Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Gaven til den som har alt

Les hva Leonora sier om hvorfor en bildegave aldri skuffer – og alltid er en sikker hit!

Fotograf og instagrammer Leonora Grigat har alltid interessert seg for fotografi og fysisk fotoprint, men særlig etter at hun ble mor til Nova, innså hun at alle de fine bildene hun hadde av Nova var en genial gaveidé. De kan brukes i så mange forskjellige sammenhenger, og på så mange forskjellige produkter.

Vi har tatt en prat med Leonora om hvorfor nettopp fotoprodukter er en så god gave.

Favorittbildene skal nytes!

Leonora har i løpet av de siste årene laget mange fotoprodukter, alt fra fotobøker til plakater og kalendere, og det hun tenker – enten de er til henne selv, eller noen andre – er at de er en fantastisk måte å minnes alle favorittbildene på. Ellers blir jo bildene fort bare liggende på telefonen, uten at man ser dem.

En gave bare du kan gi

”Det er aldri noen som blir skuffet over å åpne et bilde i en gave. Tvert imot er det i mine øyne en av de beste gavene man kan få, da det er minner for livet.” Nettopp derfor har Leonora gitt bort mange fotogaver til sine egne foreldre og svigerforeldre, som jo ellers ikke mangler så mye. Men gaver med bilder som Leonora selv har tatt, er gaver som bare Leonora kan gi - og er derfor den beste gaven.

Din egen, unike julegave

Vil du gjerne gi en gave full av kjærlighet, og en gave bare du kan gi? Ta en titt i kamerarullen din og se hvor mange bilder du har som vil egne seg til en gave. Har du ett skikkelig blinkskudd kan du for eksempel lage et fotolerret, slik som Leonora, et fotokrus eller et puslespill. Har du 12 eller flere flotte bilder kan du vurdere en fotokalender, eller kanskje til og med en fotobok, det er en alle tiders gave!

Ta en titt i utvalget vårt og finn den perfekte gave.