KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Om oss > Aktuelle nyheter

Coronavirus: CEWE er godt forberedt

Hos CEWE har vi satt i gang en rekke tiltak for å holde våre medarbeidere friske og raske. Vi skal sørge for at kundene våre kan fortsette å bestille bildeprodukter fra oss – også i denne spesielle situasjonen vi befinner oss i. Så langt har alle i CEWE holdt seg i god form, så derfor kan vi fremdeles produsere og levere alle bildeprodukter som vanlig.


Helsen til våre medarbeidere er selvfølgelig høyst oppe på listen over våre prioriteringer. CEWE har satt i gang omfattende tiltak for å forhindre sykdom blant våre medarbeidere, og vi innretter oss selvsagt etter råd og retningslinjer fra helsemyndighetene. Alle som har mulighet til å jobbe hjemmefra gjør det. Dersom dette ikke lar seg gjøre, har vi innført skiftordninger for å minimere risikoen for våre medarbeidere.

I våre butikker er vi nøye med å desinfisere utstyr som mange benytter seg av, slik som våre CEWE Fotostasjoner. Våre medarbeidere har gode rutiner for håndvask, holder en fornuftig avstand til andre mennesker og følger alle rådene gitt av helsemyndighetene.

Disse tiltakene gjør vi selvfølgelig for å beskytte våre medarbeidere, og for at det skal være mulig å bestille og få levert bildeprodukter som normalt. Hos CEWE har vi 13 produksjonssteder rundt om kring i hele Europa. Det betyr at selv om et produksjonssted blir nødt til å stenge helt eller delvis, så kan en av de andre produksjonsstedene overta, produsere og sende påbegynte ordre.

Dersom det oppstår noe uforutsett hos en av våre handelspartnere (f.eks. hvis en butikk blir nødt til å stenge), kan du fortsatt bestille produkter fra disse partnerne eller direkte fra CEWE via nett. Vi leverer produktet rett hjem til deg via våre distribusjonspartnere. Husk at du også har muligheten til å velge en alternativ leveringsadresse når du bestiller bildeproduktene dine. På denne måten kan du enkelt glede en annen med en personlig gave.

Og bare så det er sagt: Alle våre produkter og forpakninger er selvfølgelig virusfrie. Mottak av pakker og produkter er klassifisert som trygt av eksperter. For mer informasjon kan du sjekke Folkehelseinstituttets websider her: www.fhi.no eller Verdens helseorganisasjon her: www.who.int.

Og viktigst av alt: Ta vare på hverandre!