KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Om oss > Sponsing
Sponsing
Hos CEWE tar vi vårt sosiale ansvar veldig seriøst. Vi støtter derfor en bred vifte av kulturelle, samfunnsmessige og sosiale prosjekter. Hos CEWE Norge har vi særlig fokus på organisasjoner som jobber med syke barn og forskning på uhelbredelige sykdommer. CEWE Norge støtter derfor velgjørende prosjekter som SOS-Barnebyer og Team Rynkeby.

Sosiale prosjekter

Børneulykkesfonden – A Walk in the Park
Børneulykkesfonden er en dansk nonprofit-organisasjon som jobber for å øke sikkerheten for barn. De har fokus på å minske antall ulykker som skjer for barn i hjemmet, i trafikken, på sportsaktiviteter og på fritiden. Barna skal ha plass til å leke, være fysisk aktive og være kreative under sikre forhold. Børneulykkesfonden har startet initiativet Lekeheltene, som hjelper innlagte barn til å få en aktiv hverdag med lek og mosjon.

Ved å støtte familiebegivenheten ”A Walk in the Park” i 2019 var CEWE med på å samle inn 113.007 danske kr. til Lekeheltene. På CEWEs stand sto vår profesjonelle fotograf klar til å ta bilder av barna kledd ut i kule Ninja Ninjago- og My Little Pony-kostymer. Bildene ble trykket på våre CEWE fotostasjoner – klare til å tas med hjem med en gang. Familiene kunne også vinne fine premier fra CEWE ved å være med på vårt koselige memory-spill.

Hos CEWE tar vi vårt sosiale ansvar på alvor. Vi støtter derfor et bredt utvalg av kulturelle, samfunnsmessige og sosiale prosjekter. Hos CEWE Norge har vi spesielt fokus på organisasjoner som jobber med syke barn og forskning innen uhelbredelige sykdommer. CEWE Norge støtter derfor veldedige prosjekter som SOS-Barnebyer og Danske Hospitalsklovne.
SOS-barnebyen
Særlig familier og barn i nødsituasjoner er midtpunktet for de sosiale prosjektene våre. SOS-barnebyene hjelper barn i nød i hele verden: Foreldreløse barn og barn fra ødelagte familier får et kjærlig hjem og et liv med en fremtid.

Vi tar siden 2013 del i SOS-barnebyenes prosjekter og støtter nødhjelpsprosjekter som for eksempel innsatsen etter det ødeleggende jordskjelvet i Nepal.

Inntil videre har CEWE i alt bidratt med over en halv million euro (ca. 4,5 millioner kroner). I 2014 utvidet CEWE samarbeidet og begynte å jobbe sammen med flere virksomheter på tvers av næringsliv. I dag har elleve av CEWEs virksomhetsseter et samarbeid med en SOS-barnebyer. Setet i Oldenburg konsentrerer seg om Vest-Afrika og gjennomfører prosjekter av forskjellig art i barnebyen Kumasi. Siden juni 2015 yter de også støtte til SOS-barnebyen i Worpswede. Hos CEWE Norge støtter vi SOS-barnebyen i Bergen, som er den eneste av sitt slag i Norden.
Sandkatten i Ree Park Safari
Ree Park Safari strekker seg over et 125 hektar stort, kupert og frodig område med skog og innsjøer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft i Danmark. Under skiftende navn har parken gjennom de siste 18 årene utviklet seg fra å være en blomsterpark, så en familiepark med dyr som kunne klappes, til den nåværende safariparken med et verdifokus på arter som har særlig bruk for en hjelpende hånd. Parken huser i dag ca. 80 arter, hvorav en av artene er sandkatten. I forlengelse av samarbeidet vårt med Ree Park Safari, har CEWE fått æren av å sponse en av sandkattene. Sandkatten ble født i 2018 og heter (selvfølgelig) CEWE.
Barns Vilkår
Barns Vilkår jobber ut fra filosofien at barn er det aller viktigste vi har i denne verden. Siden 1977 har organisasjonen derfor kjempet for å gi barn et talerør. Den sosial-humanitære organisasjonen rådgir ikke bare barn som er i en vanskelig situasjon, de gir også støtte til foreldre og fagpersoner som har tilknytning til barn som opplever utfordringer. Hos CEWE Norge er vi stolte av å støtte Barns Vilkår i arbeidet deres med å lage tryggere rammer for barn som opplever motgang i hverdagen sin.

Familier med kreftrammede barn
Familier med kreftrammede barn er Danmarks største barnekreftorganisasjon. Organisasjonen jobber med å skape bedre vilkår for de barna som hvert år får konstatert en kreftsykdom. CEWEs støtteprosjekt er et lokalt initiativ i Danmark, hvor Julenissen kommer på besøk til sykehusavdelingen for barn med kreft før jul for å dele ut godteri og overraskelser. I tillegg får de kreftrammede barna en busstur til „Jesperhus Feriepark“ i Danmark, i vakre omgivelser. Vi bidrar med vår sponsing til at de syke barna får noen gode opplevelser i en vanskelig tid.
Team Rynkeby
CEWE Norge har i 2018 valgt å sponse det nordiske veldedighetsprosjektet Team Rynkeby. Team Rynkeby samler inn penger til barn med kritiske sykdommer i hele Norden. Størstedelen av pengene går i 2018 til å støtte kreftsyke barn via Barnekreftforeningen og barn med lungesykdommer via Barnelungeforeningen. I Norge, Sverige og Finland blir det samlet inn til lokale organisasjoner som støtter barn med kreft, mens Team Rynkeby på Færøyene både samler inn til barn med kreft, barn med lungesykdommer og barn med hjertesykdommer.
Fotballdrakter
Fotballdrakter
De lokale sportsforeningene gjør en kjempeinnsats for å tilby unge mennesker morsomme og sunne fritidsinteresser. Sportsforeningene gjør ved hjelp av trenere, frivillige og foreldre en stor innsats for å bidra til unges helse og personlige utvikling. Vi ønsker å støtte opp om den store innsatsen. Derfor sponser vi spilledrakter til lokale sportsforeninger.Danske Sykehusklovner
Danske Sykehusklovner
CEWE støtter sykehusklovnenes arbeid på danske sykehus. I samarbeid med sykehusklovnen kan barnet få avstand til sin egen urettferdige situasjon, og være barn som andre barn - i glede, lek og latter.
Fotokultur
Fotokultur
Vi gjør hele tiden vårt ytterste for å fremme fotografiets verden. Derfor støtter vi lokale fotoklubber ved f.eks. å sponse premier til deres interne fotokonkurranser. Vi støtter også fotobegivenheter og messer i Norge, med sponsing til blant annet utstillinger og premier. For eksempel Reiselivsmessen, DesignByMe og Miniøya – musikk festival for barn.
Scleroseforeningen
Scleroseforeningen
Sklerose er en kronisk sykdom som årlig rammer sentralnervesystemene til over 600 dansker. I dag er mer enn 14.000 dansker blitt diagnostisert med en form for sklerose.
Scleroseforeningen jobber utrettelig med alt fra forskning og informasjon til pasientstøtte. Foreningen har omkring 55.000 medlemmer og bidragsytere.
Hos CEWE Norge er vi stolte av å støtte Scleroseforeningens store arbeid med bl.a. å oppnå større forståelse av sykdommen samt ikke minst med å støtte dem som blir ramt av sykdommen og deres venner og familier.


Hestens Værn
Hestens Værn
Hestens Værns primære oppgave er å gi hester og ponnier best mulige forhold. Organisasjonen opplyser om hestens korrekte passing, pleie og bruk, så godt horsemanship etterleves. Hestens Værn tar hånd om anmeldelser om omsorgssvikt og mishandling av hester i samarbeid med det landsdekkende nettverket av hestekyndige lekfolk og hestepraktiserende dyrleger. CEWE Norge sponser Hestens Værn, verdens eldste dyrevernsforening for hester, med CEWE FOTOBØKER og fotoplakater. Hestens Værn bruker fotoproduktene i forskjellige sammenhenger – f.eks. på messer, ved møter og temaarrangementer. Etter inngåelse av samarbeidet er en av CEWE Norge medarbeidere selv blitt lekmann hos Hestens Værn.

 

CEWE støtter flyktninger i verdens brennpunkter
CEWE støtter flyktninger i verdens brennpunkter
Millioner av mennesker verden over er sendt på flukt av krig, katastrofe og konflikt. I dag er nesten 60 millioner mennesker på flukt på verdensplan. Det er en stigning på knapt 9 millioner fra 2014 til 2015. Det er den største stigningen noensinne på et år. Når en alvorlig krise oppstår og driver mennesker på flukt, er det behov for akutt hjelp til så mange som mulig. Mat, vann, tepper og klær er helt grunnleggende behov som skal dekkes. Samtidig er det bruk for en langsiktig innsats som sikrer grunnlaget for at mennesker kan klare seg selv. CEWE er bedriftspartner i Dansk Flygtningehjælp, da vi gjerne vil gjøre en forskjell for alle menneskene som akkurat nå er drevet på flukt rundt omkring i verden.
Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes Beskyttelse er også en organisasjon CEWE Norge er opptatt av. CEWE Norge sponser premier når Dyrenes Beskyttelse har fotokonkurranser i magasinet deres „Vild med Dyr“, som kommer ut 6 ganger i året.
Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
CEWE Norge støtter også Kræftens Bekæmpelse med et årlig beløp til forskningsarbeid. CEWE Norge har et firmapartnerskap med Kræftens Bekæmpelse.