KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Fotokalender > Adventskalendere > Adventskalender med Ferrero Pralines

Adventskalender med Ferrero Pralines

Sjokoladenytelse i kreativ innpakking

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Vår luksus adventskalender er fylt med 247 g av de fineste sjokolader fra Ferrero. Nyt de lekre hasselnøttene i Ferrero Rocher og Küsschen og den friske smaken av kokos i Raffaello, alt mens du gleder deg til julaften.


Du designer selv vår luksus adventskalender med ditt eget bilde. Uansett om det er et bilde av husdyret ditt, et søtt bilde av barnebarnet til besteforeldrene eller høydepunkter fra bryllupet: Vi trykker bildet ditt på en flott matt overflate som viser bildet ditt i strålende farger med skarpe detaljer. Du kan velge mellom det lille formatet på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero Pralines eller XXL-utgaven på 48 x 36 x 3,5 cm, som gjør ventetiden ekstra søt med 27 Ferrero Pralines.

Tips: Velg et av juledesignene våre og vis bildet ditt i et idyllisk vinterlandskap med en ramme av snøfnugg eller andre julete designelementer

Produktinformasjon:

Produktinformasjon:

 • Produktid: 7313

 • Formater:
  30 x 21 x 3,5 cm
  48 x 36 x 3,5 cm
 • Materiale: Papir av høy kvalitet med matt overflate

Ingredienser:

Ferrero Küsschen
Melkesjokolade (31%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, helmelkspulver, koncentrert smør, emulgator: lecithin (soya), vanillin), hasselnøtter (26,5%), halv-bittert sjokolade (15%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecithin (soya), vanillin), palmeolje, sukker, proteinberiket vallepulver, fettfattig kakao, vanillin.
Kan inneholde spor av gluten og mandler.

Ferrero Rocher
Melkesjokolade (30%) (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmelkpulver, konsentreret smør, emulgator: lecithin (soya); vanillin), hasselnøtter (28,5%), sukker, palmeolje, hvetemel, vallepulver, fettfattig kakao, emulgator: lecithin (soya), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt, vanillin.

Raffaello
Tørket kokos (25,5%), vegetabilske fettstoffer (palm, shea), sukker, mandler (8%), skummetmelkpulver, vallepulver, hvetemel, tapiokastivelse, emulgator: lecithin (soya), aromaer, hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt.

Gi en velsmakende og personlig hilsen med Ferrero® og ditt yndlingsbilde

Julen er høytid for hygge, familie og venner, så hvorfor ikke la dette være tema for årets julekalender? Med en Ferrero®-sjokoladejulekalender fra Elkjøp Fotoservice kan du spre den gode smaken og stemningen med en svært personlig og lekker gave, som varer hele desember. Ferrero®-sjokolade er en fulltreffer hos alle voksne, og kombineret med en personlig dekorert julekalender, vil det helt sikkert få frem julestemning og juleglede i enhver person. Det er raskt og enkelt å bestille og du kan gjøre det direkte fra datamaskinen, telefonen eller et tablet. Resultatet blir fantastisk hver gang, og det er langt mer spennende og personlig enn den sedvanlige sjokoladejulekalenderen man kan kjøpe fra butikken. Les forslagene våre til hvordan du kan bruke Ferrero®s sjokoladejulekalender med ditt eget bilde på som gave til forskjellige mennesker i privatlivet ditt såvel som i forretningslivet.

Kjenner du noen som er glad i søtsaker som fortjener en hyggelig overraskelse? Eller er det en person i livet ditt eller dine barns liv som skal ha en spesiell hilsen eller gave? Med en sjokoladejulekalender fra Elkjøp Fotoservice kan du glede familiemedlemmer, venner, lærere, fotballtrenere eller noen andre med en liten førjulsgave. Velg for eksempel et bilde av barna eller la dem male et bilde som du kan scanne inn og bruke som motiv. Sjokoladejulekalenderen fra Ferrero® finnes i to forskjellige størrelser: Alminnelig (30 x 21 x 3,5 cm) og XXL (48 x 36 x 3,5 cm), hvor bildet ditt virkelig kommer til sin rett. Det vil garantert smelte hjertet og glede mottageren. Det er også gode odds for at kalenderen vil stå fremme og pryde stuen når det kommer gjester på besøk. For en slik gave fra englebarn vil aldri bli gjemt vekk - heller ikke etter at sjokoladen er blitt spist opp og julen er over.


Har kjæresten eller ektefellen en forkjærlighet til sjokolade eller fortjener han eller hun bare litt ekstra omsorg? Så sett kjærestens julehjerte i brann med en uventet og kjærlig gave som varmer i kalde og mørke desember. Med en sjokoladejulekalender kan du i 24 dager gjøre stas på kjæresten med lekker sjokolade fra Ferrero® bak hver luke. Elkjøp Fotoservice gjør det mulig for deg å velge ditt eget motiv til julekalenderen din. Så du for eksempel kan dekorere den med et bilde av dere to sammen, som vil gå rett til hjertet. Kombinasjonen av lekker sjokolade og et personlig bilde viser kjærlighet og omhu, hvilket garantert vil få kjæresten din til å høre både juleklokker og englekor. Og hvem vil ikke gjerne gå inn i julen og det nye året med litt ekstra velvilje og bonuspoeng på kjærestefronten?Vær kundenes snakkis hver dag i desember

Har du eller din virksomhet kunder eller samarbeidspartnere som trenger litt ekstra oppmerksomhet innen det nye forretningsåret? Hvorfor ikke gi dem en anderledes og velsmakende firmagave som indikerer betydning og lojalitet? Med denne Ferrero® sjokoladejulekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kan du bevare de gode relasjonene og profilere deg på en måte som både signalerer kvalitet, tradisjon og hygge. Du velger selv hvilket bilde eller hilsen som skal være på kalenderen, så den er 100 % tilpasset ditt brand. En ting er sikkert: Du vil garantert bli husket og verdsatt hver gang de åpner en ny luke. Og med et nytt år like om hjørnet kan det vel godt betale seg å være på plussiden med kundepleien og ha skapt litt glede og et godt inntrykk i forkant?


Sett produktiviteten og medarbeidertrivsel i høysetet ved å gi dine ansatte en liten ekstra oppmerksomhet som booster arbeidsmoralen og energinivået i desember. Ved årets utgang er batteriet kanskje i ferd med å være oppbrukt hos dine ansatte, men det betyr jo ikke at det ikke er nok å gjøre innen jul. Skap litt ekstra motivasjon i de siste ukene innen juleferien med en lekker julehilsen fra deg og fra Ferrero®. Med Elkjøp Fotoservice kan du lage en helt unik julekalender til dine ansatte med logoen eller et bilde på som kan gjøre julen litt søtere.


Uansett hvem du lager julekalenderen til, gjør Elkjøp Fotoservice det morsomt og enkelt for deg å skape et flott produkt. Du skal kun velge, hvilken type julekalender du vil lage, og så guider vi deg gjennom prosessen. Du kan bestille julekalenderen din direkte via vår hjemmeside eller ved å laste ned vårt bestillingsprogram, hvor du også kan prøve å designe flere af våre andre fotoprodukter, som blant annet CEWE FOTOBOK.Du kan raskt og enkelt bestille en sjokoladejulekalender fra Elkjøp Fotoservice med kun fem steg:


 1. Velg om du vil bestille via vår hjemmeside, bestillingsprogram eller app til iOS eller Android
 2. Velg den ønskede versjonen av sjokoladekalenderen fra Ferrero®
 3. Overfør det bildet du vil bruke som motiv
 4. Velg plassering av bildet og skriv evt. en liten hilsen (f.eks. ”God jul”)
 5. Bestill sjokoladejulekalenderen din som vi så vil sende avgårde til så fort som mulig.

Vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet av julekalenderen din. Oppstår det noen problemer underveis er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg. Du kan ringe oss på telefonnummer 23 96 25 96 eller sende oss en e-mail her.


Vil du også lage en sjokoladekalender til resten af familien og er Ferrero® ikke helt deres smak, kan du for eksempel lese mer om alle våre andre julekalendere med bilde her.Julen varer lenge og en personlig fotogave enda lengre

Er julekalenderen en hit kan du også lage en mer permanent fotogave, som vennene dine og familien din kan ha stående fremme hele året. Elkjøp Fotoservice byr på en rekke flotte produkter som helt sikkert vil vekke like mye glede - for eksempel som julegave.


Sjekk blant annet vårt store utvalg av:


 1. Fotokalendere
 2. Fotokrus
 3. Spill med bilde
 4. Mobilcovers
 5. Art prints
 6. Veggbilder

Disse gavene vil garantert gå slå godt an og bli vist frem og elsket i mange år fremover.


Husk også at du selv kan lage årets julegave til kjærsten. Overrask med en flott CEWE FOTOBOK Fylt med bilder fra året som har gått, fra en reise eller fra tiden dere har vært sammen. Det er en romantisk og rørende gave, som vil glede i lang tid. Du kan også fylle hjemmet deres med kjærlighet ved å forevige et stort, flott bilde av dere to, som kan henge på veggen. Med Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom en rekke forskjellige typer plakater og fotolerreter, som sikrer at yndlingsbildet deres kommer til sin rett i hjemmet.


Leter duetter flere gaver til ansatte og kunder? Sjekk det store utvalget av produkter fra Elkjøp Fotoservice som alle kan printes med ønsket logo eller bilde. Du kan blant annet få personlige fotokalendere, krus, notatbøker eller julekort som kan kan sendes ut til kundene dine eller samarbeidspartnere.


Alle fotoprodukter fra Elkjøp Fotoservice er av høyeste kvalitet, og med all kjærlighet og omhu du legger i dem, vil de garantert vekke glede og begestring hos mottagerne.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.