KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Akrylglass

Akrylglass (Direkte trykk)

Fantastiske kunstverker til ditt hjem! Bildet trykkes direkte bak akrylglass og holder derfor lenge. Det kan til og med brukes på badet.
fra 209,00 kr*

Gi bildet ditt en ekstra dimensjon bak akrylglass

Ønsker du å gi bildene dine ekstra dybde og fargeeffekt, vil bilde bak akrylglass være en opplagt mulighet. Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom 2 forskjellige versjoner av foto bak akrylglass: direkte trykk og med fotopapir.

Foto bak akrylglass med fotopapir kombinerer det beste fra motivet ditt trykt på ekte fotopapir og akrylglasset. Først blir bildet ditt fremkalt på fotopapir, og deretter montert med største omhyggelighet på baksiden av akrylglasset. Dette gir et resultat hvor fargene i motivet ditt trer ekstra fram som følge av akrylglasset. Bildet ditt får også en hittil usett dybde på grunn av akrylglasset som nærmest gir en 3D-effekt. Plasser veggdekorasjonen din på en vegg hvor det er direkte lys, og se fargene komme til live.

Ved akrylglass med direkte trykk blir bildet ditt trykt direkte på akrylglassets bakside. Dette gir et lettmatt uttrykk, hvor fargene i motivet blir mer avdempede enn i originalbildet. Denne versjonen er perfekt hvis man ønsker et resultat hvor fargene i veggbildet ikke skal være for dominerende i forhold til rommet.
Siden bildet ditt blir trykt direkte på akrylglasset, er det ikke noe som stopper lyset. Det betyr at lys utenfra vil skinne gjennom veggbildet og videre ut på den omkringliggende veggen. Det er selvfølgelig også en mulighet å selv styre lyset og plassere en lyskilde bak bildet ditt. På den måten vil du kunne iscenesette motivet ditt 100 %. Til dette anbefales det å bruke LED-lys, da de ikke utvikler varme.

Uansett hvilken utgave av bildet ditt bak akrylglass du velger, får du et veggbilde som garantert vil pynte opp enhver vegg og vekke beundring hos tilskuerne. Er du ikke helt fornøyd med resultatet kan du være helt trygg i vissheten om at det selvfølgelig er 100 % fornøydgaranti på alle veggbilder bak akrylglass hos Elkjøp Fotoservice.

Den perfekte presentasjonen av ditt vakre motiv

Avhengig av hvilken type og størrelse av bilde bak akrylglass du har valgt, kan du hos Elkjøp Fotoservice bestille forskjellige veggoppheng for å gi den lille ekstra dimensjonen til veggbildet ditt.

Ved direkte trykk på akrylglass kan du velge mellom 2 forskjellige typer skruesystemer:i det ene blir det boret et hull i hvert hjørne, og opphenget monteres gjennom dem. Vær oppmerksom på at hullene plasseres i selve bildet, så det skal ikke være viktige detaljer der.
Det andre alternativet er et kantbeslag, hvor veggbildet ditt monteres via et skruesystem som sitter på yttersiden av veggbildet og klemmer seg fast. Ved denne utgaven er det minimalt overlapping på bildet, da kun ca. halvdelen av skruen er plassert innenfor bildets ramme.
Begge utgavene plasserer veggbildet ditt ca. 2 cm. ut fra veggen.

Ved bilde bak akrylglass med fotopapir kan du velge å få montert med speilplate-oppheng, som får veggbildet ditt til å henge kun 1 cm. ut fra veggen.

Uansett hvilken av typene du velger, kan du selvfølgelig velge å ikke få montert veggbeslag. Dette er helt opp til deg. Design ditt eget veggbilde bak akrylglass fra Elkjøp Fotoservice medkun 4 enkle trinn:


  1. Velg det ønskede bildet
  2. Finn din favorittversjon av akrylglasset på siden her, eller installer det gratis fotoprogrammet
  3. Velg det ønskede formatet, og plasser bildet ditt
  4. Legg i handlekurven, og legg til veggoppheng hvis du ønsker

Etter få dager vil ditt nye veggbilde være ferdigprodusert og klart til levering på valgt sted.Mangler du inspirasjon?

Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge å bruke et av de mange flotte bildene i motivgalleriet vårt. Alle bildene er tatt av profesjonelle fotografer og oppdelt i kategorier for et enkelt og raskt overblikk. Gå på oppdagelsesferd og finn din favoritt, hvis ditt eget bilde kanskje ikke var helt skarpt nok.Er du i tvil?

Nøl ikke med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål eller annet. Du kan kontakte oss via 23 96 25 96 eller via mail her.

God fornøyelse med ditt nye veggbilde fra Elkjøp Fotoservice

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.