KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Konfirmasjon > Konfirmasjon
En fotobok med tenåringens barndom
En fotobok med tenåringens barndom
Den beste gaven du kan gi festens midtpunkt, er uten sammenligning en CEWE FOTOBOK full av barndomsminner. Kunden vår Tanja laget en genial fotobok til datteren sin i fjor, og hun har gitt oss lov til å vise den fram.
fra 79,00 kr* CEWE FOTOBOK
CEWE FOTOBOK Stor
CEWE FOTOBOK Stor
Alle festens mange fine bilder passer perfekt inn i en CEWE FOTOBOK Stor, vårt absolutt bestselgende format, som er på størrelse med et A4-ark.
fra 169,00 kr* CEWE FOTOBOK Stor
CEWE FOTOBOK Stor panorama
CEWE FOTOBOK Stor panorama
Har dere masse panoramabilder? I CEWE FOTOBOK Stor panorama, som er på størrelse med et A4-ark, kommer de virkelig til sin rett.

fra 219,00 kr* CEWE FOTOBOK Stor Panorama
Fotoboken om festen – last ned vår designmal
Fotoboken om festen – last ned vår designmal
Vi har gjort det enkelt for deg å lage en personlig fotobok fra den store dagen. Våre grafiske designere har laget en flott fotobokmal, som du kan laste ned helt gratis. Når du åpner filen i fotoprogrammet ditt, er det bare å sette inn dine egne bilder og tekst. Du kan selvfølgelig endre på designet, slik at det blir akkurat slik du vil ha det. Gi konfirmanten en ekstra julegave i år og forevig alle minnene fra den store dagen i en CEWE FOTOBOK. Se designet til CEWE FOTOBOK Stor i stående format.

Andre gode ideer

Festen i trykk
Festen i print
Få alle de fine festbildene ut av kameraet. Tips: Legg ved et bilde fra festen i takkekortene og velg et personlig bilde til hver enkel gjest. Bilder
fra 1,24 kr* Bilder
Art Prints på tenåringsrommet
Art Prints på tenåringsrommet
La festens midtpunkt få de beste bildene opp på tenåringsrommet. På Art Prints får bildene et moderne og trendy utseende.
fra 49,00 kr* Art Prints
Det beste bildet på veggen
Det beste bildet på veggen
Med CEWE VEGGBILDER kan du få dagens beste bilde opp på veggen i masse størrelser og materialer.
Tips: Var det noen av gjestene som gjorde noe spesielt på festen, f.eks. bakte kake eller sørget for en fin bil? Gi dem en spesiell takk i form av et fint veggbilde.
fra 144,00 kr* CEWE VEGGBILDER
Uansett om du lager bord- & menykort til festen eller de fineste takkekortene, finnes det et hav av maler. Du kan også freestyle ditt eget design og gjøre det helt unikt.
fra 49,00 kr* CEWE CARDS
Designmaler til fotoboken om tenåringens liv
Designmaler til fotoboken om tenåringens liv
Vår grafiske designer har laget en fin og enkel fotoboklayout som du kan bruke til fotoboken om konfirmantens liv. Du trenger bare finne fram bildene dine og sette dem inn på plassholderne i designet. Hvis du vil endre noe i layouten, kan det selvfølgelig fint la seg gjøre. Designet er laget til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOK Stor i høyformat.