KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Kort og invitasjoner > Fornøydgaranti
CEWE CARDS - Fornøydgaranti

CEWE CARDS - Fornøydgaranti

Kjære kunde,


Det viktigste for oss er at du er fornøyd med dine CEWE CARDS. Vi garanterer deg den høyeste kvalitet og service til enhver tid. Vår kundetjeneste står til rådighet ved alle henvendelser vedrørende din bestillling.


Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd ber vi deg kontakte oss innen tre uker etter at du har mottatt dine CEWE CARDS. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, så finner vi sammen den løsningen som passer deg best. Vi fremstiller din ordre gratis, eller betaler tilbake kjøpsprisen mot returnering av de reklamerte kortene!Når gjelder fornøydgarantien?

Vi garanterer deg perfekte CEWE CARDS av høyeste kvalitet. Hvis du til tross for passende håndtering oppdager en grunn til å være misfornøyd innen tre uker, produserer vi din ordre på nytt eller tilbakebetaler kjøpsprisen. Fornøydgarantien gjelder ved kjøp av opp til 3 sett kort. Det er ikke mulig å returnere deler av en ordre. Om du velger å benytte deg av 100% fornøydgarantien er det altså hele ordren som skal sendes i retur.Hvilke forskjellige former for returforsendelser finnes det?

Hvis du har mottatt dine CEWE CARDS pr.post og ikke er fornøyd, ber vi deg kontakte oss pr. mail. Der vil vi opplyse deg om returadresse og saksnummer. Når vi har mottatt din retursending gjør vi en vurdering med tanke på en ny fremstilling av ordren, eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg.


Hvis du har avhentet dine CEWE CARDS i en butikk og ikke er fornøyd, ber vi deg returnere din ordre til personalet i den samme butikken som du avhentet kortene i. Når vi har mottatt din retursending fra butikken, produserer vi ordren på nytt eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg. Hvis du ønsker at dine CEWE CARDS skal fremstilles på nytt, vil de etter kort tid ligge klare til å hentes i butikken. Om du ønsker å få tilbakebetalt kjøpsprisen, skjer dette i den gjeldene butikken, med mindre du har betalt online.Hvor lang tid gjelder returretten?

Når du har mottatt dine CEWE CARDS har du tre uker på deg til å returnere ordren og fortelle oss hvorfor du ikke er fornøyd. Husk å opplyse oss om ditt ordrenr.Dine ufravikelige rettigheter etter loven berøres ikke av garantien.Kontaktmuligheter

Du er meget velkommen til å kontakte vår kundetjeneste pr. mail.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.