KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Plakater og fotolerreter > Fornøydgaranti
CEWE Veggdekorasjon - Fornøydgaranti

CEWE Veggbilder - Fornøydgaranti

Kjære kunde,


Det viktigste for oss er at du er fornøyd med ditt CEWE Veggbilde. Vi garanterer deg den høyeste kvaliteten og servicen til enhver tid. Vår kundetjeneste står til rådighet ved alle henvendelser vedrørende din bestillling.


Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd ber vi deg kontakte oss innen tre uker etter at du har mottatt ditt CEWE Veggbilde. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, så finner vi sammen den løsningen som passer deg best. Vi fremstiller din ordre gratis, eller betaler tilbake kjøpsprisen mot returnering av den reklamerte veggdekorasjonen!Når gjelder fornøydgarantien?

Vi garanterer deg et perfekt CEWE Veggbilde av høyeste kvalitet. Hvis du til tross for passende håndtering oppdager en grunn til å være misfornøyd innen tre uker, produserer vi din ordre på nytt eller tilbakebetaler kjøpsprisen. Fornøydgarantien gjelder ved kjøp av opp til 3 veggbilder. Det er ikke mulig å returnere deler av en ordre. Om du velger å benytte deg av 100% fornøydgarantien er det altså hele ordren som skal sendes i retur.Hvilke forskjellige former for returforsendelser finnes det?

Hvis du har mottatt ditt CEWE Veggbilde pr.post og ikke er fornøyd, ber vi deg kontakte oss pr. mail. Der vil vi opplyse deg om returadresse og saksnummer. Når vi har mottatt din retursending gjør vi en vurdering med tanke på en ny fremstilling av ditt CEWE Veggbilde, eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg.


Hvis du har avhentet ditt CEWE Veggbilde i en butikk og ikke er fornøyd, ber vi deg returnere din ordre til personalet i den samme butikken som du avhentet veggdekorasjon i. Når vi har mottatt din retursending fra butikken, produserer vi ordren på nytt eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg. Hvis du ønsker at ditt CEWE Veggbilde skal fremstilles på nytt, vil den etter kort tid ligge klar til å hentes i butikken. Om du ønsker å få tilbakebetalt kjøpsprisen, skjer dette i den gjeldene butikken, med mindre du har betalt online.Hvor lang tid gjelder returretten?

Når du har mottatt ditt CEWE Veggbilde har du tre uker på deg til å returnere veggdekorasjonen og fortelle oss hvorfor du ikke er fornøyd. Husk å opplyse oss om ditt ordrenr.Dine ufravikelige rettigheter etter loven berøres ikke av garantien.Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til å kontakte vår kundetjeneste pr. mail.