KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Landingpage - Vægkalender

Sett ditt preg på det kommende året med en personlig fotokalender

På kun 10 minutter kan du skape glede i mange måneder fremover!

Gi en helt unik gave til venner og familie med en kalender med dine egne bilder fra Elkjøp Fotoservice. På ganske få minutter kan du spre glede og vekke smil i et helt år frem.


  • Velg ut bildene dine til kalenderen
  • Velg din favorittkalender og sett inn bildene
  • Bestill og motta din fotokalender etter kort tid

HUSK:Det er 100 % tilfredshetsgaranti på alle CEWE KALENDERE fra Elkjøp Fotoservice. Hvis du ikke er helt tilfreds så kan du få et nytt forsøk eller pengene tilbake.


Kom godt i gang her!

Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre ut av det

Der er mange måter å lage en CEWE KALENDER på; benytt én av de flotte gratis malene fra Elkjøp Fotoservice med design som passer til bildene fra bryllupet, ferien, bursdagen eller noe helt annet. Plasser bildene dine akkurat som du selv vil, eller få inspirasjon fra noen av de gratis designene. Du kan selvfølgelig ta over kontrollen underveis i prosessen dersom du bruker de allerede lagde layoutsene.
Du velger også selv om du lager en kalender med bilder fra året som har gått, en stor fest, en reise, et bryllup eller noe helt annet. Du vet best selv hva som er det perfekte tema til kalenderen.Fleksibiliteten er vår førsteprioritet

Det er mange måter å lage en CEWE KALENDER på; Uansett om du velger å benytte den gratis softwaren eller ønsker å lage fotokalenderen direkte på nettsiden, så vil du gjennom hele prosessen se fin ”ferdige” kalender på skjermen sånn at du enkelt kan justere og endre i julekortet der hvor du synes at det er nødvendig.

Softwaren fra Elkjøp Fotoservice gir deg også mulighet til å redigere og tilføye flotte effekter til dine bilder dersom du ønsker å tilføye et spesielt uttrykk til bildene i julekortet ditt.

Der er naturligvis valgfri startmåned på alle kalenderne fra Elkjøp Fotoservice, så du behøver ikke vente til desember med å lage årets julegaver til besteforeldrene eller ektefellen.

TIPS: Hvorfor ikke la barna lage deres egne kalendere til barnerommet – en morsom måte å aktivisere barna på, og de kan selv bidra med å lage et produkt de senere kan dekorere veggen med.

Med softwaren får du også muligheten til å skape unike CEWE FOTOBØKER – det perfekte fotoalbum til alle livets begivenheter, store som små. Opplev alle de flotte formatene til fotobøker hos Elkjøp Fotoservice.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så er du meget velkommen til å kontakte vår kundeservice.Elkjøp Fotoservice ønsker deg en riktig god fornøyelse!

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.