KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Plakater og fotolerreter > Gallerirammer

For at du igjen skal få glede deg over dine personlige øyeblikk skal du ikke trenge å sette i gang datamaskinen eller bla gjennom støvete fotoalbum. Bruk i stedet våre flotte gallerirammer i høy kvalitet og pynt hjemmet ditt med verdifulle fotominner fra spesielle øyeblikk!

Velg mellom 18 enestående rammedesign. Motivet kan tilpasses din boligstil eller gi ditt hjem et spesielt preg.

Alle våre bilderammer har en verdifull mineralglasskive, som beskytter ditt favorittmotiv og minimerer støvoverflater. Vi kan også tilby passepartout i fire forskjellige farger: svart, hvit, grå eller kremfarget. Passepartouten perfeksjonerer ditt motiv ved hjelp av dybdevirkningen. Din bilderamme fås med et stabilt veggbeslag i høy kvalitet og garanterer dermed et sikkert veggoppheng. 


Gi de store øyeblikkene en perfekt ramme

Rustikke gallerirammer

Den rustikke stilen forener de varme fargetoner. Her har blant annet trematerialer en spesielt stor betydning og gjør stilen som skapt til mennesker som verdsetter den personlige følelsen av velbehag i hjemmet. Gallerirammer til denne stilen egner seg spesielt godt til bilder fra skogsturer eller familieutflukter. 

Confetti svart
Unique edel sølv
Confetti hvit
Lancaster tømmer mørk
Designer sølv-metall
Designer kobbermetall
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Moderne rammer

Stilen ”moderne” harmonerer med dempede omgivelser. Svart og hvit er gjerne gjennomgående farger og skaper en diskret og ren stil. De klare formene kan for eksempel suppleres med raffinerte, ru sølvoverflater. Denne stilen passer spesielt godt til arkitektur- og landskapsbilder.

Confetti sort
Designer kobbermetall
Confetti hvit
Sento gull grønn
Lancaster mørk tømmer
Designer sort metall
Designer sølv-metall
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Klassiske rammer

Boligstilen ”klassisk” forener edle rammemodeller av gull og sølv, gir dine bilder hold og formidler en stabil basis. Har du et hjem med historie og tradisjon? Så gir denne stilen dine bilder en tilsvarende vakker ramme. 

Luxor fyr
Sento gull grønn
Confetti sort
Designer sort metall
Confetti hvit
Designer sølv-metall
Designer gull metall
Unique edel sølv
Natura valnøtt
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

... og det passende passepartout

Alle våre bilderammer har en verdifull mineralglasskive, som beskytter ditt favorittmotiv og minimerer støvoverflater.

Vi kan også tilby passepartout i fire forskjellige farger: svart, hvit, grå eller kremfarget. Passepartouten perfeksjonerer ditt motiv ved hjelp av dybdevirkningen. Din bilderamme fås med et stabilt veggbeslag i høy kvalitet og garanterer dermed et sikkert veggoppheng. 

Våre veggholdere

Wandhalterung Holzrahmen

Trerammer 

Til våre bilderammer i tre brukes en profesjonell veggholder. Metallopphenget festes sikkert med tre skruer bak på ditt produkt i to hjørner.

Info: Denne veggholder sikrer en enkel og vannrett oppsetning. Fås i 10 utvalgte plakat XXL-formater.

Wandhalterung Metallrahmen

Metallrammer

Til våre bilderammer i metall tilbyr vi en sikker veggholder i høy kvalitet. Ved hjelp av metallkilen i hjørnene stabiliseres rammen helt optimalt

Info: Ved større formater fås rammen med to oppheng. Fås til 10 utvalgte plakat XXL-formater. 

  

Se våre andre rammer

Skyggerammer - til ditt fotolerret

Til alle fotolerret i standardformatene tilbyr vi dekorative skyggerammer. Skyggerammens navn kommer av hvordan bildet legges ned i rammen, parallelt med rammelisten. På denne måten dekker ikke rammen over deler av bildet, selve presentasjonen opprettholdes, og ”3D-effekten” på kilerammen bevares.  

Rahmentypen

Forstørrelser med rammer

Til dine forstørrelser tilbyr vi to elegante trerammer i ayous eller rødgran. Du kan velge mellom den rustikke modellen ”Home” eller den mer moderne ”Style”. Treet er syrebehandlet og lakkert. Med 17 flotte fargemuligheter og fire forskjellige storformater kan du designe rammer til dine bilder fullstendig etter dine egne ønsker. Alle forstørrelser blir på denne måten noe helt personlig. 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.