Kontakt kundeservice:
23 96 25 96

4 fine idéer til kreativitet i julen med bilder

Bruk bildene dine i kreative prosjekter som er enkle å lage - og spre litt ekstra juleglede.

Hyggelige julehilsener og kreative innpakninger– vi gir deg 4 idéer til bildeprint, som du enkelt kan lage og spre litt ekstra glede gjennom jula.

Finn flere bilder og gi bort bildestrimler i julegave

En ekstra gave med stor betydning

Skal besteforeldrenes smil bli ekstra store når julegavene åpnes i år? Lag fine bildestrimler eller print 5, 10, eller 15 vanlige bilder– du bestemmer selv hvor mange – av barnebarna og resten af familien, og putt dem i en konvolutt med besteforeldrenes navn på. Få et av barnebarna til å overraske besteforeldrene med bildene når gavene pakkes opp.

Dekorer julegavene med personlige bilder

Personlige til og fra-kort

Piff opp julegaven med et personlig og annerledes til og fra-kort med våre Retro Print.

Bordkort til julens fester

Hvem elsker vel ikke å sette seg ved et flott, pyntet bord, hvor verten har gjort ekstra innsats? Gjør inntrykk på gjestene med Retro Print som bordkort, hvor du bare setter inn et bilde av gjesten og skriver navnet i det lille tekstfeltet. Det blir ekstra gøy for gjestene når de skal finne plassene sine, og ser bilder av seg selv.

Et flott pyntet bord til julefrokoster, julaften og nyttårsaften er et must!

Send unike julekort med dine egne bilder på

Julehilsen med Deko Print

”God jul, bestemor og bestefar”. En julehilsen fra nær og fjern hører julen til, og våre Deko Print er perfekte til en liten julehilsen fra barnebarna. La barna være med på å velge bilder og cliparts, og dersom de ikke kan skrive ennå, kan de tegne en liten tegning på baksiden. Det er en morsom og hyggelig måte å inkludere barna på i juletiden.