KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Konfirmasjon > CEWE Designverden

Inspirert av aktuelle bolig- og motetrender som er avslappet i stilen, med en skandinavisk friskhet og spraglende effekter, utvikler vi hele tiden nye trender med hjelp fra våre agenturer.

Du kan velge mellom mer enn 1.500 design som du kan bruke kreativt, moderne og allsidig til CEWE FOTOBOK, CEWE CARDS eller CEWE KALENDER.

Se video

Dette er en feminin trend. Metallstrukturer i kobber og messing med nyanser av rosa glitrer om kapp.
Svakt blasert pudrett med en fin letthet. Gul og aprikos gir varme til de lyseste tonene.

CEWE FOTOBOK

Ta vare på bryllupsminner og spesielle historier!

Bruk våre forskjellige designelementer i vår brukervennlige CEWE FOTOBOK assistent til å designe en personlig CEWE FOTOBOK. Utallige designmaler, stiler, bakgrunner, cliparts, rammer og sjablonger til vår trend Rosa glow gjør din CEWE FOTOBOK til en helt personlig gave.

Fotogaver

Fotogaver

CEWE CARDS

CEWE CARDS

Trendtips Christina Kuhnert

Christina Kuhnert, CEWE designekspert

Min personlige favoritt-trend i 2015, Rosa Glow, er feminin med en snert av glamour. Metalldetaljer kan tilpasses perfekt i mønstre og strukturer. Se på våre utallige design til denne trenden hvis du også vil stråle.

Denne trenden består av tre og naturmaterialer. Her legges det vekt på naturlige strukturer og verdifulle materialer. Varme trenyanser friskes opp med jade- og havfarger.

Kort og invitasjoner til en spesiell anledning

Kombiner dine enestående bilder og personlige tekst med våre CEWE CARDS design. Mer personlig kan ikke kortene dine bli. Selv videoer kan integreres ved hjelp av en QR-kode. Blant våre 1.500 design og mer enn 30 temaer til forskjellige anledninger finner du passende maler til trenden Wooden Structure .

CEWE VEGGBILDER

CEWE VEGGBILDER

Fotogaver

Fotogaver

Kjærlighet ved første blikk. Denne trenden er lett, pudret og oppfriskende. Lyst tre kombinert med nyanser i mint, skandinavisk design og tilbehør gjør denne nye stilen perfekt.

Presenter store formater elegant

Presenter store formater elegant

Uansett om det er til stuen, barnerommet eller kjøkkenet, så gir CEWE VEGGBILDER hjemmet ditt personlighet. Velg mellom forskjellige produktkategorier som f.eks. plakater, fotolerreter, bilder på aluplate og bilder bak akrylglass. Du kan også velge mellom utallige design og collagemaler under de aktuelle trendene.

CEWE CARDS

CEWE CARDS

Et livlig fargekick. Intensive farger som settes sammen med enkle former og glade mønstre. Med rosa, turkis, gul, blå og lilla er denne trenden full av knallsterke farger.
CEWE KALENDER

Personlige fotokalendere er en god gaveidé

Gled deg til et helt år med hyggelig øyeblikk, eller gi en CEWE KALENDER i gave til dem du er glad i.
Velg mellom 60 bakgrunnsfarger og mer enn 600 layouter med flotte rammer til bildene dine.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Mitt favorittdesign

Melanie Steenwerth, CEWE designekspert

Jeg elsker å jobbe med knallsterke farger når jeg utformer nye designer. Playground trenden er morsom og sprer mye godt humør.

Et nostalgisk møte med naturen med en grønn sone til hjemmet. Den grønne fargen finnes i mange forskjellige nyanser som f.eks. eple, lime, mynte og smaragd. Rødt står i perfekt kontrast til disse.
CEWE VEGGBILDER
Gjør rommene dine hyggelige og få plass til din kreativitet. CEWE VEGGBILDER fåes i mange formater og materialer. Du kan velge mellom mange forskjellige design, kollasjer, rammer og layouter, slik at du enkelt kan få Natural Sense trenden opp på veggene dine.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Samsung deksel

Fotogaver

Den klassiske trenden som virker mer urban enn klassisk når den blir frisket opp med gule og knallrosa nyanser. De grafiske mønstrene, typografier og det lyset treet skaper struktur og livlighet.
Smarttelefon deksel

Personlige fotogaver

CEWE tilbyr et stort utvalg av personlige fotogaver. Uansett om det er på krus, t-skjorter eller deksler til smarttelefoner, så blir ethvert bilde unikt med våre designtrender. Med ditt favorittbilde og design blir de personlig designede dekslene til smarttelefonen eller nettbrettet ditt mer enn bare beskyttelse.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

CEWE KALENDER

CEWE KALENDER

Sarah Asche, CEWEs kreativ-ekspert

En kalender tegnet på veggen med tavlekritt. Et nytt bilde hver dag. Minner fra mitt "Happy Life", og neste måned kommer det flere nye bilder.Enda et tips: Hvis du grunner veggen med magnetfarge kan du enkelt henge bilder og notater opp med magneter.

Hvordan oppstår egentlig nye trender?

Hvis vi visste det ville vi vært rike. Trender oppstår på mange forskjellige måter. De skapes av trendbyråer, oppdages av trendspeidere og samles i internasjonale stilguider. Trender oppstår ikke bare i et designstudio, ofte oppdages de først på gaten. Først når det er dannet et generelt mønster kan man si at det er snakk om en "ekte" trend.

Alle nye trender oppstår når noe blir for ensformig. Det vante blir kjedelig og søken etter noe nytt starter. Trender og trendfarger bestemmes først og fremst i moteverdenen og sprer seg deretter videre til andre bransjer.

En trend blir mainstream på sitt mest populære og dør ut etter det.

Hvordan ser trendanalysen ut?

Trender finnes over alt, utfordringen er å se dem i god tid.

Derfor er det vår oppgave å undersøke hva som er moderne hva angår farger, designer og stiler. Hver dag holder vi øyne og ører åpne på blogger og i magasiner, og følger med på hva som rører seg på gaten og messer i de moderne metropolene.

På den måten kan vi se de siste trender, analysere deres effekt på våre designer og forutsi hva som skal skje i fremtiden. Deretter blir trendene overført til våre produkter med hjelp av CEWEs designteam, før de blir gjort tilgjengelig for våre kunder.

Hvordan bruker vi trender hos CEWE?

For oss er trender veldig viktige, og vi arbeider daglig med dem. Et CEWE design skal ikke bare være flott, det skal også være spennende, aktuelt og nytt. Men hvordan ser det egentlig ut, og hvem står bak hos CEWE?

 Se video

Vi er hele tiden forut med å finne nye trender og gjør det med stort engasjement og kjærlighet for detaljer.

Vi er:
Christina Kuhnert (designekspert),
Sarah Asche (kreativ-ekspert) og
Melanie Steenwerth (designekspert).
Det som binder oss sammen er først og fremst vår kjærlighet for farger,
mønstre og former, samt lidenskapen
for designer og trender.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.