KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Fotoprogram
Dette er en default-teaser - anden test

CEWE Fotoverden App

Last ned til iPhone:

Systemkrav: iOS 6.0 eller nyere
– Denne appen er optimert til iPhone 5

CEWE Fotoverden App

Last ned til Android:

Systemkrav:
Android Versjon 3.2 eller nyere

CEWE Fotoverden
Fotoprogram

Last ned til Linux:

Last ned fotoprogram

Systemkrav: 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM
- Min. 5 GB fri plass.

CEWE Fotoverden
Fotoprogram

Last ned til Mac:

Last ned fotoprogram

Systemkrav: MAC OS 10.6 (64Bit) eller nyere
- 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM, 5 GB fri plass.

CEWE Fotoverden
Fotoprogram

Last ned til Windows:

Last ned bestillingsprogram her!

Systemkrav: Windows XP med SP3 eller nyere
- 1,4 GHz prosessor - 2 GB RAM, 5 GB fri plass.

Lag flotte bildeprodukter og fotogaver i fotoprogrammet vårt, CEWE Fotoverden

Fordeler ved å utforme dine bildeprodukter i CEWE Fotoverden-programvaren

Lag personlige fotobøker og unike fotogaver med dine egne bilder

 • Lastes ned gratis til Mac, Windows og Linux
 • Rask og enkel installasjon
 • Det største utvalget av designmuligheter
 • Enkelt og intuitivt
 • Tilgang til bilder fra CEWE MyPHOTOS, Facebook eller Instagram
 • Design bildeprodukter uten internettilgang og bestill de enkelt online
 • Lagre bildeprodukter permanent på PC-en

Nye produkter og funksjoner i CEWE Fotoverden-programmet

Lag flotte bildeprodukter med vårt prisvinnende fotoprogram

Lag flotte bildeprodukter med vårt prisvinnende fotoprogram

I vårt gratis fotoprogram, CEWE FOTOVERDEN, kan du lage og designe bildeproduktene dine akkurat slik du vil ha dem. Vi har blitt kåret best i test opptil flere ganger – både for våre bildeprodukter og tjenester. Fotoprogrammet laster du enkelt ned til din PC eller Mac, og så er det bare å sette i gang med å lage spennende bildeprodukter og fotogaver!
Last ned CEWE Fotoverden enkelt til din PC eller Mac

Last ned CEWE Fotoverden enkelt til din PC eller Mac

Livet er fullt av uforglemmelige øyeblikk som fortjener å komme frem i lyset. Bevar minnene dine og opplev dem på nytt! Fotoprogrammet CEWE Fotoverden gir deg det beste utgangspunktet for å fortelle dine historier på unike og personlige bildeprodukter. Last ned CEWE Fotoverden fra nettsiden vår, og kjør installasjonsfilen med en gang – det eneste du trenger å huske på er å ha internettilgang under installasjonen.

Lykke til med å lage flotte bildeprodukter og fotogaver!

Gi dine uvurderlige minner god behandling med gratisprogrammet vårt

Med Elkjøps prisbelønnede fotoprogram kan du bruke de flotte bildene dine til å designe unike fotoprodukter. Se noen av de mange mulighetene nedenfor, eller last ned gratisprogrammet med en gang og gå på oppdagelsesferd blant de mange mulighetene.

CEWE FOTOBOK – Europas mest populære fotobok

Med CEWE FOTOBOKEN fra Elkjøp Fotoservice får du en lang rekke muligheter for å lage et unikt fotoalbum som passer til nettopp ditt behov. Med opptil 154 sider er det også plass til å lage en stor fortelling.


CEWE FOTOBOK finnes i et stort antall forskjellige størrelser hos Elkjøps Fotoservice: fra den lille Mini og den populære Stor, til den imponerende XXL. Flere av disse størrelsene finnes i både høy- og panoramaformat, så det er mulig å finne akkurat det formatet som vil passe perfekt til behovet ditt.


Det er selvfølgelig også mulig å lage fotoalbumet ditt i masse forskjellige papirtyper: det populære digitaltrykket, eksklusiv høyglans eller det imponerende fotopapiret med enten matt eller blank overflate. Med flere flotte innbindingstyper som softcover, hardcover og kunstlær, vil du helt sikkert få et resultat som vil bli et blikkfang på enhver bokhylle.
Gjør det neste fotoalbumet ditt mer innbydende ved å la bildet ditt pryde coveret.


Uansett om fotoboken er beregnet til deg selv med bildene fra ferien, julen med familien eller langhelgen på hytta, eller du lager fotoalbumet som en helt spesiell gave til bruk ved barnets første bursdag, et jubileum, barnets konfirmasjon eller som en helt personlig julegave, vil en CEWE FOTOBOK spre glede i mange år fremover.


Bruk din CEWE FOTOBOK som et supplement til eller erstatning for ditt private fotoalbum. Fotoboken er perfekt egnet til bildene fra alle livets store begivenheter og venter kun på at du setter ditt preg på den!Kom godt i gang med din egen CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice via 5 enkle trinn:


 1. Last ned og installer vårt gratis fotoprogram
 2. Finn din foretrukne versjon av fotoboken
 3. Velg ut og overfør bilder og videoer
 4. Organiser selv bildene dine på sidene, eller la programmet komme med et forslag og juster hvis nødvendig
 5. Når du er fornøyd med resultatet bestiller du bare boken, og etter få dager vil den være klar til levering.


Se mer om CEWE FOTOBOK her.Bildet ditt som unik veggdekorasjon

En enkel og rask måte å gi veggene dine litt ekstra liv og personlighet gjøres ved å få yndlingsbildet ditt forstørret på ditt foretrukne materiale og hengt opp på veggen, hvor du kan nyte det i fulle drag.


Med gratisprogrammet fra Elkjøp Fotoservice er det lekende lett å lage et kunstnerisk sentrum i hjemmet med bildene dine. Opplev de mange flotte mulighetene som finnes med bildet ditt trykt på ekte fotolerret, bak akrylglass, på alu-plate eller på en lett skumplate. Du kan selvfølgelig også få det beste fra alu-platen og akrylglasset i det flotte galleritrykket.


Avhengig av plasseringen til veggbildet ditt i huset, vil de forskjellige materialenes karakteristika ha deres egne unike fordeler. Den allsidige plakaten finnes i massevis av formater og papirtyper – både som vanlig plakat eller med flott ramme og passepartout.
Det direkte trykket på alu-plate og den harde skumplaten egner seg veldig godt til plasseringer hvor det ikke ønskes gjenskinn.
Fargene i akrylglasset og galleritrykket blir vekket til live når motivene rammes av sollys. Men man skal være oppmerksom på at den blanke overflaten reflekterer en del av lyset.
Det tradisjonelle fotolerretet er alltid en hit, og særlig formatene med 4 cm blindramme gir en ekstra dimensjon, da motivet ditt fortsetter utover kanten, hvilket gjør at bildet ditt er synlig også fra siden.


Uansett om du velger å bruke bildet ditt til å lage en veggdekorasjon til deg selv eller ønsker å lage en unik gave til dine kjære, vil resultatet garantert gi glede.Lag ditt unike veggbilde fra Elkjøp Fotoservice ved å følge kun 5 trinn:


 1. Installer vårt gratis fotoprogram
 2. Velg ditt foretrukne materiale og format
 3. Design veggdekorasjonen din
 4. Legg til veggoppheng hvis du ønsker, og bestill
 5. Få dager etter vil veggbildet ditt være klart til levering.


Se mer om CEWE VEGGBILDER her.Fremkalling – få bildene dine ut i lyset

Med fotoprogrammet fra Elkjøp kan du enkelt bestille fremkalling av bildene dine fra ferien, festen, barnebursdagen, etc. Du kan velge mellom 2 forskjellige papirtyper: Den økonomiske standardkvaliteten og luksusfremkalling på ekte fotopapir.
Luksusfremkalling er på ekte fotopapir med høy fargekvalitet og -klarhet. Ditt fremkalte bilde får derfor lang holdbarhet, høy lysekthet og tåler til og med å bli tørket av! I tillegg blir hvert fremkalte bilde utstyrt med filnavn og dato på baksiden.
Bilder fremkalt på standardpapir har en fremragende kvalitet og veldig høy fargegjengivelse.


Uansett valg av papirtype, fremkaller vi alltid bildene dine i beste kvalitet på høyteknologisk produksjonsapparat, så når du bestiller fotofremkalling hos Elkjøp Fotoservice er bildene dine fra ferie, jul, bursdag, bryllup, familiefest, jubileum eller barnedåp garanteret den beste behandling.Så enkelt bestiller du fremkalling av bilde via Elkjøps fotoprogram:


 1. Les inn gratisprogrammet
 2. Velg den ønskede papirtypen
 3. Overfør bildene du ønsker å få fremkalt
 4. Velg størrelsen på de ferdige bildene samt hvilket format du ønsker å få dem i
 5. Kort tid etter bestilling vil bildene dine være klare til levering


Se mer om fotofremkalling her.Fotokalender – la året bli fylt med livets gleder

Med en fotokalender fra Elkjøp Fotoservice kan du sette ditt personlige preg på hele året. Vårt store utvalg av størrelser, formater og flotte papirtyper, gjør at det nesten helt garantert finnes den perfekte fotokalenderen til deg.


Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge fra et stort utvalg av størrelser til den neste kalenderen din - uansett om du foretrekker en liten bordkalender til kontoret, en fotokalender i praktisk A4-format eller om du vil pryde veggen din med en kalender i stort A2-format.
Ved de fleste av fotokalenderne våre kan du velge om du ønsker at fotokalenderen skal være i høyformat hvor kalenderen så å si står oppreist, eller i panoramaformat hvor kalenderen ligger ned. I tillegg kan du velge å lage fotokalenderen dobbeltsidig, hvor hver av kalenderens måneder består av 2 sider.


Formatet alene gjør selvfølgelig ikke en kalender, og derfor kan du hos Elkjøp Fotoservice velge blant et stort utvalg av designmaler – skapt for å understøtte ditt ønskede tema i kalenderen. Du kan selvfølgelig også velge å selv designe kalenderen din fra bunnen.

Spre glede i 12 måneder med kun 4 trinn:


 1. Installer fotoprogrammet fra Elkjøp Fotoservice
 2. Velg ønsket størrelse, format og papirtype til kalenderen
 3. Design fotokalenderen fra bunnen, eller bruk en av de mange malene
 4. Bestill kalenderen din, og etter få dager vil den være klar til levering


Se mer om CEWE KALENDER her.Unike kort med ditt bilde og personlig hilsen sprer garantert glede

Det er ikke noe så godt som å motta en personlig hilsen, og med Elkjøp Fotoservices gratis fotoprogram har det aldri vært lettere å designe det perfekte fotokortet.


Du kan selvfølgelig velge mellom et stort antall størrelser, formater og papirtyper – finn din perfekte kombinasjon til det neste fotokortet, hilsenen eller invitasjonen.


Det er enkelt å designe den perfekte invitasjonen med Elkjøps mange formater og design, så uansett om invitasjonen din er i forbindelse med et bryllup, en barnedåp, barnets bursdag, konfirmasjon eller kanskje bare en uforpliktende grillfest, så har Elkjøp Fotoservice det helt rette kortet til deg.


Gi fotokortene dine et helt unikt uttrykk med forskjellige papirtyper som høyglans, luksus eller standard. Mulighetene er uante, og resultatet vil helt sikkert vekke begeistring.


Med fotoprogrammet fra Elkjøp Fotoservice kan du designe alle kortene til den store festen, bryllupet, konfirmasjonen eller lignende i samme tema: helt fra innbydelsen til bord- og menykort, og ikke minst det verdsatte takkekortet etterfølgende. Det er kjempeenkelt å skape en helhet til festen.Skap personlige fotokort på minutter med disse 5 enkle trinnene:


 1. Last ned og installer fotoprogrammet fra Elkjøp Fotoservice
 2. Velg den ønskede papirtypen og størrelsen
 3. Utform fotokortet ditt med bilde, personlig tekst og kanskje sett inn en videohilsen
 4. Ved flere av Elkjøps fotokort kan du velge fargede konvolutter
 5. Etter endt bestilling vil fotokortene dine være klare til levering i løpet av få dager


Gå på oppdagelsesferd i vårt prisbelønnede fotoprogram, og opplev de mange mulighetene som finnes for å lage en perfekt fotohilsen – Elkjøp Fotoservice har kortene, hvis du har festen. Prøv selv å lage ditt eget fotokort – se hvor enkelt det er her!

Se mer om de forskjellige CEWE CARDS her.Fotogaver i massevis av utgaver til enhver anledning

Bring glede inn i hverdagen med en personlig fotogave fra Elkjøp Fotoservice. Med vårt gratis fotoprogram kan du enkelt gi hverdagens objekter et personlig preg. Hvorfor drikke kaffe fra et vanlig krus når det kunne være prydet med et bilde av barn, ektefelle, favorittfotbollagget ditt eller noe helt annet?

Du får adgang til et stort utvalg av fotogaver når du har installert Elkjøp Fotoservices gratis fotoprogram: alt fra personlige fotokrus i masse forskjellige størrelser, bamser og spill med bildene dine, musematter eller unike deksler til smarttelefon og nettbrett, som selvfølgelig prydes med ditt valgte motiv.

Gå på oppdagelsesferd i de utallige mulighetene som finnes for å personliggjøre fotoprodukter med ditt helt eget bilde, og gled deg over påminnelsen av den morsomme opplevelsen hver dag.

Det finnes en fotogave til enhver begivenhet hos Elkjøp Fotoservice - uansett om det er en unik dekorasjon til hjemmet i form av en fotopute eller glassfoto, et morsomt spill til familien eller kanskje en bamse til den yngste.
Bring enda mer glede inn i hverdagen med disse 4 trinnene:


 1. Installer fotoprogrammet, gratis, fra Elkjøp Fotoservice
 2. Velg den eller de ønskede fotogavene
 3. Legg til bildet ditt og bestill
 4. Etter få dager vil fotogaven din være klar til levering


Se mer om de nye nye fotogavene våre her.100 % fornøydgaranti – fordi man ikke kan sette en pris på verdien av minner

Hos Elkjøp Fotoservice tar vi ikke lett på ansvaret som er forbundet med å levere et produkt som i høy grad består av noe av det mest dyrebare som finnes: minner.
Derfor tilbyr vi 100 % fornøydgaranti på en lang rekke av fotoproduktene du kan lage via vårt gratis fotoprogram.


Fornøydgarantien gjelder alle produktene i kategoriene:


 1. CEWE VEGGBILDER
 2. CEWE KALENDER
 3. CEWE FOTOBOK
 4. CEWE CARDS


Garantien betyr at du er sikret muligheten for å få pengene dine tilbake eller bli tilbudt et nytt forsøk, hvis du ikke er fornøyd med det leverte produktet – uansett hva det er du ikke er fornøyd med.

Dette er vårt løfte til deg!Trenger du hjelp?

Kundeservicen vår er klar til å hjelpe deg. Kontakt dem via telefon på 23 96 25 96 eller på mail her.