Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

Slik lager Diana sin fotobok

Stylist og fotograf Diana Aud har laget flere fotobøker gjennom årene, og her deler hun sine beste tips til hvordan du lager en fotobok.

Dianas 3 beste tips

Når Diana lager fotobøker, lar hun alltid bildene tale for seg. Det skaper et enkelt uttrykk. Bildene guider øyet og på den måten forteller de historien på egenhånd. Siden det er øyet som ser – og øyet som skal gjøres nysgjerrig på farger og motiver – velger Diana alltid bilder i flotte farger og høyeste kvalitet.

For å fremheve et motiv velger hun iblant å gjøre bildet mindre enn boksiden, slik at det blir en slags passepartout rundt bildet. Det syns hun fungerer spesielt godt på portretter og kunstbilder. Det er også viktig å sørge for at bildene på venstre og høyre side passer sammen, slik at farger og stemninger matcher. Som Diana sier, “det gør øjet glad og roligt”.

  • Tenk enkelt
  • La bildene være i fokus
  • Velg bilder i høy kvalitet

Din egen fotobok

Vil du gjerne starte på din egen fotobok? Du kan lage den i appen vår, online på hjemmesiden eller via vårt fotoprogram, det er kompatibelt både med PC og Mac. Appen er for deg som har bildene liggende på telefonen og ønsker at det skal gå raskest mulig å lage en enkel fotobok. Lager du den online får du litt større designfrihet og velger du å bruke fotoprogrammet har du tilgang til alle designmuligheter.

Finn formatet til din fotobok her.