KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Fotokalender > Adventskalendere > Adventskalender med sjokolade

Adventskalender med sjokolade

Sukkersøt juleglede til store og små godtemomser

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Vår adventskalender med sjokolade med personlig bilde, vil sørge for julestemning blant alle godtemomser.

Forventningerne til julaften vokser dag for dag med 24 gode melkesjokoladekuler i 24 luker.

Både til små og "store" barn - alle elsker denne adventskalenderen!

Produktopplysninger

Produktopplysninger

Størrelse:
23,5 x 17,8 x 2,5 cm (b x h x d)

Innhold:
Fin melkesjokolade. Andel kakao: minst 32%
Ingredienser: Sukker, helmelkspulver (18%), kakaosmør (18%), kakaomasse (12%), laktose, søtt mysepulver, emulgator (soyalecitin), aroma (vanilje).
Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandler og gluten!

Vekt:
148 g

Trykkbar flate:
28,5 x 22,8 cm (av dette brukes 2,5 cm rundt hver kant)

Spre god julestemning hver dag med søte julekuler av melkesjokolade

Finnes det noe mer julete og hyggelig enn mørke desembermorgener med kalenderlys og åpning av dagens luke i sjokoladekalenderen? Med Elkjøp Fotoservice unngår du de kjedelige sjokoladejulekalenderne fra butikken da du kan gi barna dine en helt unik julekalender, som er designet spesielt til dem og deres interesser. På den måten blir kalenderen ekstra morsom og flott å ha hengende eller stående på barnerommet. Bruk for eksempel et bilde av barnet selv, av familien, vennene, kjæledyret, fotballaget, eller favorittartisten, så skal julelysene skinne i øynene deres. Sammen med deilige kuler av melkesjokolade vil det garantert gjøre barnas jul til en fest og gjøre den lange ventetiden frem til julaften litt lettere.

Hvem sier at sjokoladejulekalendere kun er for barn? Med Elkjøp Fotoservice kan du lage personlige og flotte sjokoladejulekalendere som også er til voksne. Du velger nemlig selv motivet. Så i år trenger det ikke være nisser eller kjedelige bilder på julekalenderen. Bruk ditt eget yndlingsbilde og gi familie eller venner en hyggelig overraskelse med deres helt egen sjokoladejulekalender, som vil vekke minner om barndommens jul. Med et flott bilde printet på kraftig fotokartong vil den samtidig også pynte og glede når den står fremme hele desember. Uansett om du velger et bilde av barna, hunden eller et bilde av årets fisketur, vil omtanken og kjærligheten som ligger bak smitte av og skape god stemning i lang tid, selv etter at julen er over.


Du kan også gjøre julen litt mer romantisk med en ekstra omtenksom gave som vil treffe rett i julehjertet på kjæresten din eller ektefellen. En sjokoladejulekalender til kjæresten er en fantastisk måte å vise kjærlighet på, da det er en gave som fortsetter å gi hver dag i hele desember. Samtidig vil han/hun tenke på deg og bli glad, hver gang en ny luke åpnes. Du kan gjøre den enda mer romantisk og personlig ved å velge et fantastisk bilde til forsiden. Velg for eksempel favorittbildet ditt av dere to sammen som vil gjøre desember søtere for nettopp den personen du elsker aller høyest.Et søtt avbrekk i den travle arbeidsdagen

Skal samarbeidspartnerne dine eller kunder tenke søte tanker om deg hver dag? Når året er på hell er det viktig å takke menneskene som har bidratt de siste 12 månedene. Ikke minst er dette tilfelle for forretningsforbindelser. Ønsk kundene dine eller samarbeidspartnerne god jul og si takk for et godt samarbeid i året som har gått med en unik sjokoladejulekalender fra Elkjøp Fotoservice. I stedet for å gi en alminnelig gave eller et kort med logotrykk kan du gi en annerledes kundegave som er både velsmakende, anvendelig og tradisjonsrik og som hver dag i en måned bringer deg og virksomheten din frem i bevisstheten hos mottakeren. En sjokoladejulekalender som er individualisert til nettopp din virksomhet gir deg en optimal mulighet til å profilere deg og pleie relasjonene med kundene og samarbeidspartnerne dine. Med en sjokoladejulekalender fra Elkjøp Fotoservice kan du selv designe utseendet av julekalenderen etter ditt ønske. For eksempel kan du benytte logoen din, personale- eller kampanjebildet eller kanskje i stedet et morsomt bilde som får mottageren til å huske virksomheten din med et smil om munnen.


Sjokoladejulekalenderen er også en god måte å ønske god jul til kollegaene dine eller ansatte ved å gi dem en liten gave eller noe søtt til kaffen. Det kan også være med til å gi arbeidsmoralen og stemningen et lite løft når den travle juletiden og den mørke vinteren trenger seg på. Dekorer for eksempel julekalenderen med et fellesbilde av de ansatte, et morsomt bilde, eller med logoen deres og en liten julehilsen. Det varmer og gjør årets siste kalde dager litt søtere mens den hektiske desember står på.Så lett er det å bestille sjokoladejulekalenderen din hos Elkjøp Fotoservice:


  1. Velg sjokoladekalenderen på vår hjemmeside eller i vårt gratis bestillingsprogram
  2. Velg ut, overfør og plasser bildet ditt som du ønsker, og skriv evt. en hilsen
  3. Når du er fornøyd med resultatet skal du bare bestille, og så skal vi nok få leget klar sjokoladejulekalenderen din så fort som mulig.

Det er superenkelt å lage en flott sjokoladejulekalender hos Elkjøp Fotoservice. Skulle du likevel ha noen spørsmål eller problemer, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice som sitter klar med en hjelpende hånd. Du kan kontakte oss på telefonnummer 23 96 25 96 eller på e-mail her.


Vil du ha et litt større utvalg kan du ta en kikk på alle de andre mulighetene som finnes, for å lage en morsom og personlig julekalender hos Elkjøp Fotoservice. Se det store utvalget av unike julekalendere her.Du har bildene, vi har produktene

Husk også at du med Elkjøp Fotoservice kan designe flotte og profesjonelle julekort til å sende ut til kunder, samarbeidspartnere eller ansatte. Også her kan du selv velge layout og et bilde som passer med virksomhetens uttrykk. Ønsker du flere firmagaver eller produkter til virksomheten din, med logoen eller et bilde på, kan du sjekke vårt store utvalg af fotoprodukter, som blant annet inkluderer:


  1. Mobilcovers
  2. Visitkort
  3. Fotokalendere
  4. Plakater
  5. Notatbøker
  6. Dørskilt
  7. Musematter

Elkjøp Fotoservice tilbyr en lang rekke produkter av høyeste kvalitet, og det er raskt og sikkert å bestille fra oss.Ta bildene dine under armen og bli inspirert til flere unike fotogaver

Hvis du og din omgangskrets er fornøyde med resultatet af sjokoladejulekalenderen, så hvorfor ikke la årets julegaver være inspirert av det og gå på oppdagelse blant de mange mulighetene hos Elkjøp Fotoservice.


Hvis barna dine for eksempel synes det er morsomt å se dem selv på julekalenderen, kan du også gi dem flotte fotogaver fra Elkjøp Fotoservice. Her kan du finne inspirasjon til årets pakkekalender eller julegaver, som blir flotte og personlige med dine egne bilder. Overrask for eksempel barna dine med morsomme spill med deres eget bilde på, eller hva med en bamse, pute eller et mobilcover med et spesielt motiv. Vi garanterer at vennene deres ikke har noe som ligner.


Det er jo jul kun en gang i året, så nå, når du er i gang med å skjemme bort, hvorfor så ikke også gi en fantastisk unik og kjærlig julegave til kjæresten eller ektefellen? La deg inspirere til søte og omtenksomme gaver blant det store utvalget av fotoprodukter fra Elkjøp Fotoservice. Du kan for eksempel gi bort et vakkert veggbilde av yndlingsmotivet deres printet på et fotolerret. Eller hva med en CEWE FOTOBOK fylt med bilder fra forholdet deres eller en felles reise? En fotokalender eller et krus med bildene dine er også et godt ”bevis” og påminnelse om din kjærlighet som kan tas med på kontoret eller arbeidsplassen.


Du kan også la årets julegave til venner og familie matche julekalenderen ved å gi flotte fotogaver som vil pynte og glede på en og samme tid. Gi for eksempel en flott fotokalender fylt med bilder fra året som har gått. Så kan du jo allerede nå skrive årets fisketur eller bursdagen din inn, så du er sikker på at mottageren ikke glemmer det. Elkjøp Fotoservice har en lang rekke fotoprodukter som vil glede og pynte opp, uansett årstid. Sjekk vår hjemmeside eller app for inspirasjon til gaver eller til deg selv.


Med fotogaver fra Elkjøp Fotoservice under juletreet er du sikker på at alle får en god jul.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.