KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag-fredag: 08.30-18.00**
Søndag 15:00-21:00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt fotoservice-nyhetsbrev!
CEWE FOTOBOK > Papirtyper

CEWE FOTOBOK - Se alle våre papirkvaliteter

CEWE FOTOBOK

Lær mer om vår innbindinger og papirkvalitet

Papirkvalitet

Papirkvalitet

CEWE FOTOBOK - papirkvaliteter

Standard digitaltrykk

Standard digitaltrykk

Vårt standardpapir har en vekt på 200 g/m² og for fotohefter 150 g/m². I vår eksklusive CEWE FOTOBOK XXL Panorama med hardcover-, lær- eller lerretsinnbinding blir sidene i boken trykket på det beste papiret, som har en tykkelse på 250 g/m².
Matt digitaltrykk

Matt digitaltrykk

Matt digitaltrykk gir et avdempet uttrykk, hvilket med en gang gjør det hele litt mer elegant. Når du velger papirtypen matt digitaltrykk til din CEWE FOTOBOK, vil spesielt bilder med høy oppløsning, komme til sin rett. I fremstillingsprosessen bruker vi nemlig et spesielt HD-blekk som gjengir bildene dine i en fantastisk kvalitet. Papiret har en vekt på 170 g/m². Men det er ikke bare sidene inni boken som kommer til sin rett, forsiden på fotoboken vil også få en matt betoning. Gled deg til en markant høyere kvalitet på bildene dine.

 

Høyglans digitaltrykk

Høyglans digitaltrykk

Til våre varianter av CEWE FOTOBOK med Digitaltrykk høyglans tar vi i bruk digitalprintpapir av høyeste kvalitet og en styrke på 200 g/m². Under fremstillingsprosessen får sidene inni boken et belegg med et ekstra lag av høyglanslakk. Dette gir fargene i fotoboken din en helt spesiell glans. Samtidig gjør lakken sidene motstandsdyktige mot skitt og fukt
Matt fotopapir

Matt fotopapir

Sidene inni fotoboken forarbeides med den klassiske sølvhalogenbelysningen. Deretter klebes to og to sider sammen av gangen, så det oppnås en leporello-innbinding (som kjennes fra barnebøker). Formålet er at CEWE FOTOBOKEN din unngår den typiske fordypningen i midten og sidene blir helt like. Innbindingen er perfekt til bilder som skal dekke en dobbeltside i fotoboken din. Vårt matte fotopapir er optimalt til fargerike bilder. Forbered deg på en høy detaljeringsgrad og bemerkelsesverdig dybdeskarphet. Fotopapiret har en vekt på 250 g/m².
Blankt fotopapir

Blankt fotopapir

Fire av våre CEWE FOTOBOK-formater (XXL panorama, XL, Stor og Stor panorama) kan utformes på Fotopapir blank (vekt: 250 g/m²). Akkurat som det matte fotopapiret, klebes to og to sider sammen av gangen (Leporello-innbinding - som kjennes fra barnebøker).

Med hjelp fra det blanke fotopapiret får bildene dine en høy detaljeringsgrad og vakker dybdeskarphet, akkurat som den matte varianten. Dessuten vil fargene dine få den høyest mulige lysintensiteten. Slik blir CEWE FOTOBOKEN din enda mer eksklusiv og unik.
Premium matt fotopapir

Premium matt fotopapir

Nyt dine beste bilder på Premium matt fotopapir med en unik optikk og et materiale av høyeste kvalitet. En helt spesiell papirkvalitet som imøtekommer de høyeste kravene og som er til like stor begeistring for fritidsfotografer som profesjonelle. Farger med en spesiell glans og med matte kontraster gir en imponerende dybdeskarphet, som gir ekstra liv til bildene dine. Den dypmatte foredlingen forhindrer refleksjon, beskytter bildet mot fettflekker og er med det fløyelsmyke materialet, en sikker vinner. Med alle disse ekstraordinære egenskapene, som for eksempel LayFlat-binding hvor du kan få trykt bildene dine på dobbeltsider - uten fordypningen i midten, oppnår bildene dine en helt fortryllende kraft.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.