KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      

Luksusplakater

PREMIUM PLAKATER

Våre Premium plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen luksusplakat med vårt store utvalg av design og layouter.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat – blankt fotopapir

PREMIUMPLAKAT - BLANKT FOTOPAPIR

Premiumplakat med blankt fotopapir fremhever farger og detaljer. På den måten fremheves bildets særpreg.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat matt

PREMIUMPLAKAT MATT

Premiumplakat matt reduserer refleksjonene, samtidig som bildets naturlige farger beholdes.
fra 39,00 kr*
Luksusplakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Premiumplakat perlemor er kjennetegnet ved dens spesielle evne til å reflektere lys. Dermed skapes det en helt spesiell dybde. Denne egenskapen er spesielt velegnet hvis du ønsker å skape en tredimensjonal dybdevirkning.
fra 39,00 kr*
Plakat XXL

PLAKAT XXL

Velg luksuskvalitet. Med en utrolig lengde på opp til 3 meter blir ditt bilde på silkematt luksuspapir iscenesatt på den beste måten.
fra 34,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Velg ut en passende ramme. Velg mellom to elegante modeller i ayous-tre, i 17 forskjellige farger. Forstørrelsen blir laminert og innrammet på en treplate. Dermed får bildet ditt et flott, matt utseende.
fra 222,00 kr*

Elkjøp Fotoservice har de perfekte plakatene til ditt hjem

Om du ønsker å gjøre bildene dine om til flotte plakater til å henge på veggen, finnes det hos Elkjøp Fotoservice flere ulike muligheter. Blant det store utvalget vil du med sikkerhet også finne noe som passer til nettopp ditt hjem.

Hos Elkjøp Fotoservice kan du få forstørret bildene dine i flere ulike varianter:


  1. Forstørrelser med ramme
  2. Selvklebende plakat
  3. Luksusplakat
  4. Plakat XXL

Med mer enn 100 forskjellige formater å velge mellom vil du helt sikkert finne den plakaten som passer deg aller best.


Flere av våre produkter åpner opp muligheten til å dele bildet opp i seksjoner og lage et flerdelt veggbilde - prøv selv og opplev hvor fint det vil se ut på veggen der hjemme. Du kan dele opp bildet i alt fra 2 og 3 til 4 seksjoner - finn ut hva som passer deg best og nyt veggpryden.Gjør det stort

Det er ikke uten grunn vi har valgt å kalle Plakat XXL, nettopp XXL. Med formater nede i 20x20 cm og helt opp til 100x300 cm, skal du lete lenge etter en vegg hvor bildet i disse formatene ikke vil skape blikkfang. Det herlige matte fotopapiret minsker refleksjoner og overlater fokuset ene og alene til bildet ditt.

Design din Plakat XXL her.Luksus kommer i ulik forpakning

Skap en herlig effekt med luksusplakatene fra Elkjøp Fotoservice. Med et bilde trykket på ekte fotopapir og med fire ulike overflatebehandlinger å velge mellom - perlemor, blankt eller matt fotopapir og silke - vil det garantert få et særegent preg og trekke til seg blikk i mange år fremover. Vår nye Fine Art plakat, med en frostet overflate og en ru følelse ved berøring, er også en sikker vinner.

Lag din luksusplakat her.Til alle husets fire vegger

Nå er det å dekorere veggene med flotte bilder ingen sak. Med selvklebende plakater går det hele som en drøm. Plakatenes bakside har et skånsomt men likevel sterkt lim som gjør at plakaten nærmest kan monteres hvor som helst. Likevel er det enkelt å fjerne den uten at det etterlater seg stygge merker. Med andre ord en gavepakke til de av oss som ikke helt kan stole på vårt eget øyemål og behøver både to og tre forsøk på å få det rett. Den selvklebende plakaten gjør seg godt på skråvegger eller i smale trappeoppganger eller bare til deg som helst vil slippe å borre hull i veggen.

Start din innredning med Selvklebende Plakat her.En ramme rundt det hele

Ditt bilde + ekte fotopapir + matchende ramme = en sikker vinner!

Hos Elkjøp Fotoservice kan du, ved å forstørre bildet ditt og ramme det inn en av de fine trerammene våre, skape kunst. Du kan få to ulike type rammer i opp til 9 forskjellige farger. Rammene kan bli så store som 50x75 cm.

Opplev de mange mulighetene med Forstørrelse med ramme her.Et veggbilde fra Elkjøp Fotoservice skal holde i mange år, så da skal det ikke være noe å si på resultatet

Vi garanterer at du vil bli fornøyd med din neste veggdekorasjon fra Elkjøp Fotoservice. Skulle du likevel av en eller annen grunn ikke bli fornøyd, tilbyr vi en 100 % fornøydgaranti. Uansett hva grunnen måtte være tilbyr vi deg å produsere bildet ditt på nytt, eller gi deg pengene tilbake. Dette er vårt løfte til deg.Hjelpen er alltid i nærheten

Du er alltid velkommen til å ta kontakt på mail eller 23 96 25 96, hvis du har spørsmål om de forskjellige plakattypene, hvordan du bestiller eller noe helt annet.


God fornøyelse.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.