KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Om oss > Bæredyktighet > Bæredyktig produksjon
FSC
Miljøet forplikter: Energiledelse og FSC®-sertifisering.
Alle energiledelsessystemene på de tyske driftsstedene oppfyller kravene i henhold til DIN EN ISO 50001. I overensstemmelse med disse prinsippene forplikter vi oss til kontinuerlig å redusere energibruken ved kontinuerlig oppmerksomhet på forbruket ved våre maskiner, redskaper og anlegg. I tillegg vektlegges energieffektivitet ved kjøp av produkter og serviceytelser. Rettslige krav og egne mål som er mer vidtrekkende legger grunnlaget for energipolitikken vår. Dermed driver vi også et aktivt press på beskyttelse av miljøet.

Utvelgelsen av alle materialer foregår målrettet og ut fra et bærekraftig, økologisk perspektiv.

Siden 2013 har vi vært FSC®-sertifiserte. FSC® er en internasjonal veldedig organisasjon med mål om å bevare skogene. FSC®s forskrifter krever at hele kjeden fra forarbeid til distribusjon, fra skogen til grossisten, skal være sertifisert fra ende til annen. Ved kjøp av produkter som er FSC®-sertifisert, kan du eller bedriften din direkte bidra til forbedring av skogene. Denne sertifiseringen utgjør et veldig viktig element i produksjonen vår, fordi fokuset er på bærekraft. I tillegg håndterer vi våre naturlige ressurser med stort ansvar og jobber hele tiden for å redusere energibruket på produksjonsstedene våre.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.