KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Om oss > Bæredyktighet > Sosialt ansvar
Sosialt ansvar
Sosialt ansvar
Vi har i mange år støttet sosiale, sportslige og kulturelle prosjekter. Vi jobber konstant med å sikre optimale arbeidsforhold for medarbeiderne våre, å hjelpe svake i nærmiljøet vårt og å støtte sårbare barn og familier.
Sponsorater
Sponsorater
Barn er fremtiden vår. Derfor er det viktig for oss å hjelpe barn og deres familier som av en eller annen grunn går gjennom en vanskelig tid som ingen burde oppleve. Vi støtter en rekke organisasjoner som Team Rynkeby, SOS Barnebyer og Familier med kreftrammede barn som jobber utrettelig for å gi sårbare barn den beste barndommen som mulig.
Fotokultur
Fotografering er for alle uansett nivå og ambisjoner. Som Europas førende leverandør av fotoservice er det viktig for oss å støtte og fremme fotografiets fantastiske verden – det er det vi kaller ”Fotokultur”.
Fotokonkurranser
Vi støtter også tallrike fotokonkurranser i hele Europa og lanserer selv lokale og internasjonale fotokonkurranser som ”CEWE Photo Award – Our world is beautiful”, ”Årstidene” og ”Morgen og kveld”.

Fotoklubber
Små og store fotoklubber spiller en stor rolle for å holde lidenskapen for god fotografering ved like. Derfor støtter vi klubbene, så medlemmene fortsatt kan lære og la seg inspirere av hverandres unike vinkler og tilganger til å fange verden rundt oss.
Fotoevents
Vi sponser begivenheter med formålet å utbre de mange fantastiske og kreative mulighetene det å fotografere gir. I Norge deltar vi blant annet på en rekke fotobegivenheter og messer.

Tilfredse medarbejdere
Tilfredse medarbejdere
Hos CEWE Norge har vi fokus på et godt arbeidsmiljø for våre ca. 30 fastansatte medarbeidere og 20 studentmedhjelpere. Her er det plass til alle uansett farge, alder, utseende, kjønn, erfaring osv. Hos CEWE tilstreber vi balanse mellom jobb og privatliv, vi engasjerer oss og tar oss tid til medarbeiderne våre.

Vi har særlig fokus på å hjelpe nyutdannede og sykemeldte tilbake på arbeidsmarkedet ved å samarbeide med kommunen og NAV med å ansette dem som praktikanter i tidsbegrensede stillinger. Praktikantene får relevant jobberfaring innen et område som interesserer dem. Vi støtter og utfordrer dem, men viktigst av alt gir vi dem plass og ro til å komme inn på arbeidsmarkedet igjen i sitt eget tempo.

Vi hjelper også flyktninger med integrasjon ved å la dem stifte bekjentskap med arbeidsmarkedet. Flyktningene blir tilbudt en praksisstilling som passer til deres evner og språkkunnskaper. Praksisen er planlagt sånn at de samtidig kan gå på språkskole. Fokus er derfor særlig på at de skal snakke så mye som mulig, så de kan få språket ordentlig under huden.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.