KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK > Kundefortelling
Miriam Schjetlein - Årbok
Møt Miriam Schjetlein, vår koselige og trofaste CEWE FOTOBOK-kunde. Miriam er virkelig glad i å ta bilder, og gjennom årene har hun laget veldig mange fotobøker. Her kan du lese om Miriams begeistring for å ta vare på gode minner i flotte fotobøker og ikke minst om hvor fint hun synes det er å gi dem i gave.

En fotobok er en perfekt gave

Ifølge Miriam er en CEWE FOTOBOK en veldig fin gave å gi til en som tror han har alt, men som har glemt å ta vare på fine minner. Dessuten skiller den seg ut fra de andre gavene ved å være så personlig, den er ikke som de andre. Og Miriam har erfart at folk alltid blir glade for gavene, og det er det aller beste. Som hun uttrykker det så fint:

Det er noe av det mest personlige jeg kan gi til noen!

Miriam fortsetter med begeistring i stemmen med å fortelle om gleden ved å gi en veldig personlig julegave: En CEWE FOTOBOK er en julegave som kommer rett fra hjertet. Det å se gleden i andres øyne når de får en flott fotobok er en ubeskrivelig følelse!


Miriam og hennes to små jenter elsker jul, og Miriam selv gleder seg like mye som døtrene til julaften og til å gi fotobøkene i julegave. Men de egner seg også veldig godt til andre gaver og til å lage på alle tider av året. Det kan ta litt tid, men det er verdt det! Miriam tar seg god tid til å velge ut bildene som skal være med i fotoboken, og hun bruker vårt prisbelønte fotoprogram til å designe fotobøkene i.

Gratis fotoprogram

Miriam er veldig begeistret for fotoprogrammet vårt når hun skal designe fotobøker. Det lastes ned og installeres raskt, er gratis og har uendelig mange designmuligheter. Blant annet har de flotte effektlakkene falt i god jord hos Miriam, som fremhever gull- og sølvskrift på forsiden av fotoboken og blir flotte effekter som gjør boken ordentlig elegant.
Miriam konkluderer at fotoprogrammet er veldig enkelt å bruke, og at det får hele fotoboken til å se ut som om den er laget profesjonelt.CEWE FOTOBOK samler familien

Det beste med en CEWE FOTOBOK er at den samler familien. Både store og små kommer og ser når en fotobok blir pakket ut, og etterfølgende når man er på besøk hos den som fikk en fotobok i julegave. Det er en god opplevelse å sitte sammen som familie og se på de flotte og stemningsfulle bildene i fotoboken. Familiens historie fortelles gjennom fotoboken, og det knytter hele familien mer sammen å sitte og se familiens historie blir fortalt gjennom fotoboken, avslutter Miriam med et smil.Se flere videoer med Miriam

Miriam jul 2018
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.