Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Et personlig hjem med veggbilder og fotokalendere

Perfekte julegaver til dine familiemedlemmer - eller bare til deg selv.

Det finnes vel ikke noe bedre enn et hjem med personlige bilder og fine detaljer. Det er heldigvis enkelt å gjøre hjemmet ditt varmt og personlig ved å dekorere med flotte veggbilder og fotokalendere. Det er jo også enkelt, morsomt og hyggelig å designe sitt helt eget, unike interiør.

Dekorer hjemmet med personlige veggbilder

Finn din favoritt blant spennende materialer, rammer og formater

Uansett om du skal innrede et helt nytt rom, eller om hjemmet ditt bare kan trenge litt fornyelse her og der, er det et enkelt grep å piffe opp med flott dekorerte vegger. Utsmykk hjemmet ditt med dine beste bilder, og bring gode minner og herlige opplevelser inn i boligen. Velg veggbilder som passer inn i din interiørstil og gled deg over effekten de nye bildene dine gir til rommet.

Det er uttallige måter å bruke veggbilder på, avhengig av hvilket uttrykk du ønsker. Du kan for eksempel samle flere forskjellige bilder og henge dem sammen opp på veggen, eller la bildene fritt hvile skrått mot en annen. Det er bare fantastien som setter grenser for hvordan du kan bruke veggbilder til å løfte stemingen i boligen din til nye høyder.

Personlige veggbilder skaper ikke bare glede i ditt eget hjem – de er også en ideell gave å legge under treet til besteforeldre eller andre nære familiemedlemmer. For hva er vel bedre enn å både gi og få en helt unik julegave av dem du er mest glad i?

Sjekk ut alle spennende materialer, rammer og størrelser og finn din favoritt blant våre veggbilder.

Hold styr på planene med en fotokalender

Med en veggkalender kan du vise frem et nytt, vakkert bilde hver måned

En personlig fotokalender er både fin å se på og ytterst praktisk for hele familien. Det blir også litt morsommere for familien å holde styr på avtaler og aktiviterer, når man kan bla i de fine bildene samtidig. Bruk jula som anledning til å gi en spesiell og personlig gave, som en morsom fotokalender, til en du er glad i – det vil vekke glede hos alle og enhver!

Du kan også bruke det kommende året som en unnskyldning til at du også trenger en ny fotokalender til ditt eget hjem. Kalenderene finnes i mange forskjellige varianter, f.eks. veggkalendere, avtalekalendere og bordkalendere. Bruk din fotokalender som flott og praktisk utsmykning hjemme.

Hos oss finner du fotokalendere i mange forskjellige størrelser, et stort utvalg designmaler og til og med fotokalendere med detaljer i gull.

Tre tips til å lage en fotokalender

Du lager raskt og enkelt flere kopier av kalenderen din

Her får du tre tips til hvordan du kan lage din egen fotokalender som både er flott, forteller fine historier og henger godt sammen.

  1. Velg en gjennomgående stil på bildene i kalenderen. Det kan f.eks. være bilder i brune nyanser, sterke farger eller i svart-hvitt.
  2. Følg gjerne et tema. Det kan f.eks. være at alle bildene er tatt i naturen, at bildene er tøysebilder, portrettbilder eller noe helt annet.
  3. Start kalenderen i den måneden som passer deg best. De fleste kalendere går fra januar til desember, men hvis det passer deg bedre å f.eks. starte din fotokalender i mars, kan du jo bare gjøre det!

Lag unike og personlige fotokalendere som julegaver allerede i dag.