KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      

Individuell, fleksibel, moderne: Vis fram dine beste bilder på en kreativ måte med heksagoner!

I mat trykk på sekskanter i hard skumplate blir bildene dine et usedvanlig og iøynefallende blikkfang. Arranger ett bilde ut fra flere elementer eller kombiner forskjellige heksagoner i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposisjon. Med Y-stykket og magnetopphengeren kan du bruke dine fineste bilder til å sette sammen et stilfullt kunstverk helt på din egen måte. Siden kan du utvide med nye motiver. Formen er flott til både portrettgallerier, landskapsmotiver og reisebilder.

Kollasjen kan bli større for hvert reiseeventyr du kommer hjem fra. Utvid med nye heksagon hver gang du har nye motiver å tilføye, og på den måten kan du samle minner i en unik og personlig veggdekorasjon.

  • Sekskantede bildeformer i hard skumplate
  • Fås i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm
  • Mange udvidelsesmuligheder
  • Heng opp hvor du vil med det praktiske magnetopphenget
  • fra 179,00 kr*
hexxas

Ta vare på dine fineste øyeblikk med kreative heksagon

Formatoversigt

Formatoversigt

Dekorer veggen din med dine beste minner stykke for stykke:
I formatene 18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm kan du arrangere
bildene dine på en stilfull måte med kvalitetsprodukter.
Heksagon på hard skumplate

Heksagon på hard skumplate

Hard skumplate er et materiale i høy kvalitet til en god pris. Materialet er hvitt, stabilt og har en lang levetid, og det er laget i PVC og veier nesten ingenting. Bildet trykkes direkte på skumplaten med UV-print og i syv forskjellige farger. Overflaten er matt og gir bildet en flott, elegant finish.
Y-stykket – lett å henge opp: Med Y-stykket får du alltid riktig mellomrom mellom heksagon-delene når du monterer dem på veggen.
Magnetoppheng – lett og ukomplisert: Med den praktiske magnetopphengeren får du raskt montert opp dine heksagon-bilder. Du drar ganske enkelt folien av og henger bildet på plass. Med magneten kan du når som helst endre på kollasjen.

La deg inspirere!

En komposisjon av heksagoner i høy kvalitet!

Dine egne bilder som et moderne kunstverk: Du kan fleksibelt sette sammen heksagoner til et smart kunstverk som består av dine selvutvalgte motiver, og du kan når som helst utvide senere med flere favorittbilder.

Topp kvalitet og god service er viktig for oss.

Derfor får du dette produktet med en 100% fornøydgaranti.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.