KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Landingpage - Julekort

Send et personlig julekort med eget bilde og egen tekst

Perfekt til å spre lys og varme i den mørke, kalde vintertiden

Julen er en tid full av kjærlighet. Hvorfor ikke sende et flott og personlig fotokort med en søt julehilsen som kan spre litt kjærlighet og varme? Oppdag alle mulighetene til å lage det perfekte julekortet som finnes hos Elkjøp Fotoservice. Uansett om du ønsker å sende en liten eller stor hilsen så vil julekortet garantert bli verdsatt langt inn i det nye året.


  • Velg ut bilde
  • Velg ditt favorittkort og sett inn bilder og julehilsen
  • Bestill og motta dine julekort etter kort tid
    – helt klar til å sendes til de forventningsfulle mottakerne

HUSK: Det er 100 % tilfredshetsgaranti på alle CEWE CARDS fra Elkjøp Fotoservice. Hvis du ikke er helt tilfreds kan du få et nytt forsøk eller pengene tilbake.


Kom godt i gang her!

Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre ut av det

Det er mange måter å lage et unikt julekort på; du kan velge å benytte en av de flotte gratis malene fra Elkjøp Fotoservice som gir et fint design til kortet, eller bruke egne bilder som bakgrunn og la kreativiteten folde seg ut.Gleden slutter ikke bare fordi julen er over

Fikk du ikke sendt ut julekort i tide? Ved flere av kortene våre så er det mulig å tilføye videoer som avspilles på mottakerens smarttelefon via en QR-kode. Hvorfor ikke sende et kort etter jul hvor du kan ønske godt nyttår ”live” via en video? Det vil garantert vekke jubel hos mottakerne, men også være et morsomt samtaleemne ved de kommende fellesarrangementer.

Når alle bildene fra julen er tatt så kan de samles i et helt unikt fotoalbum. Med en CEWE FOTOBOK fra Elkjøp Fotoservice kan du skape din helt egen fortelling om alle julens begivenheter – store som små. Elkjøp Fotoservice har det perfekte format til din julefortellingsom garantert vil vekke glede i mange år fremover. Opplev de mange mulighetene på websiden og design ditt eget fotoalbum med den gratis softwaren.Fleksibiliteten er vår førsteprioritet

Uansett om du velger å benytte den gratis softwaren fra Elkjøp Fotoservice eller ønsker å lage dine julekort direkte på nettsiden, så vil du gjennom hele prosessen se resultatet av din innsats direkte på skjermen sånn at du enkelt kan justere og endre i julekortet der hvor du synes at det er nødvendig. Softwaren fra Elkjøp Fotoservice gir deg også mulighet til å redigere og tilføye flotte effekter til dine bilder dersom du ønsker å tilføye et spesielt uttrykk til bildene i julekortet ditt.

Det er naturligvis konvolutter inkludert til alle foldekortene fra Elkjøp Fotoservice, så du behøver ikke å reise ut for å kjøpe disse separat.

TIPS: Gjør sånn at invitasjonen skiller seg ut allerede før mottakeren har åpnet konvolutten. Ved flere av foldekortene fra Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom mange fargede konvolutter – dette gir invitasjonen det lille ekstra.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.Elkjøp Fotoservice ønsker deg en riktig god fornøyelse!

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.