KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Konfirmasjon > Årbok
Sportsaktiviteter i snøen eller uberørte iskalde landskaper – vinteren byr på mange unike opplevelser. I den kalde årstiden forekommer det spesielt imponerende bilder, som er ideelle til familie eller venner.

Fordel de første øyeblikkene i årboken din, og opplev enda en gang den magiske glitrende snøen.

Kompakt panorama

fra 129,00 kr*
Med CEWE FOTOBOK Kompakt Panorama blir bildene dine imponerende iscenesatt. For å fortelle de beste historiene dine kan du bruke en rekke innbindinger og kvaliteter.
„Jeg håper og tror at når barna mine blir voksne, at de vil sette pris på at jeg har tatt vare på historien deres og barndommen deres gjennom årbøkene. Jeg ser jo for meg at jeg skal lage årbøker i alle år framover – det er en veldig fin måte å ta vare på familiens historie på"

Miriam Schjetlein, Oslo

XL – allsidig kvadratisk format

fra 149,00 kr*
CEWE FOTOBOKEN gir bildene dine den plassen de fortjener. Det spesielle kvadratiske formatet gir på ca. 30 x 30 cm ekstra mye plass til årets beste bilder. Om det er reise-, bryllups- eller portrettbilder, kan CEWE FOTOBOKEN XL formes helt etter dine ønsker.

Vær kreativ med cliparts

Fotoprogrammet tilbyr deg et stort utvalg av utformningselementer. Cliparts gjør det enklere for deg å strukturere årboken din eller få sidene til å virke lettere. Bare en liten påminnelse: Du kan tilpasse dine cliparts helt etter egne ønsker.
Se naturens skjønnhet med nye øyne. Med kameraet eller smarttelefonen din i hånden, er våren
perfekt til å finne helt spesielle motiver til årboken din.

Disse månedene kan man ta flotte, fargestrålende bilder av naturen. Fra skrøpelige blomsterknopper til marker fylt med tulipaner i alle mulige farger, kan du samle fargerike bilder til den personlige årboken din i varmen fra de første solstrålene.

Stor

fra 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK Stor gir nok plass til en rekke konstruksjonsmuligheter for å designe ditt helt egne overblikk av året. Gi bildene dine og personlige historier fra 365 dager en spesiell ramme.

Effektlakk - effektfull innbinding

fra 39,00 kr*
Har du lyst på noe helt spesielt? Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOG Hardcover med en foredling. Foredlinger i gull, sølv eller med elegant effektlakk kan både ses og røres. Bruk designmaler eller la kreativiteten din få fritt spillerom.

CEWE KALENDER som årsoversikt

fra 89,00 kr*
De beste bildene fra året kan også passe perfekt til en CEWE KALENDER.
Måned etter måned vises de spesielle øyeblikkene fra året som har gått – med en CEWE KALENDER kommer bildene fra en bursdag, en tur eller fra naturen flott fram, så dere kan mimre om dem sammen.

Hver måned viser kalenderen et nytt bilde. Personlige tekster eller sitater gjør din CEWE KALENDER enda mer personlig og gir et flott overblikk over året.
„Jeg har laget årbok de siste årene, hvor jeg får samlet alle minnene i en bok i stedet for å bare ha alle bildene på pc uten at de blir brukt eller vist frem. Jeg har da forskjellige titler på bøkene ettersom hva som har vært viktigst for meg det året.“

Isabell Arnes, Oslo

Det er sommer! Ferien kommer, og det er endelig tid til familien og den etterlengtede ferien. Destinasjoner og fremmede kulturer utforskes og byr på inntrykk som du ønsker å ta vare på for alltid.

Bevar disse opplevelsene i bilder. Forleng sommeren ved å gjenoppleve historier om ferien din i en årbok, så de kan oppleves igjen og igjen.

Kvardratisk med blankt fotopapir

fra 349,00 kr*
Opplev yndlingsbildene dine med en fascinerende dybde og enestående farger.
Blankt fotopapir er perfekt til bilder som dekker en dobbeltside takket være Leporello-innbinding.

Retro prints

fra 139,00 kr*

Forevig året i bilder! Retro Prints er geniale til en ”årboksserie”, og kan pyntes med forskjellige effekter som rammer, filtre og notater. Ideell for å ta under armen, for å vise frem og for å gi bort!

XL i digitalttrykk med matt papir

fra 399,00 kr*

Med en CEWE FOTOBOK i Digitaltrykk matt blir ferier og utflukter aldri glemt. Vårt spesielle HD-blekk får bildene dine fra ferier og opplevelser til å fremstå i myke farger med skarpe kontraster. Med en matt innbinding og matte innersider får du en fotobok som både ser bra ut, og som føles godt.

Lag en årbok enkelt og raskt

Med en årbok lager du noe veldig verdifullt: Du foreviger minner og deler dem med dine kjære. Velg formatet du vil ha, og bruk fotoprogrammets hjelpemidler. Med designmalene våre får du enkelt og raskt et utkast du kan tilpasse som du vil.

En gåtur gjennom den fargestrålende skogen hvor man fortsatt kan nyte litt sol – så fargerik som høsten er, er det gode muligheter for å ta flotte bilder som gjør at du kan bevare den flotte tiden i bildene dine. Nå er det beste tidspunktet til å i fred og ro velge ut emner til din personlige årbok.

Foredlede bakgrunner til din CEWE FOTOBOK

fra 39,00 kr*
Med en foredling blir din CEWE FOTOBOK garantert kjempestilig. Med utvalgte bakgrunner kan du nå utforme innbindingen din på hele flaten med elegant effektlakk. Lakkeringen fremhever enkelte strukturer eller et helt bakgrunnsmønster, og kan dermed både ses og røres.

Stor i digitaltrykk matt papir

fra 169,00 kr*
I CEWE FOTOBOK Stor matt kommer bildene dine av landskaper og reiser godt fram uansett hva. Det matte papiret gjør at farger og kontraster blir myke.

Årbokinnbinding

Å lage en innbinding med wow-faktor er veldig enkelt hvis man bruker verktøyet i CEWE FOTOBOKENs fotoprogram! Vi avslører hva du bør være oppmerksom på i utformingen.

 

Kundeeksempel fra
Christel Neumann

Høsttid er fototid

Høsten er mangfoldig som ingen annen årstid: Massevis av farger, flott lys og uvær innbyr til å ta bilder. Vi har samlet fem tips til deg til uforglemmelige høstmotiver.
Den beste tiden på året begynner. Nyt julestemningen og design de flotte bildene dine til personlige gaver. Til venner og slektninger, eller som en gave til deg selv. Gi spesielle begivenheter fra året som har gått en passende ramme, og gjør ferdig årboken din.

Veggkalender A2

fra 439,00 kr*
Med CEWEs veggkalender A2 får du et storartet resultat ut av dine beste bilder fra året. Storformatet blir en sikker blikkfanger til hjemmet ditt. Om det blir veggkalenderen i høyformat med rikelig plass til notater, eller et imponerende panorama-tverrformat – så er veggkalenderen den perfekte julegaven til familie og venner.

Personlige idéer til julen

Bloggeren Antonia har laget en helt spesiell gaveinnpakking: „Jeg har bestilt noen motiver med bartrær som Luksusplakat i matt hos CEWE og laget dem til fine poser”.

Foredle minnene dine

fra 39,00 kr*
Har du lyst til å gi en helt spesiell gave til jul? En foredling til et CEWE FOTOBOK Hardcover med gull, sølv eller elegant effektlakk er en mulighet for mange formater. Med en årbok i formatet Stor panorama med foredling iscenesetter du dine beste minner på en effektfull måte.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.