HPS 6.2 features

NYHET:
Fotoprogram 6.2

  • Ny CEWE FOTOBOK-assistent
  • Mange nye stilarter
    Alt fra fargerik til elegant
  • Gull eller sølvtrykk
    og effektlakk til
    CEWE FOTOBOK Hardcover

De nye funksjonene i fotoprogrammet vårt

Produktpresentasjon i nytt utseende

Gå på oppdagelsesferd i våre nye og veletablerte produkter i nye størrelser og skjønnhet. Skulle du ha behov for mer informasjon om produktene, finner du dem nederst på siden.

Ny CEWE FOTOBOK-assistent

Den nye CEWE FOTOBOK-assistenten ferdiggjør med få tastetrykk et godt forslag til din CEWE FOTOBOK. I to steg viser assistenten deg det ferdige forslaget til en fotobok. Du kan selv velge antall sider, antall bilder per side eller stilart, og teste resultatet med en gang. Den nye CEWE FOTOBOK-assistenten har blitt integrert i redigereren. Dermed er det lettere å finne seg til rette.

Så fort du har avsluttet assistenten, kan du bruke alle funksjonene i redigereren. Hvis du ønsker det, kan du nå redigere forslaget til din CEWE FOTOBOK.

Opplev de nye produktene våre

Nye stilarter

I det andre steget i assistenten velger du hvilken stil din CEWE FOTOBOK skal ha. Trekk forskjellige stilarter fra valgmulighetene på venstre side over i arbeidsområdet, og test ut hvordan bildene dine spiller sammen med den valgte stilarten.

Nyhet: Stilartene finnes nå også i redigereren! Hvis du helt fra starten selv vil bestemme hvilket bilde som skal plasseres på hvilken side, kan du fra nå av fortsatt få hjelp av stilartene. Du kan bruke de forskjellige stilartene på enkelte sider eller til hele produktet.

Lagre prosjektene dine online

Med vår nye versjon av fotoprogrammet har du nå mulighet for å lagre de verdifulle prosjektene dine online i CEWE MYPHOTOS. På harddisken ligger filene dine til rask adgang, online har du en ytterligere sikring. Dermed får du et arkiv til de viktigste prosjektene dine. Du kan til enhver tid laste ned prosjektene for å bearbeide dem eller bestille dem på nytt.

Dette byr også på muligheten til å enkelt dele din CEWE FOTOBOK eller andre prosjekter med andre. For eksempel for å bearbeide prosjektet skiftevis – men fortsatt sammen.

CEWE FOTOBOK nyheter

To nye høydepunkter til deg: CEWE FOTOBOK hardcover med foredling
og den nye papirkvaliteten Fotopapir eksklusiv matt

Trykk med sølv, gull
eller effektlakk

Effektfull innbinding: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med fremhevede elementer i gull- eller sølvtrykk eller med effektlakk – det kan både føles og ses.

Kan fås til formatene Stor, Stor panorama og XL.

Fotopapir eksklusiv matt

Opplev dine flotteste bilder med usedvanlig høy detaljgrad og bemerkelsesverdig dybdeskarphet på det enestående Fotopapir eksklusiv matt.
Den matte overflaten uten gjenskinn sørger for en fremragende bildekvalitet og et levende uttrykk.

CEWE KALENDER nyheter

Et nytt høydepunkt: CEWE KALENDER fås nå med en ytterligere papirkvalitet i høy kvalitet.

CEWE CARDS nyheter

To nye høydepunkter til deg: Det klassiske Foldekort klassisk og det moderne
Foldekort kvadratisk med plass til ethvert budskap.

Naturlig fargeskarphet, skarpe kontraster og strålende hvite farger: Papirkvaliteten Digitaltrykk eksklusiv matt overbeviser med fremragende kvalitet. Den matte overflaten gir dine flotteste bilder en intensiv effekt – både optisk med sin fine detaljtegning, men også fysisk da det fløyelsaktige, litt rå papiret kjennes veldig godt mellom fingrene. Dette er perfekt for en CEWE KALENDER som skal være diskret og yndig.

Foldekort kvadratisk i sett med 10 stk

Din personlige hilsen i et usedvanlig format: Med vårt kvadratiske kort kan du iscenesette bildene dine på en spennende måte. Om det er babyen din, bryllupet ditt, bursdager eller jul, med et stort antall av designforslag og dine bilder og tekster gir du kortet ditt et individuelt og personlig utseende.

Foldekort klassisk i sett med 10 stk

Å formilde en god nyhet, si takk, spre glede, invitere – alt det kan du gjøre med de klassiske foldekortene. Det klassiske formatet og stabile kvalitetspapiret gjør garantert et godt inntrykk på familie og venner. Høydepunktet ved alle CEWE CARDS er selvfølgelig dine personlige bilder og tekster.

Flere nyheter

Et nytt høydepunkt: Retro Prints med lekker oppbevaringsboks

Retro Prints

De nyeste designtrendene er vintage og retro. Effekter som kreative rammer, maler og filtre gir de digitale bildene dine den rette looken. Du kan selv bestemme hvilken mal som passer best til de personlige bildene dine.

Tips: De nye CEWE Retro Prints er ikke kun velegnet som moderne dekorasjon, men også som original og individuell gave.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.