KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK > Papirtyper

CEWE FOTOBOK - Se alle våre papirtyper

CEWE FOTOBOK
Premium Matt Fotopapir

Premium Matt Fotopapir

På premium matt fotopapir vil bildene dine framstå med et enestående uttrykk. Usedvanlige flotte farger og mette kontraster gir en virkningsfull og romlig dybdeskarphet som får bildene til å fremstå spesielt levende. Den dypmatte behandlingen gir et vakkert, fløyelslignende preg samtidig som den hindrer refleksjoner og beskytter bildene mot fingeravtrykk. Fotopapiret kan benyttes i en layflat-innbinding som gjør at et bilde kan dekke en hel dobbeltside uten noen sjenerende midtfals.
Digitaltrykk

Digitaltrykk

Med denne papirkvaliteten kan du få opp til 178 sider for å dandere bildene dine akkurat slik du ønsker. Papirtypen kan kombineres med alle innbindinger og formater. Digitaltrykkpapiret har en tykkelse på 200 g/m². På silkematt overflate vil bildene dine imponere i mettede farger og kontraster – og slik bidra til å holde minnene levende.
Digitaltrykk matt

Digitaltrykk matt

Med matt digitaltrykk får bildene et fascinerende uttrykk på grunn av det dypmatte utseendet. Papirtypen gir opp til 154 sider og er perfekt for portretter, landskapsbilder og bilder i svart/hvitt. Det eksklusive digitaltrykket med myke kontraster og milde farger gir motivene dine et diskret utseende som harmonerer optimalt med papirets litt ru overflate og sørger til sammen for et elegant preg. Dette er en premium papirtype som begeistrer både hobbyfotografer og profesjonelle.
Digitaltrykk høyglans

Digitaltrykk høyglans

Fargeglade bilder kommer virkelig til sin rett i papirkvaliteten digitaltrykk med høyglans. For å sørge for et briljant uttrykk på dine vakreste bilder bruker vi fast digitaltrykkpapir (200g/m²) med UV-lakkering. Dette gir sidene i CEWE FOTOBOK en glatt overflate som beskytter mot smuss og fuktighet slik at du kan ha glede av bildene dine i lang tid.
Matt fotopapir

Matt fotopapir

På det matte fotopapiret får de høyoppløselige bildene dine en ekstra god dybdeskarphet. For at også de små detaljene i bildene skal tre fram, belyser vi dem med en spesiell sølvhalogenid-metode som gir utmerket bildekvalitet. Presentasjon med layflat-innbinding gir en fantastisk gjengivelse av store panoramabilder på dobbeltsider. Vi påfører enn tynn, holdbar limfilm på sidene og binder dem sammen uten midtfals. På denne måten kan du arrangere de flotteste bildene dine også tvers over midten av boka.
Blankt fotopapir

Blankt fotopapir

På dette høyglanspapiret blir bildene dine presentert med mange detaljer og imponerende dybdeskarphet. For å få til dette eksponerer vi de enkelte sidene i den klassiske sølvhalogenid-metoden og bringer fargene fram i lyset med flott glanseffekt. Opp til 114 sider forbindes med hverandre på en måte som unngår midtfals, og takket være denne layflat-innbinding kan panoramabildene dine få stråle tvers over en dobbeltside.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.