KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Fotokalender > Adventskalendere > Adventskalender med 25 bilder

Adventskalender med 25 bilder

Adventskalenderen som gir et tilbakeblikk på året som har gått

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne adventskalenderen er ikke bare en herlig gave til en av dine nærmeste, men også en god mulighet for å dele deres beste stunder fra tidligere. Helt uten sjokolade, men desto mer kjærlighet!

Du lager forsiden og de 24 lukene med bilder av familien og fra hyggelige og viktige øyeblikk.

Den heldige mottageren av adventskalenderen, kan hver dag glede seg til en ny bildeoverraskelse og vite at det bak hver luke ligger mye omsorg. Det er en utrolig fin måte å telle ned til julaften på.

Adventskalender med 25 bilder er tilgjengelig i to størrelser: 35 x 24 cm eller A3 format (42 x 29,7 cm).

Produktinformasjon

Produktinformasjon

Mål:
35,5 x 24,5 cm
42 x 29,7 cm

Materiale:
Kraftig kartong med matt overflate (300g/qm)
Slitesterk og kan tørkes av

Motivstørrelse på lukene:
48 x 38 mm

Fotojulekalender med et nytt bilde, hver dag i desember

Julen er mer enn sjokolade og tomme kalorier, det er også hjertenes fest. Så hvorfor ikke gi en gave som hver dag i desember kan vekke glede og bringe et smil om munnen? Med en fotojulekalender fylt med dine beste bilder kan du overraske og glede både familie, kjæresten og venner eller kunder og samarbejdspartnere. Det avhenger bare av hvordan du bruker kreativiteten din. Vi gir deg her et par ideer til hvordan du kan tilpasse og designe en fotojulekalender fra Elkjøp Fotoservice til å glede forskjellige mennesker i livet ditt.

Hvert år tar vi et hav av bilder som aldri kommer videre fra telefonen eller kameraet. Bruk noen av disse bildene og la kreativiteten fra fritt spillerom med en fotojulekalender, hvor hver luke avslører et nytt personlig motiv som overrasker og gleder hver morgen. Bruk alle bildene du har tatt fra gode stunder med barna dine i løpet av året, og la familie og venner følge med i barnas store utvikling de siste 12 månedene. Sett inn for eksempel årets bilder av englebarna i kronologisk rekkefølge, så de med hver luke blir større og større. Det er en morsom måte å vise hvor mye som har skjedd i løpet av året.


Fotojulekalenderen kommer i to forskjellige størrelser: Alminnelig (35,5 x 24,5 cm) og A3 (42 x 29,7 cm), og begge lages i flott kvalitet som får bildene dine til å stå frem skarpt og fargerikt. Med Elkjøp Fotoservice er det overhodet ikke vanskelig å skape et flott resultat. Du kan lage julekalenderen direkte på vår hjemmeside via datamaskinen, telefonen eller et tablet. Du kan også laste ned bestillingsprogrammet vårt til datamaskinen din, så du kan gi deg selv rigtig god tid til å lage kalenderen. Du kan også bestille enda flere av våre produkter derfra. Du skal bare la oss guide deg gjennom prosessen.


Spre det gode julehumøret og gjør pakkekalenderen til en skattejakt, ved å lage en helt spesiell fotojulekalender til barna dine. Bak hver luke kan du sette inn et bilde som viser eller gir en ledetråd til hvor du (eller Julenissen) har gjemt dagens pakke. På den måten kan du øke og forlenge spenningen, så hver dag virkelig blir en overraskelse. Men pass på å ikke gjøre det alt for vanskelig å finne pakkene, med mindre du vil risikere at julefreden forsvinner. Hvis du mangler inspirasjon til pakkegaver kan du søke etter inspirasjon blant det store utvalget av fotogaver fra Elkjøp Fotoservice. Du kan blant annet lage puslespill med ditt eget bilde, en t-shirt med et spesielt motiv eller en bamse som også har barnets bilde eller navn på t-shirten. Det er morsomme og annerledes gaver, som de andre barna i klassen helt sikkert ikke har fått i deres pakkekalender.


Har du en kjæreste som fortjener å få høre hvor mye du bryr deg om han/henne? I stedet for å si det med blomster og sjokolade kan du vise kjærlighet med en personlig og dekorativ gave som varer hele julen (og helt uten å legge seg på hoftene). Med en fotojulekalender fra Elkjøp Fotoservice kan du velge yndlingsbildene dine av dere to sammen eller som representerer det du liker aller best ved din elskede eller deres forhold. På den måten foregår nedtellingen til jul med bildene dine som er nøye utvalgt og fylt med kjærlighet. Det er en omtenksom måte å vise kjærlighet på, gjennom hele desember. Og som helt sikkert vil gi anledning til et kyss under misteltenen.



Kundene skal også vite at det er jul

Skal du og dine kunder ha en ekstra god jul? Med en fotojulekalender fra Elkjøp Fotoservice kan du sette samme en julekalender som både gjør kundene dine glade og som kan sette gang i salget ditt. Lag en kalender med en ny QR-kode bak hver luke som de kan scanne for å se om de har vunnet en spesiell gave, voucher eller en rabatt den dagen. Det er en underholdene og anvendelig firmagave som skaper grobund for salg og trafikk på hjemmesiden deres. Samtidig blir dere også ytliegre profilert ved å være i kundenes bevissthet hver dag i nesten en hel måned. Selve motivet for kalenderen kan også individualiseres til deres virksomhet, med logoen deres eller et bilde på forsiden. Med en slik julekalender vil julegleden helt sikkert vare lenge og spre seg langt inn i det nye året.


Husk også at julekortet fra virksomheten deres også kan designes så de passer til uttrykket deres (og til julekalenderen deres). Med fotokort fra Elkjøp Fotoservice kan dere lage flotte og unike julekort, som kan sendes ut til kunder og samarbeidspartnere. Dere kan også her sette inn akkurat det bildet eller den logoen dere ønsker, så kortet får et flott og profesjonelt, men samtidig også personlig utrykk.



Så enkelt er det å bestille en julekalender fra Elkjøp Fotoservice:

  1. Besøk vår hjemmeside eller last ned vårt gratis bestillingsprogram til datamaskinen eller smartphonen
  2. Velg din foretrukne julekalender
  3. Velg ut og overfør de bildene du vil benytte, og plasser dem i bildefeltene
  4. Skriv evt. en beskjed (f.eks. ”God jul”) eller mottagerens navn på
  5. Når du er fornøyd med resultatet skal du bare bestille, og så vil vi skynde oss å få sendt den flotte fotojulekalenderen din til deg.

Vil du også skjemme bort familiens godtemomser med en personlig julekalender, med et eget bilde? Opplev alle mulighetene som finnes hos Elkjøp Fotoservice for å lege en personlig sjokoladekalender her.



Bestilling i en håndvending

Som du ser, er det raskt og enkelt å skape og bestille superflotte fotoprodukter med Elkjøp Fotoservice. Uansett om du bestiller via hjemmesiden vår, bestillingsprogrammet eller vår gratis app, er det lett og brukervennlig og du blir guidet gjennom prosessen. Hvis du likevel skulle støte på problemer underveis er du alltid velkommen til å ringe til vår kundeservice som sitter klare med en hjelpende hånd og svarene på spørsmålene dine. Du kan kontakte kundeservicen for Elkjøp Fotoservice på telefonnummer 23 96 25 96 eller via e-mail.


Hvis fotojulekalenderen var en suksess kan du forlenge gleden ved å gi en fotokalender for det nye året, hvor du kan sette inn de samme eller helt nye bilder av barna dine, familie eller venner. Elkjøp fotoservice tilbyr en rekke forskjellige kalendere hvor bildene dine virkelig kan komme til sin rett og bli beundret.


Vil du gjerne gi flere fotogaver til kjæresten din, kan du fortsette den romantiske stien ved å designe flotte julegaver med Elkjøp Fotoservice. Prøv blant annet en flott fotokalender til kjøkkenveggen eller til kontoret, hvor yndlingsbildene deres kan bli vist frem. Eller skap en helt spesiell CEWE FOTOBOK fylt med bilder fra forholdet deres eller fra deres siste ferie sammen. Du kan også gjøre et bilde av dere til et virkelig flott og unikt kunststykke ved å få det fremkalt på fotolerret. Med disse gavene kommer kjærligheten deres virkelig til uttrykk på en smakfull og flott måte - uten vanskeligheter eller handleturer i julekaoset. Det er nemlig enkelt å lage fantastisk flotte fotoprodukter med Elkjøp Fotoservice. Du kan også bestille dem direkte fra telefonen, datamaskinen eller et tablet. Elkjøp Fotoservice leverer dessuten 100 % fornøydgaranti på disse produktene. Så dersom det mot alle forventninger skulle oppstå noen problemer eller du ikke skulle være fornøyd med produktet ditt kan du få bestillingen produsert på nytt eller pengene tilbake.


Mangler du flere julegaveideer kan du alltid sjekke vårt store utvalg av flotte fotoprodukter. Vi leverer raskt og sikkert, flotte kvalitetsprodukter, som garantert gjør seg godt under juletreet og når de åpnes opp eller kommer opp å henge.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.