KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Om oss > Bæredyktighet > Et klimanøytralt CEWE
klimanøytralt CEWE
Et klimanøytralt CEWE
Gjennomsiktighet er spesielt viktig for oss. Derfor blir vår miljømessige og sosiale forpliktelse regelmessig undersøkt og sertifisert av anerkjente partnere. Bæredyktighetslogoen vår er beviset på at hele verdikjeden vår er dokumentert bæredyktig.
Kasigau Wildlife Corridor
CEWE FOTOBOK og alle CEWEs andre varemerker blir produsert fullstendig klimanøytralt – det kan vi bevise, og det koster ikke mer for kundene våre. De CO2-utslippene som oppstår, kompenserer vi for med f.eks. nyplanting og med beskyttelse av eksisterende skoger i Kenya i samarbeid med prosjektet Kasigau Wildlife Corridor. Prosjektet beskytter den tropiske tørrskogen som er truet av svibruk og felling.
Selvfølgelig gjør vi også vår del for at det oppstår minst mulig utslipp hos oss. Derfor bruker vi bl.a. fornybar energi, Green IT, og klimanøytral frakt. På den måten former vi hele verdikjeden klimanøytralt: fra utvalget av råmaterialer, innkjøp og produksjon, til levering til kundene våre. Våre årlige, fullstendig transparente miljørapporter til Carbon Disclosure Project (CDP) viser også dette helt tydelig.
Klimanøytrale CEWE ble for første gang presentert på messen photokina i Køln i september 2016. Her var vi glade for å kunne motta den første CHIP FOTO AWARD for bæredyktighet.

CDP
Som FSC®-sertifisert serviceleverandør står vi for aktiv klima- og miljøbeskyttelse. Sertifikatet viser at produktkjeden vår fra produksjonen til forarbeid, service og logistikk er komplett og svarer til de høye FSC®-standardene.
Læs mere
The global compact
The Global Compact er et FN-initiativ som jobber for å bekjempe korrupsjon, slaveri, barnearbeid og uverdige arbeidsbetingelser i hele verden. Initiativet er bygget på ti grunnleggende prinsipper som samlet dekker over de fire områdene. CEWE har forpliktet seg til å følge disse grunnprinsippene, som betyr at vi opererer ansvarsfullt, bæredyktig og rettferdig.
I dag deltar mer enn 12.000 bedrifter og andre interessenter fra 145 land i initiativet.

BMP, som ble grunnlagt i 1954, er en forening for profesjonelle kjøpere, logistikkbedrifter og bedrifter som har ansvar for forsyningskjeder i Tyskland og Sentral-Europa. CEWE har siden 2013 vært sertifisert BMP-partner. Ved å skrive under på BMPs Code of Conduct forplikter
CEWE seg bl.a. til å:
- Bekjempe korrupsjon
- Unngå kartellignende avtaler
- Ikke bruke barne- eller tvangsarbeid
- Overholde etiske prinsipper overfor leverandører
- Overholde menneskerettighetene
- Beskytte miljøet og helsen
- Ha rettferdige arbeidsbetingelser
ClimatePartner hjelper bedrifter med å integrere en effektiv bæredyktighetsstrategi som beskytter miljøet og målbart minsker CO2-utslipp. ClimatePartner har mer enn 1000 klienter i over 30 land.
Med sertifiseringen fra ClimatePartner setter CEWE strek under at hele produktkjeden inkl. trykk er klimanøytral. Som en del av samarbeidet med ClimatePartner har CEWE valgt å støtte miljøbeskyttelsesprosjektet ”Kasigau Wildlife Corridor” i Kenya. Prosjekt støtter planting av og beskyttelse av eksisterende skoger i Kenya. I tillegg til å beskytte skogene, hjelper prosjektet for eksempel også med å skape jobber i lokalmiljøene, med å bygge skoler og legeklinikker, med å støtte ungdoms- og kvinnegrupper samt med å øke tilgangen til rent vann.
CDP
CDP har som mål å få bedrifter og byer til årlig å offentliggjøre en miljørapport. De veileder og hjelper over 6.000 bedrifter og 550 byer med hvordan bedriftene og byene kan minske sin påvirkning av miljøet. Med CDP-logoen viser CEWE at vi hele tiden jobber med på å minske miljøavtrykket vårt, og at vi er åpne i forhold til effekten vår på klimaet. Vår årlige bæredyktighetsrapport er et eksempel på dette.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.