Downflipetui

 Kreer et flott mobildeksel fylt med kjærlighet og minner til deg selv eller noen du er glad i

Et mobildeksel fra Elkjøp Fotoservice er også en fantastisk gaveidé til en du er glad i. Du kan skape en helt personlig og unik gave ved å lage et deksel som er spesielt designet til for eksempel kjæresten din, barnet ditt eller besteforeldrene. Bruk et bilde fra en ferie, av kjæledyret eller et fellesbilde som vil skape glede og vekke minner. Det er en personlig gave som viser omtanke og oppmerksomhet, i og med at du har spesialdesignet det med mottageren i tankene.


Det er dessuten en opplagt gaveidé til pakke- eller adventskalenderen, da det på én og samme tid både er en morsom og flott gave som kan brukes hele året rundt og som beskytter telefonen. Så slipper du å bekymre deg for at barnet ditt (eller kjæresten) ødelegger smarttelefonen sin.Ikke la dine ansatte dra på kundebesøk med et stygt mobildeksel eller en opprisset telefon

Unngå pinlige eller uprofesjonelle mobildeksler på medarbeidernes firmatelefoner. Med Elkjøp Fotoservice kan dere designe mobildeksler med virksomhetens logo, bilde eller navn på. På den måten sikrer dere et rent og profesjonelt uttrykk når medarbeiderne deres er på møter eller kundebesøk. Det er samtidig en god og diskré måte å promotere virksomheten deres på når de ansatte eller selgere likevel er ute blant profesjonelle kunder eller samarbeidspartnere. Med Elkjøp Fotoservice kan dere velge mellom flere ulike typer deksler som passer til ders arbeid og virksomhet. Velg for eksempel Toughcover eller Sideflipetui som kan tåle ekstreme støt og slag, dersom dere arbeider svært fysisk eller med risiko for å miste telefonen. Eller velg for eksempel et Luksusdeksel dersom dere gjerne vil gi arbeidsplassens uttrykk litt ekstra kvalitet eller eleganse. Uansett hva slags virksomhet det er snakk om vil vi ha et deksel som passer til deres uttrykk og deres telefoner.Bestill raskt og enkelt et mobildeksel fra smarttelefonen din

Med Elkjøp Fotoservice er det raskt og enkelt å bestille ditt helt eget mobildeksel til smarttelefonen din. Det tar kun få minutter og du kan til og med gjøre det direkte fra telefonen eller fra et tablet, via app’en vår, hjemmesiden eller vårt gratis bestillingsprogram. Det er bare å velge det dekselet du vil designe, velge telefontype og velge det bildet du vil ha printet på dekselet.


Det er raskt og sikkert og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet. Men skulle det likevel oppstå problemer underveis kan du kontakte kundeservicen vår, som sitter klare med svar på spørsmålene dine og en hjelpende hånd. Du kan ringe til oss eller sende oss en mail her.